Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

29. 11. 2011 16:06
jdi woe do cukrárny

;-D ....jako nekuřák říkám, že kuřákům držím palec. Svobodná volba majitele restaurace nade vše....;-)

2 0
možnosti
JN

Yesname

29. 11. 2011 16:03
Za chvilku začnete

zakazovat kukání ve veřejných domech... :-/

0 0
možnosti
RK

semelik

27. 11. 2011 12:09
u nás v Ostravě kouříme v hospodách proto, že venku je

takovej smrad, že se tam nedá nadechnout. Ale v hospodě - to je pošušňáníčko. Šak se někdy stavte.

0 0
možnosti
TT

žepré

24. 11. 2011 0:04
A co tak chodit do nekuřáckéch hospod?

Když je tak obrovská poptávka (údajně 2/3 obyvatelstva), proč ti hospodští neotevírají nekuřácký hospody? Asi žijó za měsícem. Otevřete vlastní, hned aji síť po všech českéch a moravskéch městech, a posílejte mě povolic z těch miliónů vydělanéch na tržní mezeře za můj tip. Děkuju předem.

0 0
možnosti
ST

neverest

14. 11. 2011 13:20
s kuřákem se nedomluvíš a hospodský jsou pokakaný strachy

legislativa je hadr na klacku, kterým mávají lobisté

pro kouření tu lobbují silné tabákové koncerny, pro nekouření prakticky nikdo

jediná možnost, jak můžou nekuřáci-jednotlivci celou situaci ovlivnit, je CHODIT SE SVÝMI PENĚZI DO NEKUŘÁCKÝCH RESTAURACÍ a nenechat vydělávat těm, kde se kouří. A když žádná nekuřácká hospoda není, tak se hlasitě dožadovat nekuřáckého oddělení. Jo a v Praze už je dost hospod nekuřáckých, Kolkovna, Mlsnej Kocour, Pivovarský klub, Pivovarský dům a spousta dalších - hledejte na Facebooku "Nekuřácké restaurace v Praze" anebo rovnou koukněte do Mapy nekuřáckých restaurací v Praze na této adrese:

http://goo.gl/maps/b4h0

0 0
možnosti
MB

802

12. 11. 2011 13:57
Hlavně musí zmizet okamžitě ty segregační restaurace

kde oddělují "sobecké" kuřáky a  jejich nekuřácké kamarádičky od nás "demogratických a nesobeckých" miltantních nekuřáků.

To je normální rasístické sociální vyloučení no úplný apartheid jako v rasístické Rhodesii abych já seděl za nějakým sklem nebo přepážkou jako nějaký černoch a ti vedle se vesele bavili, smáli a hnusně kouřili.  

Já mám přeci ústavní právo aby ti všichni od vedle se bavili a smáli se se mnou ale samozřejmě sobci hnusní se jim musí nařídit aby  odložili ty cigarety. ;-D

3 0
možnosti
KV

Pazdrát

12. 11. 2011 17:44
Re: Hlavně musí zmizet okamžitě ty segregační restaurace

Chlape, s vámi bych klidně zašel na pivko . . . R^

0 0
možnosti
BN

LCypher

12. 11. 2011 11:15
Tak si kuřáci zajdou zapálit ven...ach jo...

To je opravdu moc dobrý nápad, kdybych kouřil cigarety, tak bych na to možná i přestoupil, jakkoliv mi to připadá nesmyslné. Jenže já kouřím dýmku a doutníky a abych s tím postával hodinu a déle před hospodou, to už tam snad ani nemusím chodit. Sorry, ale pro kuřáky dýmek a doutníků jsou tyhle hloupé zákazy kouření opravdu likvidační...

1 0
možnosti
MB

802

12. 11. 2011 11:08
Jinak opravdu úsměvná představa jak byznysmeni

postávají na mraze a dešti před luxusním čtyřhvězdičkovým hotelem s doutníky a sjednávají miliardové obchody. ;-D

S tím zákazem kouřit všude v těchle podnicích to může opravdu vymyslet jen totální extremistický zelenobolševik.

Hlavně že se furt pokřikuje že nejhorší jsou ti náckové, přitom jsou to jasně tihle zelení ti neuznávají už žádné hodnoty, ekonomiku chtějí zlikvidovat ekoterorismem, společnost multikulturalismem, rodinu hosexualismem, obranyschopnost  pacifismem a antiamerikanismem, namísto demokracie chtějí tuhle svoji zelenobolševickou EU totalitu. ;-€

3 0
možnosti
ST

neverest

14. 11. 2011 13:24
Re: Jinak opravdu úsměvná představa jak byznysmeni

Jen pro tvoji informaci, restaurace ve 4-7 hvězdičkových hotelech jsou převážně nekuřácké, kuřáci se musejí zhulit jinde. A lidé, kteří sjednávají miliardové obchody, jsou natolik inteligentní (teda vyjma politiků), že si v přítomnosti nekuřáků nezapálí.

0 0
možnosti
MB

802

12. 11. 2011 10:56
Sedím u sklenky labužnicky popíjím a pokuřuji

pozoruji dámy jak si vedle spolu klábosí a také labužnicky vdechují kouř,  zkrátka pohoda. Až najednou přijde pán k vedlejšímu stolu s tím svým kyselým zelenobolševickým obličejem, který má dojem že má nějaké ústavní právo na všechny restaurace bez kouře a kouzlo pohody je pryč.

 

Taková demagogie že zákaz kouření neovlivní návštěvnost to je popírání principů trhu, pokud takto štamgastům kterých 70% kouří "zlepšíme" jejich pohodu a pohodlí v hospodě, tak  na vesnicích ty hospody mohou zavřít všechny, nevím proč by měl někdo platit za pívo 20,- Kč a potom chodit jak školák někde na mráz pokuřovat, tohle nejsou pohostinské služby, tady už nezbude než si z domovů udělat pololegální kluby, tam si popíjet pivo za 10,- Kč a nekoukat na ty kyselé obličeje militantních nekuřáků.

Ve městě je třeba si uvědomit že dneska je většina restaurací a hospod na pokraji bankrotu, pokud se tohle udělá tak jich opravdu dost bude zavírat. No a potom se místo jídla budou moci jít napást všichni.

1 0
možnosti
KV

Pazdrát

12. 11. 2011 10:21
Co je komu do toho

co budou dělat MOJI hosté v MÉ hospodě?

Koupím si starý, opuštěný barák, investuji mé celoživotní úspory a splním si sen - MÁM HOSPODU. A pak přijde nějakej nedomrdlej chytrolín, a bude mi nařizovat, co se v MÉ hospodě smí či nesmí?! To můžeme rovnou znárodňovat a zase všem určovat, jak mají žít! Komu se nelíbí, že se v MÉ hospodě kouří, ať jde jinam! Riziko podnikání nesu na svých bedrech JÁ, ne ten chytrolín.

PS: Upozorňuji, že jsem osmý rok nekuřák, přesto je pro mě důležitější svoboda . . . třeba i taková, že rozhodování o (ne)kouření v hospodě ponechám na majiteli. Nechápu, o čem všem chtějí zase rozhodovat "pomazané hlavy", aniž by se jich to týkalo.

4 0
možnosti
ST

neverest

14. 11. 2011 13:26
Re: Co je komu do toho

a když se hospodskému zachce, tak se v hospodě bude moci třeba i krást a zabíjet :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2659x
Nová kniha Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor /Jednou jsi nahoře, většinou dole:

https://www.databazeknih.cz/knihy/neuveritelne-uveritelne-prihody-z-hor-393044

 

Seznam rubrik