Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zani

1. 6. 2011 9:35
Kde bydlíte?

Můžete mi napsat kde bydlíte? To místo a okolí vymažu i z navigace , abych se mu nepřiblížil.:-)

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

31. 5. 2011 20:48
kdybyste si mohl

na svou zahradu instalovat minu a namísto zablokovaných mobilů a mříží pořídit pušku ze které byste měl PRÁVO lapkům na svém majetku život řádně znepříjemnit, klesla by zlodějna o 90%. A postřelenému zloději by mohli návdavkem ještě useknout tu ruku.

0 0
možnosti
EB

corydoras

30. 5. 2011 21:41
Pět a dvacet telefonů?

Požádejte své lékaře ať vám změní medikaci.

0 0
možnosti
S

Sid2007

29. 5. 2011 19:32
Klaus: Ty rukavice novináčky i ta průpiska byly moje!

Když Vaklaf Klaus, s šetností aby nečerpal státní zdroje na propagaci svého génia i naší drahé vlasti V ROZPORU s protokolem "zprivatizoval" polodrahokamy vyzdoběné pero, dílo chilských šperkařů, tedy ne "průpisku" jak naší mladé generaci vysokoškoláků (a přes média také svému der Volk a světu) účelově a lřivě sděloval, se zasloužil o asi 8 milionů kliknutí na video na YouTube a umístění stejného videa v přemnoha světových ,médiích a show Jay Lena (jehož formátvčetně datailů zprivatizoval Jan Kras cestou Uvolněte se, please) , věděli jsme, že je Klaus konzistentní se svoji celoživotní morálkou i zásadami "Kdo nekrade, okrádá rodinu".

Ozvala se tehdy (podle Christian Science Monitor) jedna irská novinářka, která připoměla incident z počátku 90. let, když ji tehdejší MF ČSFR, Klaus, "omylem" ze stolu na mezinárodní konferenci šlohnul její pár večerních rukavic. Oproti jiným obětem Klausovy "neviditelné ruky bez přívlastku" ona se měla možnost ozvat a Klaus je musel na místě vrátit.

0 0
možnosti
S

Sid2007

29. 5. 2011 19:23
Vaklaf Klaus: Odmítám módní kritiku našeho kmene!

Můj Volk mě má, stejně jako poslanci KSČM (kteří se opakovaně postarali o to, že jsem hlavou státu), nebo Vladimír Vladimírovič (Putin, který mě má, jako spolehlivého křiklouna proti integraci EU miluje), rád, protože opravdu, ale opravdu konzistentně hájím HRDOST našeho kmene.

Takové ty líbivé řečičky o naší korupci, zlodějině, tunelování já a můj Volk důrazně odmítáme, jako nedůstojné, nevlastenecké, vlastně také europejsné a sloužící Bruselu.

Pamatujme, že i Jan Neruda třeba v Dědečkově míse dal hlas vnukovi, který se pozastavoval nad kradením dřeva z lesa a děda mu vysvětlil, že krást z panského je OK. Naše české premiantví bylo dokázáno tím unikátním "Kdo nekrade, okrádá rodinu" na kterém jsme byli po generace odkojeni. Já osobně, jako architekt transformace, neznal špinavé peníze, kázal Volku "zhasbout světa".

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

29. 5. 2011 18:34
Teď jde o to, jestli jste také netleskal Drábkovi,

když dával návrhy na krácení podpory a dávek. Chudí totiž kvůli pravicovým nápadům hladovět nebudou a tak nastane úměra, že čím bude pilnější Drábek, tím více okradených

majitelů aut, chat a mobilů.

0 0
možnosti
PH

Firefanatic

29. 5. 2011 19:50
Re: Teď jde o to, jestli jste také netleskal Drábkovi,

Jasně, když jim vezmeme dávky, nedáme jim jinou možnost, než krást, protože pracovat, to možnost není.

0 0
možnosti
2

229starec229

28. 5. 2011 15:05
jen tak

položil si někdy váš brácha otázku jestli ten mobil vůbec potřebuje?mobily nebyly a lidi žili i bez nich.osobně mobil nevlastním, co jsou kreditní karty vím jen od manželky účet v bankovní instituci nemám a žiji a nevadí mi to...:-P

0 0
možnosti
PH

Firefanatic

29. 5. 2011 19:52
Re: jen tak

Takže radši než abychom vyřešili problém se zloději, tak budeme sami sebe omezovat. Gneiální. Když vám nevadí, že vás někdo okrade, tak bych si dovolil vás požádat, abyste mi daroval všechen svůj majetek - vadit vám to určitě nebude. A jsem slušnější než zloději, prosím Vás o to.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

27. 5. 2011 21:30
No, nevím

"Sousedce zase ukradli starého jezevčíka, kterého nechala před krámem, ale vodítko jí nechali"

Trochu mi to připomíná jeden starý Kantorkuv kreslený vtip s textem: "Přes noc se mi manžel změnil ve psa. A ještě ke všemu náš pes zmizel..."

0 0
možnosti
JM

JoMe

27. 5. 2011 14:54
Prostě se krade

Ve svém životě jsem byl okraden 6x, což na to, že jsem 30 není málo. Měl jsem vykradené auto, vykradený sklep, vykradenou peněženku atd. a to si myslím, že si na věci dávám pozor a proč tomu tak je? Znám případ, kdy muž vykradl 17 chat a dostal podmínku a vesele kradl dál. Znám případ, kdy jeden barevný krade a krade, policie ho vždy chytí a předá soudu, ale od soudu odchází vždy s podmínkou, tak těch podmínek už má tolik, že vlastně nikdo ani pořádně neví kolik jich je a takhle jde životá dál, prostě těch malých zlodějíčků je kolem nás hodně, ale více mě serou ti velcí, co nás okrádají ne o stokoruny, ale i miliony..

0 0
možnosti
Z

Zuzka11

26. 5. 2011 13:32
už mě vážně nebaví, jak se u nás krade

Abych taky trochu přidala - už mne okradli počtvrté. Na věci si dávám docela pozor, dokonce mám z toho občas takové tiky, že si namátkou kontroluji telefon, jestli ho ještě mám. Poprvné se to stalo v obchoďáku, měla jsem sotva občanku. Těsně předtím jsem od policie vyfásla pokutu, že jsem přecházela mimo přechod - po krádeži jsem je tam hledala marně, páni policisté už tam nebyli. Podruhé se to stalo na brigádě v nemocnici z uzavřeného (zamčeného) oddělení. Potřetí na vlakovém nádraží v Olomouci, kdy jsem zjistila, že mě okradli, až ve vlaku - bez peněženky, také bez té jízdenky, co byla v peněžence. Navíc skoro vybitý mobil a kamarádka s 30 Kč, naštěstí jsem dojela domů. Prý za to může organizovaný gang, který je ovšem nepolapitelý. Tak nic.

0 0
možnosti