Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lopee

6. 1. 2009 16:40
Mistrovství venku

Uspořádat mistrovství venku mi přijde zcela normální. Pokud ten led byl špatný, neřeknu ni a budu první, kdo by protestoval. Víc než toho, že by se mohl někdo utopit, by byla mnohem horší případná zranění. Ale takhle? NHL taky hráli venku. Tak proč by se nemohlo rychlobruslit? Jinak ale jsem proto, aby tu ta hala byla. Rozhodně by mi to přišlo smysluplnější víc než svážení sněhu na nějaké monstr akce pí Kateřiny. Využít by to šlo třeba i pro curling a tak, ne?

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

6. 1. 2009 15:50
Článek je fajn

a vtipný, ale nevím nevím, zda individuální úspěch v nikoli masovém sportu má být důvodem k tomu, začít pro něj stavět zázemí. Zároveň nerozumím tomu, proč takové zázemí není sdíleno tam, kde již existuje. Led jako led, ne? Min. pro trénink.

0 0
možnosti
SP

kulava

6. 1. 2009 15:27
Hele

Já cvnkám kuličky a docela solidně. Mistrovství světa ještě nebylo ale chtěl bych taky postavit halu.;-D

0 0
možnosti
QT

QT1

6. 1. 2009 15:13
Hala ze státního

Jistěže se staví sportoviště ze státního a to i pro sporty, které si na sebe vydělají samy (hokej, fotbal, tenis). A co fanouškům rychrobruslení brání v tom, aby přesvědčili pár poslanců, že jim něco přiklepnou z rozpočtu, nějakou městskou nebo krajskou radu, aby to zadotovala?

Příspěvky na hokej nebo fotbal nevznikají samy od sebe, ale proto, že funkcionáři přesvědčí politiky, aby jim to přiklepli (je jedno jak, jestli jsou sami fanoušci nebo z toho mají vývar, to není pro výsledek důležité).

Takže tady přestaňte brečet v diskusi a lobbujte. Jinak prachy ze státního nebudou. Připravte se na to, že vám to pak diskutéři omlátí o hlavu, ale halu mít budete. Ale sama od sebe ta hala nevznikne, ani kdyby tady bylo dvacet Sáblíkových...

0 0
možnosti
KP

Charles_Davy

6. 1. 2009 14:13
Rychlobruslení není izolovaný sport

Amatérsky tu bruslí kde kdo, takže základna pro rychlobruslení tu je. Má to i blízko hokeji. Kdekdo tu vyčítá, že to dělá závodně pouze pár lidí a diváci na to nechodí. Proboha, jak by mohli, když není kam. Alespoň jednu halu pro republiku by to chtělo. Bez ohledu na to, jestli tu ještě někdy vyroste takový borec, jakým Sáblíková bezesporu je.

0 0
možnosti

giovanninero

6. 1. 2009 13:16
Což tak tunel místo haly?

Vážení,

atleti závodí v halách, ale mnozí trénují v tunelech, postavených za zlomek ceny haly. Což takhle u nějakého města postavit rychlobruslařský tunel prosklený směrem do středu a mimo tréninky tam pustit bruslit platící veřejnost? I potom by to bylo pro náš chudý stát finančně neúnosné?

0 0
možnosti
VM

vena.m

6. 1. 2009 13:11
Náhodou je to super rarita ...

.. a mohlo by se z toho stát pravidlo a super akce .. kde jinde se jezdí závody pod širým nebem??? A divácky by to bylo super atraktivní ;)

0 0
možnosti
JJ

MiW

6. 1. 2009 14:57
Re: Náhodou je to super rarita ...

A co ted ten zapas NHL mezi Detroitem a Chocagem? Byl take pod sirym nebem a kolik tam prislo divaku...pres 40 000? Nevidel bych na tom nic spatneho...

0 0
možnosti
JK

jkkj

6. 1. 2009 12:02
Hala za 500 milionu

Hala za 500 milionu pro 60 sportovcu (a 100 divaku)? Kdyz si ji postavi za sve (ci sezenou sponzory), proc ne. Ale netahejte do toho proboha penize z mych dani.

Sedesat zavodniku a sto divaku prijde na fotbalovy placek na kdejke vesnici kazdy druhy vikend, a pul miliardy to nestoji.

0 0
možnosti
B

brooke

6. 1. 2009 15:09
Re: Hala za 500 milionu

A mistrovství v lyžování ve 400m nad mořem za 2 mld ti nevadí.

0 0
možnosti
LU

pidla

6. 1. 2009 11:18
Karma určitě,

i když věřím, že v některých sportech by občas mohlo být přínosné pro snížení ega sportovců trochu zamakat- tedy zapracovat si- to slovo oni neznají, jsou přece profíci. Ani vyprat blbé dresy si nemohou a to nemluvím o reprezentantech.

0 0
možnosti
Z

zet.zet

6. 1. 2009 10:25
jedině správné

by bylo, kdyby část daní mohl každý věnovat konkrétnímu projektu nebo aspoň oblasti - někdo by přispěl na sport, potažmo přímo na rychlobruslení, jiný na kulturu nebo třeba přímo na výrobu nějakého filmu apod.

to by se ale nelíbilo nejen ČSSD...

jinak souhlasím, Martina Sáblíková má smůlu, že se věnuje sportu, který je okrajový / u nás / ale takových je mnoho, nejsou pravda sice mistři světa, ale za titul se hala nepostaví a nebude hlavně provozovat.

stejně tak i mně rozčiluje, když jdou veřejné peníze na fotbalisty a hokejisty - ať už z městské, krajské nebo celostátní pokladny. aspoň na ty profesionální - ti by si měli vydělat opravdu sami

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

6. 1. 2009 11:12
Re: jedině správné

Možná že kdyby se nevěnovala sportu okrajovému, ale sportu víc preferovanému, tak by kočila na krásných 20-30 tých místech.8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2659x
Nová kniha Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor /Jednou jsi nahoře, většinou dole:

https://www.databazeknih.cz/knihy/neuveritelne-uveritelne-prihody-z-hor-393044

 

Seznam rubrik