- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Návod se čte, až když všechny ostatní pokusy donutit přístroj chovat se slušně selhaly. Vy to nevíte??
já mám už druhý espresso přístroj, a funguje perfektně, espresso dělá lepší než běžná kavárna v Praze a podstatně lepší, než Starbucks. Je to Rowenta. Topinkovač funguje taky dobře, od DeLonghi....to, co popisujete, se muselo udát někdy před 20 lety, v ranných fázích vývoje, a nebo to byla nějaká velmi špatná značka...
Též mám již druhý přístroj na espresso (ten první tedy také, ale ten druhý je lepší v tom, že je to dvojče s normálním kávovarem) a kromě občasného ucpávání si ho nemohu vynachválit. Je to samozřejmě normální pákový přístroj, žádná automatika. Kávu (včetně té, která byla označována jako "espresso") ze všech automatických přístrojů, ze kterých jsem ji kdy pil, řadím přinejmenším o dvě kvalitativní třídy níž (i pokud srovnám úplně totožnou kávu, tedy se stejného konkrétního sáčku kávy). Čili pokud "espressovač", pak ten klasický, ruční, u kterého si člověk musí všechno udělat sám a nestarají se mu o to chytří skřítkové.
S tou má občas problémy i dřevorubec. Rozhodně nepatří do pařátů člověka, kterej nedokáže ani pilotovat topinkovač.