Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezbar45

10. 5. 2012 20:27
Má nový člen jakékoliv strany možnost něco změnit?

Autore zřejmě máte pravdu,ale také se říká,že občan chodí k volbám a tím že volí nějakou stranu,udává směr politiky a chodu státu.Nevím zda každý kdo je nespokojen s děním ve státě,by hned měl vstupovat do jakékoliv strany.Jestli-že nejsou občané spokojeni s kvalitou např.uzenin,pečiva atd.,také hned nemusejí vstupovat jako zaměstnanci do pekáren či masokombinátů aby věci napravili.Bohužel jsou na řadě příští volby a tam opět je na občanech aby změnili chod věcí veřejných.Jestli že ale volí stále stejné strany tak jsou zřejmě spokojeni, nebo neprojevují zájem o dění ve svém státě a pak remcají.Když se ale někdo rozhodne vstoupit do nějaké strany,nemá moc nadějí cokoliv změnit,protože ti kteří jsou už ve vedení stran,mezi sebe jen tak někoho nepustí.

0 0
možnosti

torong

10. 5. 2012 22:12
Re: Má nový člen jakékoliv strany možnost něco změnit?

Takže nedělat nic? Radši nadávat než se starat... Každá velká věc vznikla z tisíců malinkých věcí, které se musely pokládat správně do sebe a většinou to trvalo dlouho.

0 0
možnosti

Příznivec

10. 5. 2012 18:06
Prodejnost a špína především u médií včetně německé MAFRY!!!

Mladý, souhlasím v Tebou! Já jsem ještě jako 68 letý vstoupil v roce 2008 do politické strany KDU-ČSL.b A víš proč? Abych hájil senátora Jiřího Čunka proti té špíně, která je u nás. A podepsala se na tom výrazně MAFRA!!! Jaroslav Kmenta a řada jiných darebáků. Je to neuvěřitelné svinstvo a projenost politických děvek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1338x
Autor je místopředsedou plzeňského krajského sdružení Strany svobodných občanů (Svobodní).