Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proboha blogere, jak si muze EU sama sobe lezt do zadku. Asi nechapete, ze CR je taky EU. Vase strana ovsem do zadku leze...

0 0
možnosti
Foto

Lézt EU do zadku se vyplácí jednotlivcům. My ostatní si to odskáčeme.

1 2
možnosti
Foto

Chyba podobných politických uskupení jako je to vaše, pane autore, spočívá v tom, že staví svoji existenci pouze na kritice stávajícího stavu. Navrhněte řešení a pak je o čem diskutovat. Řešení ale není vystoupit EU a "vystačit si pouze s Schengenským prostorem". To byste naše hospodářství uvedl do zoufalé situace. ČR je příliš malá na to, aby si hrála na hospodářskou nezávislost. To může dělat Norsko se svoji ropou, rybolovem apod, Švýcarsko se svým výlučným postavením ve finančnictví, ale ne my. Dokonce ani Rakousko nešlo touto cestou, i když k tomu mělo lepší předpoklady než my. ČR, zdevastovaná po čtyřicetileté vládě komunistů, potřebuje silného partnera. Tohoto partnera našla ve společenství 27 demokratických vyspělých evropských států. Co můžeme chtít víc? Teď záleží na nás, jakou pozici si v moderní Evropě vybudujeme. Zda se staneme druhým Švýcarskem nebo alespoň Rakouskem, co se týče hospodářské prosperity, anebo se přiblížíme k Řecku nebo Kypru. Rozhodně ale nepůjdeme hospodářsky nahoru, když budeme pouze brblat a od všeho se distancovat, a střídavě někam vstupovat a pak zase vystupovat.

3 4
možnosti

M95i81l76o58š 68B61é64m

4. 4. 2013 15:12

V čem spočívá to uvedení našeho hospodáství do zoufalé situace v souvislosti s vystoupením z EU?

1 2
možnosti

EU není náš šéf - ČR není v pozici podřízenýho - jakožto součást EU jsme jednou z jejich členských zemí. Nabízí se tedy takřka filozofická otázka, která tady již v diskusi zazněla: Lze sám sobě lézt do zadku? Lze, aby například jeden ze spolumajitelů firmy lezl do zadku ostatním spolumajitelům, třeba tím, že si na svou vizitku přidá firemní logo, nebo na svém soukromém blogu umístí odkaz na firemní web?

4 3
možnosti
Foto

;-DR^ Hezký příklad.

3 0
možnosti

Já se picnu:   http://www.tynovsky.eu/  ;-D  Teda to je síla. Odpůrce EU si žlutými hvězdičkami vyzdobil i svoje stránky. Tak asi se to lezení vyplácí:-)

2 2
možnosti

Doménu jsem si koupil v době, kdy jsem chtěl začít prodávat speciální počítače v ČR, SR, Polsku a Německu.

Bohužel množství byrokracie a potřebných peněz mě od tohoto plánu odradilo.

Nicméně doména my zůstala. Doména tynovsky.cz je bohužel dlouhodobě zabraná.

Proti hvězdičkám nic nemám, proti EU ano.

S pozdravem

Lukáš Týnovský

0 3
možnosti
Foto

V argumentaci pana blogera vidím jistý zmatek (ale to se stane občas každému). Nicméně dovolím si rozebrat tento pseudo-závěr nebo co to je. "POKUD tomu tak je, pak je EU už jen proto nedemokratická a nehodná našeho členství." Od čeho se ono "pokud"  (mnou zvýrazněné) odvíjí? No od těch prvních dvou odstavců asi ne.  Takže vychází asi to z toho co, jak říká",  každý zná". A copak že to je co každý zná? I já? No asi ano, každý znamená přece každý, nebo ne?

S takovými podobnými účelovými skoky a přemety od pseudo-argumentace k podivným závěrům, které jsou autorovi vlastní aniž by se musel nutně kolem toho jako je tento se setkávám v poslední době stále častěji. Například u pana Jakla který si pár dny vzal na paškál letní čas (ale že by vadil KAŽDÉMU, to naštěstí neříká)..

Ostatně i náš bývalý pana prezident s vážnou tváří tvrdí toto: "Barroso a van Rompuy si myslí, že čím více krizí, tím potřebnější i oni dva jsou, a tím více budou v Evropě milováni." http://www.klaus.cz/clanky/3333 (!!!!!!!!!!)

Jak na to přišel to ví jen on a Bůh. Pokud ovšem toho 2. dubna nešlo o nějaký dozvuk Apríla.

3 2
možnosti

Dobrý den,

"pokud" se vztahuje k odstavci nacházejícímu se přímo nad slovem "Pokud".

"to každý zná" se vztahuje v odstavcům nad touto vedlejší větou.

Uznávám, že oddělení těchto vět od odstavců by bylo lepší neprovést, nicméně si nemyslím, že by to způsobovalo větší problémy při čtení.

Koneckonců z Vašich dalších vět jsem ale přesvědčen, že Vám vůbec o nějaké odsazení nejde.

Nadsázku Klause netřeba vysvětlovat, protože o tu také nejde. Pokud chcete vyjádřit antipatie k někomu, doporučuji použít argumenty, nikoliv emoce. S pozdravem Lukáš Týnovský

0 2
možnosti

Za co soudruzi, kdo zde maže příspěvky, kde se ptám co dobrého udělala EU.

4 2
možnosti

Vzpamatujte se!

EU nejsou nějací ONI ! EU to jsme MY, coby členové. To vy nevíte? Takže podle vás lezeme do zadku sami sobě? 8-o

6 11
možnosti
Foto

její iniciativní úředníci v jejím přebujelém byrokratickém aparátu rozhodně

2 5
možnosti

Ti Svobodní se poslední dobou zase nějak rojej. Žádné volby na obzoru.... že by Mach rozdával prémie? :-)

4 7
možnosti

Dobrý den,

o prémiích nic nevím, jestli o tom máte nějaké informace, tak sem s nimi;-D.

Lukáš Týnovský

4 2
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1338x
Autor je místopředsedou plzeňského krajského sdružení Strany svobodných občanů (Svobodní).