Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 20:02
Věro,

koukám, že se nás ti anonymní zbabělí pinčlové pořád snaží poučovat o tom, co je odvaha. Už dlouho jsem se tak nepobavil.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

12. 8. 2008 20:04
Re: Věro,

Jednoznačně největší komik je ten Malinovský. On se někde flákal a stejně by tam radši ani nešel, ale je hrozný hrdina, co? Jo, ňafat na Blistech, to ano. Hrdina!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JM

Jakub M.

10. 8. 2008 0:07
Kostlán a odvaha

Pane Kostlán, Vy o odvaze raději pomlčte. Ještě si žívě pamatuji, kterak jste svolával nelegální demonstraci před plzeňskou synagogu a tvrdil jste hned u své pozvánky, že ji vlastně nesvoláváte. Nelíbilo se mi schovávání se za kukly u Vaší protistrany, ale pokud byl establishment na Vaší straně, je takovéto Vaše  schovávání se projevem té nejevidentnější zbabělosti.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

10. 8. 2008 7:29
Re: Kostlán a odvaha

A kdepak jset byl vy, Malinovský? na gauči s lahváčem při ruce?:-©

0 0
možnosti
D

DAranka

8. 8. 2008 21:00
to pí tydlítátová:

už jste napsala lepší, třebaže diskutabilnější články. tento nic moc. ale pokud hledáte nějakou novu urážku pro ty, co s multi-kulti nesmysly nesouhlasí, tak čest vaší práci!

0 0
možnosti
B

Blechová

9. 8. 2008 11:51
Re: to pí tydlítátová:

DAranko, nesouhlasit se dá i slušně, názory jsou různé a je to dobře, jinak bychom si tu mohli jen popleskávat po rameni a nebylo by o čem hovořit!

Já jen tek nějak mimochodem ne úplně asi chápu, co všechno a až kam je pro vás pro všechny ono hanlivé multi-kulti a odkud už pro vás začíná normální snášenlivost vůči ostatním lidem, kteří zrovna náhodně nejsou v něčem úplně stejní jako vy. Dalo by se to nějak vydefinovat, kde je ta přesná hranice? Myslím, že přesně v tom je náš největší spor, vlastně základ sporu, nebo lépe názorová odlišnost.:-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

8. 8. 2008 8:20
Rozloučení

Drazí bratři a sestry, odjíždím na dovolenou a nějakou dobu budu mimo Internet. Mějte se krásně a užívejte si diskuse s místními multi-kulti aktivisty. Jsou to hodní, milí lidé, plní životní moudrosti a hluboké empatie. Jejich diskutérské kvality jsou nekonečné a jsou vždy připraveni podělit se o slunce své duše a udělit dobré rady do života. Poslouchejte pečlivě jejich slova a učte se od nich. Nebo jim alespoň pořádně zatopte. ;-D

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

8. 8. 2008 9:52
Re: Rozloučení

Díky, užij si dovolenou. Neboj, určitě s nimi, tedy s některými, budeme diskutovat. Jak praví staré čínské přísloví "Je krásné koupat se v ranní rose, daleko krásnější je hovořit s člověkem, který ti rozumí" a s nimi si připadám, jako bych se koupal v louhu ;-D, alespoň to není nuda ;-)

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

8. 8. 2008 2:34
Poděkování

Můj dík patří nejen účastníkům soutěže, ale též všem pinčlům, kteří tak skvěle a s osobním nasazením bez ohledu na vlastní zostuzení ilustrovali fenomén v mém fejetonu popsaný. Děkuji, byli jste naprosto skvělí, miluji vás.VVV

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

8. 8. 2008 2:32
Vyhodnocení souteže

Vážení čtenáři, dostala jsem několik návrhů, jak označit novodobé Pány Broučky. Zvolit nejlepší je velmi těžké, posuďte sami: triviální pinčl, primitiv, prxlan, brouk přiblblík, pinčl, anonymní pinčl, bojový pinčl, medvědí pinčl, jeden čtenář navrhuje zůstat u MČČ. na soukromou adresu mi ještě přišly návrhy: hovnivál, prďola, tepákovej geroj a hovňousek. Nad vítězem budu ještě přemýšlet. Děkuji všem zúčastněným.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

8. 8. 2008 9:57
Re: Vyhodnocení souteže

A proč z návrhů vypadl můj "OBČAN"? ;-). Dotěrná otázka, kdy jste naposledy četla pana Broučka? Já si ho teď zopakoval a vidím ho v jiném úhlu pohledu, než dřív.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

8. 8. 2008 0:05
Ano,

anonymí pinčl je skutečně výstižné. Všichni ti bolševičtí estébáci, z nichž jsou dnes xenofobové,rasisti, náckové, fašouni a bojovníci proti politické kotektnosti se v podstatě chovají stejně: Zbaběle.

Anonymitu potřebují pouze k jedinému: mohou tak urážet, být vulgární a sprostí, vyzývat k násilí či jej schvalovat, aniž by to o nich jejich blízcí věděli.

Takže nejde jen o zbabělost, ale i o léčbu mindráků na úkor druhých. Je to začarovaný kruh - anonymní jsou, aby mohli plivat na druhé. 

Jak říkám: anonymní pinčl je nejvhodnější označení tohoto stvoření pžíbuzného člověku.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

8. 8. 2008 0:13
Re: Ano,

Pes jitrničku sežral, sežral ji celičkou... ;-D

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

7. 8. 2008 23:31
Slušný člověk to napsal správně

My politicky nekorektní riskujeme dost i pod nickem, BIS nespí a zednáři se činí. Pokud se na nás někdo chce vytahovat tím, že on se podepisuje a my ne, je mi to k smíchu. Havlovské kecy jsou u nás i ve většině dalších lžidemokracií podporované, pokud si někdo ze svého multikulturalismu udělá živnost, má to tak nějak v popisu práce. My tady děláme osvětu zadarmo a venku se na nás pořádají štvanice; lidi jsou dnes, stejně jako v minulosti, kvůli nepohodlným názorům vyhazováni i z práce. Rv

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

7. 8. 2008 23:48
Re: Slušný člověk to napsal správně

Máš pravdu, hlavně pozor na toho udavače, co se stále snaží vyprovokovat nepatřičnou reakci, aby mohl podat trestní oznámení. To mu jde skutečně dobře. Nejlepší je ho ignorovat. Jen by mě zajímalo, jestli s tím přišel až teď, nebo je i na nějakých starších seznamech ;-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

7. 8. 2008 23:23
Zahrál jsem si hru

Otevřel jsem si seznam diskusí s nejnovějšími příspěvky a hledal jsem nějaký "protináckovský". Samozřejmě jsem trefil na první pokus. Znám svoje pappenheimské a jejich oblíbené stereotypy. :-)

0 0
možnosti
T

totalkeks

8. 8. 2008 0:29
Re: Zahrál jsem si hru

Takze vy radeji ty "pronackovske"?

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

7. 8. 2008 22:47
Věro,

nebo možná by se jim mohlo říkat ještě lépe:

Anonymní pinčl.

To je myslím dokonalé,vyjadřuje to jak onu jejich zbabělost, tak agresivitu a hloupost. Myslím, že jsem právě vyhrál R^:-)R^:-).

0 0
možnosti