Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Po vcelku nadějném začátku, který tady citoval níže kolega Prachař, se váš kritický zrak stočil výhradně na východ a již jste ve svém svatém nadšení zcela zapomněla otočit stejným kritickým způsobem své oči na Západ a prozkoumat, jakými blbostmi nás krmí druhá strana. A přitom to, co zažívám já je v prvé řadě propagandistická válka dvou geopolitických strategií. A jakmile se naše země ocitla v průsečíku geopolitických zájmů velmocí, nikdy nám to nepřineslo nic dobrého. Autorce, jakožto pravděpodobné vlastnici izraelského pasu je to zřejmě jedno, ale to neznamená, že se necháme krmit pro změnu zase jejími dezinformacemi nebo minimálně jednostranným pohledem.

0 0
možnosti
JP

J83a53n 41P43u15l36e16c

24. 10. 2015 10:14

Já to vidím tak, že se Rusko svou propagandou snaží působit na ty nejhloupější a nejprimitivnější lidi, kteří samozřejmě rádi slyší i na antisemitismus a dál ruskou propagandu šíří. Rusko samotné podle mě ale protižidovské není. Například známá vlna neonacistických vražd mezi lety 2007 a 2011 se týkala přistěhovalců, muslimů, antifašistů nebo homosexuálů, ale ne Židů, pokud ruský nácek zaútočil na Žida nebo na jeho majetek, okamžitě ho zatkla policie. Zabíjení přistěhovalců ruská policie dlouho tolerovala, útoky na Židy ne.  A náckové to moc dobře věděli.

0 0
možnosti
JP

J40a89n 77P91u87l50e47c

24. 10. 2015 10:03

Jé ožrala Brichta nás poctil svou návštěvou.;-D;-D

0 0
možnosti
JM

Já znám nějakého pana Žábu. Není to váš otec?

0 0
možnosti
AB

Paní Tydlitátová, před týdlem v Ankaře stačili dva tito tydýti na více než stovku mrtvých. Kolik myslíte, že jich bude potřeba na to, abyste zůstala bez příbuzenstva?

2 0
možnosti
RC

No nedavno v Norsku stacil jeden mamlas a byl skoro stejne uspesny. A muslim to nebyl.

1 0
možnosti
JS

Pro senzacechtive zpravy se zahadnym zdrojem nemusime chodit do proruskeho vebu. Staci oficialni tisk, nebo sledovani zpravodajstvi CTI. Specialne projevy kanclerky Merkel si nezadaji s nejlepsim scifi.

0 0
možnosti
VK

Dva řádky a takhle si protiřečit. Kdo chce psa bít...

0 0
možnosti
VK

Mám pocit hraničící s jistotou, že Pozorovatelka sem píše blogy pod jménem Eva Drunecká.

1 0
možnosti
PK

mno, pokud si stěžujete na nedostatek racionálních článků na "proruském" webu, Váš článek, snažící se spiklenecky přisoudit vinu za migrační krizi je podobným souborem naivních konstrukcí včetně nesourodé a těžko srozumitelné směsi iracionálních výkřiků, konspiračních bludů a antisemitských obvinění... (podobně jako "Pozorovatelka).

Kraťoučkou zmínkou přpomenete Ladislava Zemánka, až nakonec přejdete na článek VK, Macešská země. Ten článek je také možná výkřik, ale zamyslela jste se také nad tím, že to může být pouze výkřik frustrace nad postupem iracionálně uvažující a jednající české vlády?.

Pokud takový článek označíte za antidemokratický a manipulativný, pak Vám zřejmě unikl pojem svoboda slova a že má každý nárok na svůj názor, ať už chybný, hysterický nebo bohužel manipulativní, stejně jako ten Váš. (S tím rozdílem, že jsem nepochopil, komu tu vinu za imigrační vlnu vlastně chcete přisoudit..);-) Merkelová či další EU státníci:-)?

3 0
možnosti
PZ

Chaos, nenavist, xenophobie,nekomu to hraje do ruky ale komu?

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Vy sama jste pokud vím Židovka, měla byste se islamizace Evropy bát jako jedna z prvních

5 1
možnosti
RC

No a to je prave ten paradox - ze se neboji. Ostatne Evropa k tem Zidum v minulosti pristupovala stejne, jako ted k muslimum.

3 0
možnosti
JK

Přiznám se, že ten oslí můstek mezi uprchlíky a ruskou propagandou, jsem v článku nenašel. Titulek mluví o uprchlících, pak je cosi esoterického o záplavách barbarství a najednou jsme u ruské propagandy. Potřeboval bych nějaký diagram, abych se v tom zorientoval.

9 0
možnosti
LK

Hádám, že autorka vidí v současném Rusku přítomný latentní doutnající antisemitismus (patrně snad doutnající z dob pogromů z 19. století), který je nyní šířen pod rouškou spikleneckých a ezoterických článků o podílu Židů na islamizaci Evropy (tj že je Židům podsouvána vina za uprchlickou krizi?), potažmo pozor na ruský antisemitismus,vede zároveň k destrukci kritického myšlení. Autorka je jistě odborník v problematice judaismu (antisemitismus je její hlavní téma), ale článek je neméně ezoterický než články jejích oponentů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem