Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém není antisemitismus, problém je to, že se za antisemitismus označuje vše co se týká kritiky Židů a Izraele případně v náboženství teologické spory s judaismem. 

Jenže dnes se to používá tak často, že to má přesně opačný účinek než je zamýšleno, takže mnoho lidí , který nemají s Izraelem problémy a ani s Židy je tím nálepkováním znechuceno. Ne vše co je řečeno směrem k Židům , Izraeli je antisemitismus.

1 0
možnosti

Kritika sionismu je označována jako antisemitismus.

Kritika Izraele je označována jako antisemitismus.

Kritika judaismu je označována jako antisemitismus.

Označení židovského zločince jako žida je antisemitismus.

Legitimní označení člověka židem je antisemitismus.

Prostě si doplňte co chcete a paní Tydli vás zahrne mezi antisemity.

1 0
možnosti

nejak to v Evrope jde sejdrem, EU je sbirka bolsevickych masiblu, na druhe strane opozice, ve kterou  sice stale doufam ze po volbach udela jaksi poradek a zacnou se starato o vazne veci, tak nekdy to take neni tak zrovna koser. Ale jsem nezlomny optimista, tak uvidime

2 0
možnosti

Vy pravděpodobně musíte brát nějaký semitin. Nebo antisemitin? ;-D

Holt každá Tydlitátová potřebuje k životu svého Bartoše ...

1 3
možnosti

Nevraživost mezi autorkou a Adamem začala po té, co autorka vyškrtla Adama se signatářů Ligy proti antisemitismu.

0 0
možnosti

Paní Tydli, vaše obsese panem Bartošem je legendární a už téměř hraničí ze stalkingem. Chápu, že jste frustrovaná tím, že si někdo dovoluje vám bourat tak těžce budovaná dogmata. Zkuste ale občas v sobě najít kus tolerance ke svobodnému vyjádření jiného názoru ;-)

1 3
možnosti

Kolbabo, Bartoš je ten poslední, kdo by toleroval názory jiných, viz to jeho neustálé škatulkování a nálepkování. Takže vaše výzva je poněkud lichá;-)

3 1
možnosti

Ano, pan Adam Bartoš, to je krásný životní příběh. Jeden z prvních signatářů Ligy proti antisemitismu, který psával proti muslimům a nikomu to v té době nevadilo. Potom se začal zajímat o události z 11. září 2001, skupinu Bilderberg, NWO a podobně. Trošku mu z toho přeskočilo a vidí asi za vším Židy. Což je samozřejmě chybné, protože tyto záležitosti nesouvisí s etnicitou. Pan Bartoš teď bohužel páchá víc škody než užitku.

2 2
možnosti

Pane control+C a control+V, už jste trapný Rv

0 0
možnosti

K18a41r54e24l 90D67u46b

7. 5. 2014 11:58

Israel má jednu velkou slabinu. 

Nadměrné zastoupení Židů mezi levičáckou verbeží v celém světě. Marxem počínaje přes Trockého, Bakunina, Beriju, po dnešní zmr...y  jako Daniel Cohn Bendit,...

To stojí Israelce mnoho sympatii u slušných lidí.  Tady by měl Mossad zapracovat.

1 2
možnosti

Myslíte, že slušní lidé budou podporovat programové vyvražďování levicových politiků židovského původu?

0 0
možnosti

Nu,když se někdo prohlašuje, za jediného vyvoleného,tak to ostatní dráždí.

Když se v mediích neustále skloňuje holokaust a antisemitismus,jakoby nebyla spousta dalších skupin postižena podobně krutě /i kdxž ne tak technicky propracovaně/ začne to budit časem nechuť a i odpor k postiženým. Navíc,když se z té skupiny rekrutuje velké množství bankéřů ,lobistů a dalších vladců planety,kteří drsně hrabou pod sebe,tak máme dnešní stav.

0 0
možnosti

K18a67r67e39l 54D56u53b

7. 5. 2014 12:03

To "vyvolení"  je nutné chápat jako vyvolení ke službě Bohu.  To je spíš zátěž než cokoliv jiného.  Jako když si pan učitel vybral Káju Maříka, aby mu nosil sešity domů.  Učitel to považoval za poctu vzornému žákovi, a Kája protáhl obličej.

1 0
možnosti

Růst výskytu antisemitských projevů je rámci České republiky pouhou fikcí, která stojí na zfalšované statistice. Doporučuji všem navštívit stránky Židovské obce v Praze a prostudovat si její výroční zprávu o projevech antisemitismu  v České republice za rok 2013. V soupisu antisemitských incidentů na internetu jsem objevil desítky starších případů především z roku 2012, které byly recyklovány pohou změnou data. Jedná se přitom o plnou třetinu uvedených případů! Pokud je někdo v krizi, tak především samotná pražská židovská obec, když má zapotřebí antisemitismus v ČR uměle vyrábět.

3 3
možnosti

Celý článek paní Tydli je tudíž blábol opírající se o zfalšovanou statistiku.

0 2
možnosti

K55a62r72e73l 49D37u51b

7. 5. 2014 11:16

Kdyby se z naší země stal  "nový Israel", tak by to bylo to nejlepší, co by nás mohlo potkat.

4 1
možnosti

Proč si to myslíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem