Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

Franta Tydlitat

15. 9. 2008 0:09
to má Věruš

Věruško, nezlob se, ale přestaň psát ty bláboly a pojď si raději zašpásovat. Potom tě nebude bolet hlava a možná napíšeš i pořádný článek.V

0 0
možnosti
C

ctenar1970

1. 8. 2008 23:16
Vice nestranych hlasu na jedostranych mediach

za spravedlivost a rovnopravnost.[>-]

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 8. 2008 2:56
Vyslovuji zde veřejný dík

nateliovi a DArance, že se tak statečně šavlovali s lidskou hloupostí.

Dále tímto veřejně vyzývám naše jedinečné garanty Lidských práv, slušnosti v politice, hlasatele národnostní snášenlivosti a kritiky šovinistů všech odstínů, tj, pí. Tydlitátovou a Kostlána aby  zde statečně přiznali své občanské postoje k případům, jež tak rády tepou, v daném případě k událosten v Kosovu, kde si jistě nenechali ujít onen vyvážený televizní večer. Zatím ve svých slonovinových věží buďto arogantně nebo zbaběle mlčí. Pro obdivovatele Karla Havlíčka Borovského by jistě nebylo nic trapnějšího, než aby pro ně platilo: Není nad původnost, každý po ní touží, lidé chodí přes most, to já půjdu louží.

Čest Vaší práci, Věruš a Františku. Čtenáři, aspoň doufám, si svůj obraz dokáží vytvořit sami.

0 0
možnosti
B

Blechová

1. 8. 2008 8:31
Re: Vyslovuji zde veřejný dík

Pokus se obcas radeji mlcet, nez se vyjadrovat k lidem, kterym neshas ani po kotniky, alespon podle zdejsich tvych vyplodu soude!

0 0
možnosti
B

Blechová

31. 7. 2008 22:37
A kdo prijde dal...

po Romech a Zidech, kdo bude dalsi nepritel?

Uz je to jasne, Aranka a nateus se podrekli - budou to emigranti.

0 0
možnosti
S

seadog

31. 7. 2008 22:49
Re: A kdo prijde dal...

ale to je danne prece ukrajinsky inzenyr s IQ 14.0 je prece vykvet  intelektualni roviny.

Jenze ona to neni CESKA rovina, pouze importovana pakaz z vychodu a jejich sluhove. Jedine alkoholizmus, koureni a drogy, tento pozustatek bolsevickych manyru to definitivne vyresi.

Me rozesmeje jak se pakaz dolezla do vakumu po emigrantech z Ruska roztahuje tam kam nepatri. Mno ted az postavime radar a s nim par zakladen namorni pechoty, v Cechach tak se nam tato chatra jako "natalius" hodi co by uklizeci ;-D

0 0
možnosti
S

seadog

31. 7. 2008 19:50
na zaver

tato debata o ciganech pripomina dohadovani se cisare Frantiska Josefa I se svou manzelkou cisarovnou Alzbetou.

Cisarovna si zvala cikanske hudebniky do zamku v Godolo a rada naslouchala jejich melancholicke hudbe. Cisar protestoval jelikoz mu po te produkci kdosi zcizil "šle a pásku na vousy" z jeho komnaty.

Jak vidite, milí diskuteri mate stejne problemy, jako mel nezapomenutelny monarcha s choti. Eljen a dobro dosli!

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

30. 7. 2008 23:46
Jak?

Za prvé, jak může židovka psát něco o lásce k vlasti? To mi nějak nesedí, nebo jsem ve škole nedával pozor. A za druhé. Vypíchnu jenom jednu věc. Jak byste řešila případ těch dětí, co byli napadáni cikánskou smečkou za tiché asistence Policie a s plným souhlasem radních, jak se ostatně sami prořekli v rozhovoru pro média. Že Národní garda vystrašila tento gang a ten bude páchat trestnou činnost jinde a oni ho přitom chtěli mít tady, aby přepadal děti zde. To už je na pár facek pro tu multikulti pomatenkyni.

0 0
možnosti
S

seadog

30. 7. 2008 23:56
Re: Jak?

A vy jste kdo - "pepek vyskoc" ze Zvedavce ci jinych periodik exotickych paranoiku z ceskeho podsveti?

Kriminalita zustane kriminalitou, at ji provadi cikan, nebo hlupak hrajici si na poradkovou sluzbu.

Cikani jsou v Cechach od nepameti tak jako v jinych evropskych statech. Co udelali obcane techto statu pro cikanskou asimilaci za tech nekolik stovek let?

Kdyz uz jsme u tech zidu, kolik zidu dalo zivoty za WIlhemovske Nemecko a jak se Nemecko odvdecilo?

Laskave si srovnejte ze jsou to v prve rade lide jako vy, kteri jsou problem, ne ti druzi! Chceteli byt xenofob za ostnatym dratem, beze vseho, ale nestrkejte tam jine! Rasizmus je pekny svinstvo! Bud zakon nebo anarchie. Nepracujeli zakon pak je to v prve rade Vase chyba.

0 0
možnosti
ZT

juhola

30. 7. 2008 18:13
Jsem mladý člověk, děvče,

let mám asi jako ty. Nepřepadl mě Rom, ale mladý cikán (tuto okolnost sám uvedl při výslechu - já jsem cikán). Nový chrup mě bude stát více než několik desítek tisíc korun, ale tento nájezdník dostal jenom podmínku a nebyl odsouzen k náhradě škody. Obhajuj, Plzeňačko, každého cikánského Róma. (Od dob Husáka jsme jediná země, která nezná slovo cikán. Zeptej se v Mareseille, kdo je Rom.)

0 0
možnosti
S

seadog

30. 7. 2008 18:05
na 10 milionu

obyvatel uzemi velikosti Nebrasky ci jednoho z gubernialnich okrugu v Rusku, maji obyvatele CR nesmirne starosti.

Kdysi kdyz jsem poznamenal na jedovate syceni o emigrantech, ze muj deda, pozdeji otec, za Cesky stat padli v obou dvou valkach a vdecny narod nas ... mamu s trema detma vyhnal ze staveni a milostive "vyexpedoval" do Spojenych statu (dekujeme!) bylo me receno ze se meho dedu ani tatu o jejich obet nikdo neprosil!

Cili flastenci o co go? O keci hojeni si minulosti (osobni) nadavanim zidum, pripadne emigrantum, ciganum, vietnamcum atd?

K prekvapeni tehda zacatkem 60 let po nasem prijezdu do USA jsme zjistili ze nam katolikum pomahaji jak zide, tak cirkev. Flastenecke spolky jaksi nas nezaznamenali a celkem nas to potesilo!

Dnes po odchodu bolseviku (??) do kopru, zustava po projevech treba zde utocicich na Veru Tidlitatovou antisemitickymi kecy, si uvedomuju ze slova me maminky "ted jste Americane a tak na to budte hrdi", melo svuj vyznam. Xenofobie, malomestactvi, zbabelost.

0 0
možnosti
V

Vikina

30. 7. 2008 18:14
Re: na 10 milionu

Vážený seadogu, a kdeže jste tady zaznamenal nějaký antisemitský útok na na naši Nejchytřejší? Protože těžko, tak já Vám jeden dodám: naštěstí znám pár úplně jiných Židů, kteří by se z jejich nenávistných článků úplně osypali.

Co se týká emigrantů, je to prostě ostuda, ale věřte mi, českého národa se to netýká, to se obraťte s důvěrou na naše politiky, kteří si tu nenávist přinesli ze své bývalé partaje a rozhodně se jim nemohlo líbit, aby jim někdo slušný kecal do jejich privatizací.

0 0
možnosti
MK

weneto

30. 7. 2008 13:52
Milá paní

Vaším nedávným článkem kde jste používala termíny "tupé asijské obličeje" apod. ( naštěstí jsem vybaven zpomínáním ) jste se u mě dostala takřka na roveň těch proti, kterým tak ráda brojíte.

Z Vašich postřehů na téma antisemitismu a nacionalismu je mi od té doby silně nevolno a se zmíněnými pány si můžete jít podat ruce ( oni by ji Vám samozřejmě nepodali, ale ....)

0 0
možnosti
V

Vikina

30. 7. 2008 14:38
Re: Milá paní

R^. Jsem rád, že se najdou lidé, kteří dokáží rozeznat, že Tydlitátka a náckové jsou v podstatě totéž, jen každý s jiným znaménkem. Bohužel, náckové naši společnost nerozvrátí, na to prostě nemají, avšak Tydlitávým se to podařit může. Z tohoto důvodu jsou mnohem nebezpečnější.

0 0
možnosti

lubossula

30. 7. 2008 12:19
tak nejak to je

Jen bych poznamenal, ze se zde nejedna o vlastence, ale o "pseudovlastence", kteri skutecnemu vlastenectvi pouze skodi a stavi tento termin do negativni roviny. Vlastenectvi povazuji za osobni az temer intimni vec kazdeho cloveka. Spociva v udrzovani tradice, kultury, jazyka. Židé vždy lpěli na vire, kulture a puvod a to pres pronasledovani tvrajici ticice let. Ovsem nikde nemavali transparenty, nikde nervali "nic nez narod", jen dusledne zili dle Tory a predavali viru, tradice a hodnoty z otce na syna. Protou jsou tu stale, proto smlouva stale plati. SKutecny vlastenec neni xenofobni a nesnasenlivy k jinym vlivum a narodum. Je si sam sebou jist, pseudovlastenec si neni jisty nicim. Ani svym vlastnim zivotem. Tak sve nedostatky musi zahalit ci zduvodnit nedostatky jineho. Predkove a osobnosti na ktere se tito pseudovlastenci odvolavaji, napr. Palacky, se musí v hrobe obracet.      

0 0
možnosti
JD

pedr64

30. 7. 2008 12:44
Re: tak nejak to je

pane Šulo, dnesR^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem