Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

yosemite

21. 8. 2008 12:03
diskuse???

Nesleduji pravidelně blogy a nejsem obdivivatel V.Klause. Když jsem si ale přečetl Váš zcela jednostranný článek reagující na jeho názor na Gruzínskou krizi, chtěl jsem se k tomu vyjídřit, bohužel diskuse nebyla otevřena. Proto jsem si poprvé v životě otevřel tento článek a s hrůzou jsem si přečetl část diskuse. Samozřejmě vám neberu vaše názory, ale děsí mne, když se někdo tak omezený a neschopný argumentace může v této zemi pyšnit tím, že je vysokoškolský pedagog. Jsem jím také, naštěstí v oblasti přírodních věd, kde je rozbor problémů základem.

PS.: Vůbec nejsem zastáncem ruské odpovědi na gruzínskou akci, ale to není ani VK. Jen to chce nezjednodušovat.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

13. 8. 2008 2:10
Věro,

už to začíná být nuda. Ty samé žvásty od těch samých anonymních zbabělých pinčlů.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

13. 8. 2008 6:46
Re: Věro,

Františku, oni nic jiného neumějí, kopírují ty žvásty z jedné diskuse na druhou, nemyslí při tom a nesnaží se o žádný argument. jenom nadávají, to jim tedy jde výtečně. Inu chudáci.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 23:16
Věro,

co myslíš, napíše sem někdy někdo nějakou slušnou plemiku, opravu znalou věci? Začínám o tom opravdu pochybovat.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.oracle@seznam.cz

13. 8. 2008 0:37
Re: Věro,

Klídek, už se chystá, v Moskvě ji právě sepisuje John Doe. Převezli ho tam přímo od Cchivali a jeho referát jde tak říkajíc pod kůži. Tedy, teď tam má elektrické sondy, ale zuby, nehty se drží problému. I když, to také není přesné, zuby jsou ve vedlejší místnosti a nehty na stolečku. Ale jeho kritickému oku ... co už to plácám, vždyť má rozkapanou rohovku. Prostě to jednou napíše a basta!

0 0
možnosti
D

dorosh

12. 8. 2008 22:09
Pravda kterou nechcete znát

podle mne je váš článek velmi špatný protože v něm děláte z gruzie svatouška (gruzínské vlády) vždy oni porušili mír napadli jižní osetii a tím porušili všechny mírové smlouvy a nejenom to oni zabili nejméně 1600 osetínců srovnali 10 vesnic uplně se zemí (udělali to ti gruzíni jako němci s lidicemi) nic je nezastavilo ničili i hřbitovy upalovali jihoosetýnské občany v domech zaživa nic je v cestě nezastavilo a vy je ještě obhajujete ,byli to ruští občané které gruzínská armáda zabila a potom všem říkáte že je gruzie neviná, ruská mírová vojska se jenom snažila chránit svoje občany jako by to udelala každá jiná země, poněvdž v jižní osetii žije nejméně 80% ruských obyvatel.Ale nejenom před útokem vyhlásil gruzínský prezident , který však sám porušil když ve čtvrtek večer začal pálit rakety na jižní osetii, a nejenom to v gruzínské armádě bojovali nájemníci neboli žoldáci byli to lidé Afrického původu nebo také američtí vojáci kteří cvičil gruzínskou armádu.A potom že je gruzie neviná.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 23:15
Re: Pravda kterou nechcete znát

Hmm... a teď tu o červené Karkulce.

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 20:22
Věro,

i podle přísunu nových informací se znovu a znovu ukazuje, že máme pravdu a Rusové jsou pro naši zemi skutečně nebezpečím č.1.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

12. 8. 2008 20:30
Re: Věro,

Františku,

 dnes jsem mluvila spolitology u nás na katedře a i oni pokládají Rusko za velmi nebezpečnou a velmi nestabilní velmoc. jejich zásah v Gruzii byl připravován dlouho a zákeřně, nebylo prakticky možné tomu vpádu zabránit. Budu o tom ještě psát další články, slušní lidé musí dát vědět, že nám tady v Čechách není lhostejný osud jiného malého národa.

0 0
možnosti
D

DAranka

12. 8. 2008 7:45
to pí Tydlí a p Kostlán

vaše články jsou ze všech nejlepší, proto navrhuji udělovat Pulitzerovu cenu podle následujícího shématu: jeden rok pí Věra, další p František, potom pí Věra a následně zase p František atd, atd. Hlavně nezapomeňte se navzájem pochválit (kdo další to už udělá, že?). Ten ostatní nemyslící póvl (cca 90%, vyjma pí Blechové) je potřeba pozurážet a zakázat (zcela demokraticky, jak jinak) diskuzi. to by bylo, aby nebylo po vašem, že? anebo potom vyměnit lidi, to by také bylo řešení.;-D

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

12. 8. 2008 7:22
0 0
možnosti
D

DAranka

12. 8. 2008 7:41
Re: Všechno už tady bylo, i ty sprosté anonymní urážky...

ale v urážkách vynikáte zejména vy, pí Tydlítátová a váš věrný František Kostlán, tak co se divíte reakcím na ně?

0 0
možnosti
D

DAranka

11. 8. 2008 21:00
to pí Blechová:

pí Blechová, mohla byste, prosím, napsat, koho tím šmudlou myslíte?

0 0
možnosti
V

Vikina

11. 8. 2008 14:38
A co vy, do práce nechodíte?

Vážení čtenáři této diskuze, rád bych Vás upozornil na skutečnost, že naši největší a jediní demokraté nechali smazat mé dvě odpovědi na to jejich zdejší trapné žvastání (admin to sám o sobě neudělal, neměl k tomu důvod, protože sprostým slovům a urážkám se jako slušný člověk vyhýbám). Prostě když schází argumenty a někdo rozebere jejich ubohé vzájemné popleskávání po ramenou, pak nejlepší cestou takových demokratů je prostě diskutéra vymazat, aby si ostatní lidé nemohli případně udělat vlastní srovnání. A tak si zde svobodně můžete přečíst naprosto dementní chvalozpěvy na sebe a s tím spojené urážky lidí, kteří mají jen jiný názor (demokrat Kostlán by nás nejraději zderatizoval - tj. vyhubil), názory lidí, kteří se jim dokáží nejen postavit, ale argumentačně je zcela převýšit, si přečíst žel nemůžete. Doufám, že si z toho uděláte obrázek sami.

0 0
možnosti
D

DAranka

11. 8. 2008 19:59
Re: A co vy, do práce nechodíte?

no jo, vikino. to je současná demokracie (tak se to všem multi-kulti hodí).

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

11. 8. 2008 10:28
Věro,

ti zbaběli anonymní pinčlové snad nechodí do práce, jsou tu celý den a celou noc. Nebo snad že by diskutovali namísto práce? To se mi nechce věřit.

Už jsi na ten smrad sehnala nějakého šikovného deratizátora?

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

11. 8. 2008 10:47
Re: Věro,

Františku, opravdu? Já to totiž moc nesleduju, ty jejich pšouky jsou pořád na jeno brdo, oni to snad kopírují ze všech diskusí a jeden od druhého. Ale třebas jsou za to šmejdění někým placeni, to víš, pracujeme každý jinak. nebo to mají předepsáno psychiatrem na odventilování svých tenzí. Některé příspěvky, které pak admin maže, by tomu dost odpovídaly - samý zájem o sexuální život druhých, erotické fantazie, laškování s některými diskutérkami, například u Vikiny a tak. Jsou to ubožáci, nechme je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem