Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper..

19. 12. 2010 9:52
Má videoodpověd: Nechte gen. A . Pinocheta klidně spát

opět jste se projevila jako neomarxistická kádrovačka  ! Píšete jako Kojzlar v RP..

A ted něco pro Vás, madam,   Preussen Gloria:

http://www.youtube.com/watch?v=sROWQ-ENHHA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Wf1IYDuX3TU&NR=1

měla byste tam poslat protestní rezoluci a take podat stráfancajg, páč pochodujou jako ss, nebo Wehrmacht...  Inu,  "klerofašistická reakční junta".Rv

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

19. 12. 2010 17:22
Re: Má videoodpověd: Nechte gen. A . Pinocheta klidně spát

Semper... člověče, Klausovi hoří koudel a vy se tady na mrtvým blogu vykecáváte. Koukejte jít hasit na blogy, kde probíhá diskuze, flákači jeden.

0 0
možnosti
IA

Maura Irena

18. 12. 2010 18:14
Dobrý večer

Velmi pozorně jsem si přečetla váš článek a mám takovou zvláštní myšlenku, která mne napadla i v jiných souvislostech: proč se pořád tepe do vzdělanců a nebo úspěšných lidí. Asi nikdo z náš nemůže dost rozhodovat o tom, zda práce pana Klause je dobrá nebo špatná. Ale někdo o tom rozhodovat musí, tedy odborníci. A ti jsou vlastně taky špatní, protože rozhodli asi chybně. Nevím, co si mám o tom myslet, ale všechno je stále zprochybňováno a komu to slouží? ?

0 0
možnosti
M

marty.1ban

25. 12. 2010 8:42
Re: Dobrý večer

...to jde ruku v ruce s anorgasmií. Až přijdeš o potěšení jako výše píšící, bude z Tebe možná také nerudná grafomanka, co ty víš....?...

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

18. 12. 2010 0:02
Demokracie je....

"Demokracie je svobodná volba vlastních diktátorů. Diktátoři nejsou o nic lepší, ale ani o nic horší než ti, kterým vládnou." - Mudr. František Koukolík (opravdový) doktor věd.

Skutečný státník tituly nepotřebuje (a ty falešné už vůbec ne) - GF.

0 0
možnosti
M

marty.1ban

23. 12. 2010 18:40
Re: Demokracie je....

Proč mě nepřekvapuje,že jste se tady vyloupl, soudruhu Fasulisi ?

0 0
možnosti
Ž

Žába.kuňk.pao

17. 12. 2010 22:57
Největším problémem je hodně ekonomů.

Hlavně těch neschopných. :o)

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 12. 2010 19:44
Děkuji tímto

autorce tohoto blogu za to, že připoměla tento text, který současníkům vypovídá, jak to tehdá bylo. Pokud si minulé události nebudeme neustále připomínat, brzy se dozvíme, že Vácav Klaus nejen že stavěl barikády v Praze, ale také aktivě bojoval s puško v ruce a pomohl zachránit několik životů. V době komunistického útlaku, když si Havel užíval života v kriminále, Klaus riskoval život a budoucnost svých dětí tím, že přes pikle STB vedle protikomunistické ekonomické přednášky a vychoval si při tom žáky, kteří jeho teorie dále rozvíjejí. Proč ne, pamětníci nebudou a bude se věřit tomu, co Klausovi lidé řeknou. Nevěříte? Tak tady je jeden příklad ze života:

Když prezident nehorázně lže (a novinář mu pomáhá)

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=4401

0 0
možnosti
B

B.D.S

18. 12. 2010 9:24
Re: Děkuji tímto

Není vám, Barry, něco aspoň trošku divné? Novinář osočí jiného novináře, že napomáhá ke lži, kterou si sám může ověřit, což pan Urban podporuje argumenty, že „pamětníků a účastníků oněch diskuzí na vládě i v ODS nebo ODA, kteří jsou schopni a ochotni tato fakta dosvědčit, je dostatek.” Přitom tento pan novinář za celých patnáct let ani jednou takové pamětníky neoslovil, neudělal s nimi rozhovor a svou práci nepublikoval. Přitom je to téma, které pana Urbana, soudě dle stylu psaní, nesmírně pobuřuje. Nezávislých médii je přeci dost. A pokud to neudělal, má celý jeho blog vypovídací hodnotu asi takovou, jako bych napsal: „Barry Goldwater je zloděj, lhář, podvodník, defraudant a pedofil. Obětí, které jsou schopny a ochotny tato fakta dosvědčit, je dostatek.” Pošlete mě do háje, nebo si vysloužím vaše pohrdání? Tolik k panu Urbanovi.

Tolik k vašemu příspěvku.

0 0
možnosti
J

jabrbla

17. 12. 2010 19:01
ach ta Amerika

Docela pekne, az na tu nekritickou obsahlou citaci textu Ladislava Andreye, ktery ukazuje naprostou neznalost americkeho univerzitniho systemu. Habilitace tam zadna neexistuje, assistant professor neni rozhodne analogem naseho docenta (spis odborneho asistenta), a politika tam univerzita klidne muze udelat plnym profesorem, a taky k tomu celkem casto dochazi (i kdyz ne behem funkcniho obdobi politika, az potom, pokud ho chteji pro univerzitu ziskat jako zamestnance).

0 0
možnosti
C

colemanleclerc

17. 12. 2010 17:53
Nechtějte po ostatních, aby ctili nějaká pravidla...

... když to sama neumíte?

Kodex blogera Blog iDNES.cz: "Cizí text lze v článku použít pouze v rámci citace v souladu s autorským zákonem, tedy zejména tehdy, pokud souvisí s obsahem článku, netvoří-li však větší část textu tohoto článku."

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 12. 2010 17:24
Tak to vidím já

Václav Klaus se zasloužil o rozkvět levice více než kdokoli jiný, a to tak, že učinil ODS skrze svoji osobu nevolitelnou po několik  volebních období, během kterých levice získala zpět svoji moc. Tehdejší pravicoví voliči raději z velké části nešli k volbám a umožnili tak  vítězství ukázněných levicových voličů. Jako nikdo dokázal rozbít pravicovou scénu tím, že kvůli jeho osobě mnozí schopní pravicoví lidé buď z ODS odešli nebo tam vůbec nevstoupili. Vzniklo tak několik dalších pravicových stran a pravice zůstala rozdělená. ODS dokázala nad ČSSD zvítězit teprve tehdy, až VK přestal být předsedou. VK se během svého politického působení postavil snad  proti každému, s výjimkou komunistů a Ruska a hospodářského zločinu. Často si říkám, že pokud by KGB opravdu v Prognostickém ústavu připravovalo  nějakého agenta s úkolem po převratu zdiskreditovat v ČR demokracii, Západ a rozbít pravicovou scénu v zemi, ten člověk by to  nemohl udělat lépe než Václav Klaus.

0 0
možnosti
B

B.D.S

17. 12. 2010 18:35
Re: Tak to vidím já

Aha, tak pán je sociolog a politolog amatér, tak to je jiná. Trochu vám tu úvahu doplním o data: ODS s VK v čele volilo v průměru o 30 % více lidí, než bez něho. V parlamentních volbách porazila čssd Klausovu ODS jen jednou, bez Klause v čele prohrála ODS parlamentní voby dvakrát ze tří voleb. Demokracie v ČR zdiskreditovaná není, drtivá většina voličů stále volí demokratické strany.. Proč vám nic nevychází? To musí být k vzteku..

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 12. 2010 15:04
Prezident

protlačený do funkce hospodářskou mafií, jinými slovy organizovaným zločinem, ani nemůže jednat jinak než Klaus. Pokud se někomu zdá, že Klaus se nyní chová jinak než dříve, tak se mýlí. Pravdu mají ti, kteří tvrdí, že Klaus je ve svých názorech konzistentní. Po celou dobu, od odchodu z kágebáckého Prognostického ústavu do dneška pracuje pro komunisty, Rusy a organizovaný zločin a je důsledně proti všemu, co těmto třem škodí. 

0 0
možnosti
B

B.D.S

17. 12. 2010 16:38
Re: Prezident

Ve vašem věku byste v sobě měl mít méně zapšklosti. Pokud parlament schválí LS, je to navýsost demokratická instituce, pokud zvolí Klause prezidentem, je ovládán hospodářskou mafií a organizovaným zločinem. Je to směšné..

0 0
možnosti
JK

vokoun6

17. 12. 2010 9:51
Jak poznáte že jste Václav Klaus?

Když do čela dozorčí rady svého Nadačního fondu

Livie a Václava Klausových jmenujete Alenu Vitáskovou, která

nastartovala v osmdesátých letech svou kariéru tím, že donášela Státní

bezpečnosti. 

http://www.hradniparticka.cz/2010/09/jak-poznate-ze-jste-vaclav-klaus-dil-c.html

0 0
možnosti
M

marty.rock

17. 12. 2010 11:30
Re: Jak poznáte že jste Václav Klaus?

...je neuvěřitelné, kolik energie investují Pravdoláskové do blábolů vyšperkovaných na odkazy na další bláboly vytvořené ,,pro změnu" dalším Pravdoláskem........

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem