Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FNNN

Fišera ne ne ne

11. 6. 2012 0:44
Tak defektní článeček jsem už dlouho nečetl - (

Paní Tydlitátová máte u mě  opět  Rv...a doporučení, raději vzít do ruky lopatu a složit kupku uhlí...to budete světu prospěšnější  ;-D...Rv

0 0
možnosti
TP

assco

8. 4. 2012 9:05
Skvely nadhled.

a karma. Clovek brodici se pravidelne zdejsi populaci "radikalnich blogeru" si rad alespon obcas pocte vecny s nadhledem napsany blog. Uz jsem potreboval ten nadhled pro svou vlastni dusevni vyrovnanost a schopnost takovym vecem celit. Nemyslym si totiz, ze bychom meli mouchy jen tak beze vseho nechat se zivit na zkazenem mismasi nazoru agresivnich, nebo rovnou uplne trhlych "istu" vseho druhu. Mohli by si pak myslet, ze snad delaji neco bohulibeho. Vyrusila jste to hejno much, tak se nedivte, ze zlostne bzuci.. :)

4 0
možnosti
JH

ExPat

11. 4. 2012 19:17
Re: Skvely nadhled.

Souhlas.

Kapicka ciste vody v mori bahna.

A reakce presne takove jake lze ocekavat, co je jinak noveho.

Karma jako hrom!

R^R^R^

1 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

8. 4. 2012 0:12
Heh...

...precetl jsem prvni dva odstavce a pak uz je roloval dolu. Vite, co mi to pripomnelo? Ten hukot, kdyz clovek neco blbyho sni, nesedne mu spek, nebo to prezene s projimadlem. Tem s*ackam pak neni konec.

2 0
možnosti
IB

isabell

7. 4. 2012 16:14
...

Zrovna vy vyčítejte někomu grafomanii ;-D

0 0
možnosti
A

Ansgar

7. 4. 2012 15:52
Tydlitátová nezklamala,

nenávistná, zapšklá, zlá, stará pana, která si hraje na židovku. Smrtelná kombinace. Jako vždy soudružko fanatičko Rv

4 0
možnosti

pilinazlenina

7. 4. 2012 14:21
vzhledem k nezaujatosti autorky blogu

očekávám v brzké době podobně kritický rozbor pozadí a souvislostí štvavého extrémistického plátku http://www.romea.cz.!!

2 0
možnosti
JP

sedivak

7. 4. 2012 13:28
Jaksi postrádám

v tomto příspěvku důkazy pro tvrzení Pirátských novin, které autorka nekriticky přejímá. Z tohoto důvodu lze připsat atribut laciného bulváru tomuto článku paní Tydlitátové.;-€

1 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

7. 4. 2012 13:07
...nezklamala jste.

Jánský v sukních.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

7. 4. 2012 13:18
Re: ...nezklamala jste.

kdepak Jánský, ta soudružka je mnohokrát horší. Jí a dalším podobným můžeme poděkovat za současný marast v naší zemi.

4 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

7. 4. 2012 12:16
Já neříkám, že to co provedl Janoušek, je nějaká hitparáda

ctnostných skutků Mirka Dušína. Ale přesto se mi zdá přitažené za vlasy psát, že "přejel ženu". To totiž evokuje skutečnost, že se kola jeho vozu projela po těla té ženy. A já se ptám, bylo to opravdu tak nebo je to jen obvyklé propagandistické přehánění mé oblíbené autorky, se kterou jsem se "přátelsky" utkal už na blogu tyden.cz.?

P.S. pokud vlak někoho přejede, je obvykle mrtvý. Ale pokud vlak někoho odhodí, tak má dotyčný šanci přežít. Vše samozřejmě závisí na rychlosti vlaku nebo vozu. A pokud jsem správně informován, tak se Janoušek rozjížděl z rychlosti nula, tedy ze stojícího stavu, když se to ublížení na zdraví přihodilo.

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

7. 4. 2012 12:33
Re: Já neříkám, že to co provedl Janoušek, je nějaká hitparáda

Už jsem si vzpomněl, čím jsem kolegyni autorku Tydlitátovou na blogu časopisu Týden tak načuřil. Bylo totiž výročí oné gratulace Václavu Havlovi, kterou u příležitosti je 53. narozenin nechali jeho přátelé spolu s Havlovou fotografií uveřejnit v sobotní příloze Rudého Práva Haló Sobota.

Tehdy jsem napsal, že to mohlo projít právě proto, protože podoba Václava Havla byla v té době širší veřejnosti zcela neznámá a tudíž i pracovnice inzertního oddělení RP tuto legrácku "sbaštila i s navijákem" a autorka, velká Havlofilie a nesmírná Klausofobka to nemohla přenést přes srdce.

Útěchou ji budiž jen to, že jméno Václav Klaus bylo tehdy ještě daleko neznámější než to Havlovo. Oba prostě v roce 1990 začínali z naprosto jiné startovní čáry, ale jeden z nich prostě měl větší cílevědomost a tah na branku.

0 0
možnosti
PJ

denver

7. 4. 2012 12:11
To už je nemoc.

Vaše klausofobie už je hmatatelná, jako žulová kostka. Mezi jedince, kteří v obecném prostoru plivají jedovaté sliny, zapšklé komentáře a evidentní frustraci z vlastní neúspěšnosti patříte zejména Vy. Nevím, čím živíte svůj hněv, ale je to silně odpuzující. Obhajovat své lásky a pravdy můžete i jinak - inteligentně, chytře a s jistou pokorou k lidské společnosti. To byste ale musela být těmito vlastnostmi obdařena. Nelze jinak, než že se Vaše nenávistr obrací proti Vám. Stojí Vám to za to? Rv

10 0
možnosti

Tramp_007

7. 4. 2012 17:54
Re: To už je nemoc.

Jak lze s pokorou k lidské společnosti komentovat žumpu zvanou euportál aniž by se člověk pozvracel?

3 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem