Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedobrota2

21. 8. 2008 12:25
Tydli, kde je disluse u Klause !

?!;-O

0 0
možnosti

Wildjay

20. 8. 2008 18:26
Krev na ulicích

Věřím, že někteří fantatici by nejraději viděli krev na ulicích a pozavírané lidi v kriminálech za ideozločiny, já jsem rád, když něčí akce, bez ohledu na jeho politický názor, probíhá a končí pokojně.

0 0
možnosti

GalileoGalileovič

10. 8. 2008 7:02
Jimmy Carter měl bohužel pravdu

Jste jak hejna vos Rv

0 0
možnosti

ŠtěpkaX

9. 8. 2008 11:58
Vynikající článek

VR^

0 0
možnosti

Blechová

5. 8. 2008 22:34
Pane Semper2

A, nas pritel Semin na scene, a Vy jste i Vikina? A co DAranka, to nejste Vy? A Napoleon jste taky?

0 0
možnosti

Semper2

5. 8. 2008 23:24
Re: Pane Semper2

Zklamu Vás. Po zákazu a s tím souvisejícím kompletním zlikvidováním jedné z nejrozsáhlejších diskusí na tomto portále (přes 3000 příspěvků), jsem si zřídil nick Semper_probationis. To abych vyzkoušel, zda budu moci dále působiti na tomto asiatském webu. Ale zbytečně, on jim ten zákaz nějak nefungoval, či co ... Nepřimluvila jste se za mě u s. Komárka ?

Ale přibývá nás, to je potěšitelné. kromě starých mazáků, jako Vikina, belgian chocolate apod. , je tu i Natelius, Dolch, cara al sol, José Antonio. Jistě dorazí i Primo Rivera.

A co vy Blechová nechystáte se do Beilingu na "svátek mládí celého světa"

A pana Semína si neberte do své roztomilé pusinky. Opakuji snad po padesáté: Nejsem M. Semín. Trpíte utkvělou představou . Takže shrnuji pí.Blechová/Tydlitátová : Semper je jen jeden. Já se k praktikám a la s. Rokytka pee, nebo madquert neuchyluji. Aranku jsem tady zatím ani nepotkal, Napoleona jen toho, co mám ve špajzce

0 0
možnosti

Semper2

5. 8. 2008 22:23
Solženicyn popsal tydlitáty přesně

Paní Tydlitátová/ Blechová rád bych s Vámi diskutoval, ale nedávno mi sebrali Vaši externí spolupracovníci (censoři) ban, tzn. (pro Vikinu) dostal jsem zaracha na jeden den.

K oné "akci" neonácků snad jen tolik, že celá tzv. neonacistická scéna je promořena fízly, provokatéry a agenty BIS. Tak se příště obracejte se svými stížnostmi na tuto "ctihodnou " instituci. A pokud se týká médií, ty jsou přece z 99% ve Vašich rukou. Tudíž event. stížnosti adresujte na adresu: Mr. Ronald Lauder, WJC, N.Y.Přesná adresa přátel Vašich jest Vám jistě známa.X

0 0
možnosti

Blechová

4. 8. 2008 16:15
Omlouvám se za překlepy, prosím, moc prosím, promiňte...

Jsem zvyklá na anglickou klávesnici, tady mám dost problém, prosim, moc se všem omlouvám, čím víc se snažím do toho zírat a dávat si pozor, tím víc mi toho uniká.:-/

0 0
možnosti

bull.terrier.oracle@seznam.cz

4. 8. 2008 13:31
Přesně jste to vystihla

v poslední větě. Nácky, myslím neonacisty, také nemusím, ale v současné době mi víc vadí cikánská kriminalita a parazitování, židovská nenažranost a rozpínavost, chování vašeho fanklubu LPA je krásnou ukázkou, takže podobné pochody mě nechávají klidným. Víc mi vadí anarchistické smažky.

0 0
možnosti

trodas1

4. 8. 2008 10:11
Ale, ale, paní Tydlitátová!

Cituji"...našimi městy pochodují lidé popírající základní lidská práva, urážející spoluobčany...". To mluvíte o kom, paní Tydlitátová? O komunistech? Ti také bez ostychu pochodují našimi městy. Navíc ještě sedí v parlamentu. Přímí pokračovatelé strany a režimu, po němž zůstalo nejvíc mrtvých v dějinách lidstva. Takže, co tím chci říci. Nesnáším tyhle"...ismy" jeden jako druhý. V rámci politické korektnosti budiž ale řečeno, že když mohou být největší vrahové v historii zcela oficiální politickou silou, nevidím ani ten nemenší důvod, proč by si pár troubů nemohlo po ulicích heilovat. Nebo se snad už podařilo zakázat Komunistický svaz mladých? Nebo je tím důvodem neschopnost fašistů vyprodukovat víc mrtvých než komunisti?

0 0
možnosti

Blechová

4. 8. 2008 14:01
Re: Ale, ale, paní Tydlitátová!

Tedy odzadu: KSM je už podle mého názoru zákázaná, pouze je tu ještě možnost odvolání komoušů k mezinár. soudu.

Komunisti měli být postaveni mimo zákon hned po r. 1989, dnes je možná pozdě. Zhoubné je podle mého názoru  jejich prorůstání se socdem.

Neonacisti ve všch svých straničkách budí pozornost především tím, že už dnes se nejeví tak "profláknutí", už je málo pamětníků, nemluví se o nich, a pak, ono tohle nebují jen u nás, to má širokou podporu i v okolních státech, zatímco komunismus je reliktem minulosti, živým v rámci Evropy už opravdu snad jen u nás.

0 0
možnosti

Jen Já

4. 8. 2008 8:15
...

Paní Tydlitátová, běžte si s náckama podat ruku a nemusíte se už konečně přetvařovat... Váš nedávný rasistický výlev všechny čtenáře přesvědčil, že s holohlavci jste na jedné lodi. Ušetříte všem, včetně sebe, nervy. Děkuji.

0 0
možnosti

Blechová

4. 8. 2008 14:15
Re: ...

Drahý jen ty, který výrok máš na mysli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem