Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli to nebude tím, že Portugalsko je velmi chudá země. Strávil jsem nějakou dobu v Irsku, které bylo po většinu své existence také chudou zemí, začalo se to nějak lámat až v osmdesátých letech minulého století. A v chudých zemích nejsou imigranti; a tudíž jsou největším problémem původní obyvatelé.

1 0
možnosti

Takže doplním své postřehy jako v prvním díle. Druhý byl o kufru a takovou zkušenost nemám.

Lidé v Portugalsku jsou pohodoví  a na rozdíl od Španělů jsou velkorysí. Pokud aspoň trochu znáte Portugalsky, jste jejich. Jediné, co se mi moc nelíbilo je to, že jsou blázni do fotbalu. Prakticky je nic jiného nezajímá. Fandí ale v klidu, spíš se zajímají o výsledky uveřejněné v novinách, pilně čtou noviny a oslavují vášnivě, leč bez násilností a rvaček. Mají radši Angličany, než Francouze, ale anglicky umí málo, spíš francouzsky. Nemají moc rádi změny, vše tam ale běží jako na drátkách, Salazara nahradila pravidla EU a Portugaslci je přijímají, neboť vědí, že sami nejsou moc velcí organizátoři.

0 0
možnosti

Takový hezký článek o Lisabonu jste zcela zkazila tím podivným oslím můstkem na konci ;-(

1 0
možnosti
Foto

J30i78ř54í 13N85ě41m84e35c

26. 9. 2013 10:46

Vážená paní, Vy jste názorný příkladem toho, že pokud vystuduje vysokou školu ten, komu není shůry dáno, stejně mu to nepomůže.

Naopak ve v tomto konkrétním případě si dovolují tvrdit, že je trestuhodné, pokud takový člověk dokonce na vysoké škole přednáší!

No, je to vlastně smutné, kam jsme díky pravdě a lásce došli, co myslíte?!

3 3
možnosti

A nejlépe se posuzuje život v cizí zemi pokud nad ní letíte letadlem, nebo pokud v ní strávíte 14 dní dovolené.

1 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem