Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J82a75n 71P81e51c61h26a

4. 4. 2015 3:10

Já nevím... nebylo by lepší tyhle psychopaty, co se fotí u hrobečku, spíš ignorovat? Takhle jim děláte zbytečnou publicitu a reklamu. Čím víc se o tom bude psát, tím víc získají podobně psychopatických příznivců. Největším tresetm by pro ně bylo, kdyby se o ně nikdo nezajímal.

0 0
možnosti
AK

Paní Tydlitátová, pravdu máte pouze v jednom, nikdy nebylo prokázáno, že by Hilsner přímo vraždil, za to bylo u dvou různých soudů prokázáno, že Hilsner byl jednoznačným spolupachatelem vraždy.

A mezi těmi, kdo parazituje na Anežčině osudu není ABB, ani ti ostatní, oni přišli pouze pietně položit květiny, ale naopak vy a vám podobní, když se takto uboze stále snažíte udělat z odsouzeného zločince Hilsnera (ano, i spolupachatelství u vraždy je zločinem) ubohou oběť. Přitom jedinými oběťmi ve skutečnosti zůstává stále jen Anežka Hrůzová, Marie Klímová a jejich pozůstalí. Jejich osud je třeba si stále připomínat.

0 0
možnosti
MP

Ach ten cíťa ABB. To on asi bude teď pietně klást květiny u všech památníků trestných činů.

0 0
možnosti
Foto

Tak jako čtenář jedné historizující reportáže, která vyšla knižně snad v Magnetu někdy kolem r. 1968, jsem přikloněn k tomu věřit, že Hilsner tu vraždu nespáchal.

Na druhé straně ale musím připustit, že dosud nebylo prokázáno a už asi nemůže být, že tu vraždu nespáchal.

Proto je otázkou, zda TGM nestřílel tak trochu vedle.

Tak jako v případě Rukopisů, kde dodnes s jistotou nelze tvrdit, zda jsou pravé či levé. Zrovna nedávno vyšla knížka, která tvrdí, že jsou pravé.

0 0
možnosti
JB

Stejně tak nebylo prokázáno, že tu vraždu nespáchal Váš pradědeček. Proto je otázkou, jestli se tu nesnažíte něco zastřít!

0 0
možnosti
Foto

J72a22k22u47b 55R36o92t62h

2. 4. 2015 10:58

Díky za připomenutí, paní kolegyně. R^ Je fascinující, kolik intelektově jednodušších jedinců (viz hrdinské pózování před objektivem) s vyvrácenou legendou stále pracuje.:-/

7 0
možnosti
JS

co to je vůbec za spolek?

0 0
možnosti