Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

nocnizvire

31. 7. 2010 2:04
proč

kopat do Kocába.......raději bych si kopnul do hloupý Tydlitátový

0 0
možnosti
N

novopatriot.blogspot.com

3. 3. 2009 21:26
No to si teda kopnu!!!! A pořádně!

Kocáb si totiž kopanec zaslouží a to ne jeden! Je hanbou platit někoho jako je on z našich daní.

A že nikdo nemá koncepci řešení? To by se nejdříve musela dát možnost i jiné koncepci než je ta pseudohumanistická, multikulturalistická a doslova a do písmene DEŽOMILSKÁ.

Například radnice Chomutova to teď zatím řeší docela dobře. Základem je přestat jim nadržovat.

Svým způsobem jsem ale za lidi jako vy, Kocáb nebo Dežomila rád. Demagogickou obranou menšin a multikulturalismu jen přiléváte palivo do ohně a tím máte u mě velké plus, protože já už dávno ztratil víru, že se tohle ještě bude dát řešit mírovejma cestama a budou za to moct právě lidi jako vy, Kocáb, Dežomila, atd. Lidi, kteří brání řešení situace v době, kdy se ještě řešit dá.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

27. 2. 2009 18:21
Zbytečné ministerstvo i ministr.Nic víc.

Rv

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

27. 2. 2009 18:05
Proč kopat do Kocába ?

Nejsme VIP-blogerka,  která "ráda tančí na hrobech a kope do mrtvol" !

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

27. 2. 2009 19:10
Re: Proč kopat do Kocába ?

Nejste vy náhodou ten násilník, který v diskusi napsal, že kdyby mu nějaké cizí dítě sáhlo na psa, zastřelil by ho bez váhání?

0 0
možnosti
VH

cvlad

27. 2. 2009 17:22
Návrh.

Měřit všem stejným metrem,nebát se říct že je zloděj tomu kdo krade,že jen blázen si pořídí devět dětí když nemá práci  a slušné bydlení,jen hlupák neposílá děti do školy atd.A s tím opravdu p.Kocáb nic neudělá.

0 0
možnosti
A

Ahaman

26. 2. 2009 22:09
Vy, vy, vy, paní Věro !

Kdo je zvědavý, bude brzy starý:-)

0 0
možnosti
R

rheinmetal

26. 2. 2009 17:21
Tak já si také kopnu.

Ale nebudu kopat do Kocába - máte naprostou pravdu v tom, že to ministerstvo je za trest. Čímž nastolujete několik otázek: Potřebuje ministerstvo pana Kocába? Nebo spíš pan Kocáb potřebuje ministerstvo? A potřebujeme vůbec tohle trestní ministerstvo?

Na tu poslední otázku si dovolím odpovědět: Ne nepotřebujeme. Pokud bychom tedy v našem Absurdistánu uměli vynucovat dodržování zákonů. Pak nejsou potřeba služby ministerstva, které vesměs z peněz lidí, kteří zákony dodržují sype peníze do lidí, kteří je nedodržují, čímž tu první skupinu proti té druhé poštvává. A to je přesně to, co se dělat nemá. Takovým lidem je potřeba nacpat rybářský prut a chtít ho do roka splatit. A nikoliv servírovat lososa, kdykoliv potřebný požádá.

Takže můj kopanec směřuje k nadbytečnosti ministerstva a hlavně k neexistenci motivace k integraci. Proč se taky integrovat, když se o ně všichni starají a shánějí jim peníze?

A proč bych já měl mít rád lidi, kteří nepracují a žijí z mých daní, i když by nemuseli?

0 0
možnosti
R

rheinmetal

26. 2. 2009 17:41
Re: Tak já si také kopnu.

Ještě dokončím odpovědí na Vaši otázku, jak bych to vyřešil lépe a na věky:

Absolutně žádná diskriminace. Deregulace nájmů. Uvolnění pracovního trhu. Stejné zákony pro všechny, stejně tvrdé vymáhání práva pro všechny. Roztažení ok v naší sociální síti - když nikdo nepropadne, tak se nikdo nedrží větve, aby nespadl. Důsledné poskytování pomoci v nouzi jako zboží/služby - penežní úhrady bude platit poskytovatel dávky a dávka bude o tyto úhrady snížena.

Sice by to pomohlo - lidé by se mohli stěhovat za prací, bylo by možno vytvořit mnoho pracovních míst pro sezóní práce, ušetřilo by se docela dost na sociálce, takže důchodci by nemuseli žít z ruky do huby.

Zní to sice jednoduše, jenže nic z toho tu není a asi ani nebude, protože to je politicky nekorektní. Navíc by to možná vychovalo třídu lidí, která by si zvykla starat se sami o sebe a to není v zájmu žádné z vlád, které se nám tu od roku 1948 vystřídaly. Bohužel.

Přeji příjemný den.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

26. 2. 2009 15:08
Čistě teoreticky.

Stal jsem se právě místo pana Kocába ministrem a navštívil jsem vepřín v Letech u Písku. Nelíbí se mi. Oslovil jsem majitele, jestli by byl ochoten se přestěhovat jinam, pochopitelně že mu všechno stát uhradí. On souhlasí. Nemá důvod nesouhlasit. Zavolal jsem svým náměstkům, aby udělali rozpočet a podívali se kolik peněz na to může uvolnit ministerstvo, zároveň se zajímám o fondy z EU. Za týden budu mít všechno v cajku, včetně nového pozemku pro vepřín, který se majiteli líbí, po dostavbě nového vepřína bude ten současný demolován, bude tam uděláno pietní místo a oslovený sochař zhotoví důstojný památník.  Může mi někdo laskavě říct, proč by to takhle nešlo?????     Na Kocábovi je ale přesně vidět, že o tohle mu nejde. Pro něj je výhodnější jezdit do vepřína a žvanit o rasismu, než klást věnce u památníku, kde si ho nikdo ani nevšimne:-©

0 0
možnosti
K

kaktusak

26. 2. 2009 21:40
Re: Čistě teoreticky.

Stát to zaplatí? To se to rozdává z cizího. Ať se na přestěhování vepřína složí všichni ti humanisti, kterých je spousta.

0 0
možnosti
KL

Maleficie

26. 2. 2009 14:22
Proc kopat? Do nej to neni nutny.

Kdyz pomineme vyznam tohoto ministerstva, tak si kazdy muze obrazek udelat o Kocabovi z rozhovoru http://zpravy.idnes.cz/kocab-lidska-prava-nejlepsi-ministerstvo-pro-me-ftr-/domaci.asp?c=A090119_220148_domaci_zra. Povsimete si, ze nerika co muze pro to ministersrtvo udelat, co nabidnout, ale hnedle hrde hlasi, ze to je nejlepsi ministerstvo po NEJ! Ale je to zbytecne furt dokola opakovat. Komu to neni jasny na prvni precteni doporucuji odborny vyklad. http://streit.blog.idnes.cz/c/66493/Reinkarnovany-a-recyklovany-Kocab.html

0 0
možnosti
T

thecurseofthewearerabbit

26. 2. 2009 13:19
Me by zajimalo,

jake ma pan Kocab nejake zkusenosti/znalosti, ze se stal ministrem pro lidska prava? Na wikipedii jsem nic nenasel (krome podpory literatury, coz nema moc spolecneho s lidskymi pravy).

Jinak osobne ho nebudu soudit a nazor si vytvorim az po par mesicich.

0 0
možnosti