Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vikina

6. 1. 2009 12:41
Pro čtenáře!

Jsou tu automaticky mazány (rozuměj cenzurovány) veškeré příspěvky, zpochybňující oficiálně povolený a přiznávaný náhled na současný izraelsko-palestinský konflikt. Proč tomu tak je, si laskavý čtenář jistě domyslí už sám.

0 0
možnosti

echo.3

5. 1. 2009 19:32
Držme se tématu.

Israel neprohraje, nemá totiž důvod. Kdyby islámci, resp. palestinci projevili skutečnou snahu o mír, mohli by vyhrát společně se svými sousedy Israelity i přes zbytečné oběti současné nebo v minulosti. Jen chtít ! Vždyť všichni mají společného Boha, židé, arabi i křesťané. Nebo snad ne, proboha?

0 0
možnosti

Ion Tichy

4. 1. 2009 23:29
Problém

Tohle je problém všech demokratických zemí. Buď se budete chovat civilizovaně a nebudete moci nasadit všechny prostředky k ovlivnění masy těch cca 50 procent, kteří se chovají stádně a nejsou schopni si sami nic vyhledat, nebo budete jako protivník. Ale pak porušíte svoje zásady. Skoro neřešitelný problém. 

A v současné EU je zase v módě multikulti, a některá věci se nesmí veřejně ventilovat. Takže autocenzura u médií je značná. Naštěstí v době internetu se dá najít víc možností a zvýšit tak pravděpodobnost, že váš názor bude divergovat ke skutečné  pravdě (pokud je vůbec možné o nějaké pravdě v tomhle prípadě mluvit).

0 0
možnosti

kion111

5. 1. 2009 0:54
Re: Problém

I z tohoto důvodu nemám rád demokracii,a nepovažuji ji za univerzální,a nejlepší možný systém vlády:

"Umírá-li demokracie, je to vždy rovnost, která ji zabíjí!"

Lord Acton

0 0
možnosti

MoUdrostrak

4. 1. 2009 9:28
Ceska z OSN se vymkla cenSSorum z "nezavislych" medii

Izrael všude propaguje, že humanitární pomoc do Gazy směřuje nepřetržitě. Skutečnost je taková, že už nyní otevírají Izraelci hraniční přechody pro humanitární pomoc jen na dvě hodiny denně?. Po spuštění pozemní operace se situace ještě zhorší. Pochybuji o tom, že budou přechody dnes otevřené.

'

Moje role nově spočívá ve styku s médii. Lidé z mise se rozhodli využít toho, že jsem Češka a naše země teď předsedá EU. Snažím se být ve styku s Gazou, mít přehled o aktuálním dění. Jsem v kontaktu především s českými médii.

¨

Musím říct, že světová média o zdejší situaci informují dost zkresleně?, nejobjektivnější je podle mě Al-Jazeera?.

0 0
možnosti

cojanato

2. 1. 2009 21:49
Rudo-hnědokošiláči se zase předvádějí?

Tato diskuze nemá konce?8-o

Bolševici, komunisti, fašisti a náckové, jedno jsou.X Nejen tato diskuze to dokazuje. Je neuvěřitelné, co tento národ kromě blbosti dokáže plodit.

0 0
možnosti

Ccecil

2. 1. 2009 12:20
To je snad poprvé

co čtu od autorky něco, co má hlavu a patu, ikdyž bych s tou jednostrannou interpretací nesouhlasil. Zajisté mají palestinci mediálně navrch, protože lhaní jim opravdu jde. Ale opravdu si nemyslím, že jim to ve zúčtování bude co platné.

0 0
možnosti

Vikina

3. 1. 2009 0:11
Re: Pro Vikinu a jemu podobné!

Haničko, tak jsem si ten canc přečetl a nějak mi furt nedochází, co jako? Jediný, co mi tam přišlo jako rozumný čtení, byl příspěvek nějaký Kamešový, jinak to byly strašlivý bláboly. Přinutil jsem se dokonce koukat na zprávy a ejhle, protiizraelského ani ťuk (už vůbec ne pak protižidovského). Tak co tu proboha furt pobrekáváte? Kdybyste tu nezačali s tím svým lhaním, ani bych nezaregistroval, že Izrael přepadl Palestince. Nu, to jste si tedy pomohly - na místě izraelského velvyslance bych IDnes požádal, aby vám zakázaly publikovat, vždyť jim jen škodíte.

0 0
možnosti

JmX1977

1. 1. 2009 0:30
kedy je palestinec civilista?

cely cas dokial nezoberie AK-47 do ruky, a okamzite po tom co ho zasiahne strela... z tych 380 mrtvych boli civilisti nanajvys tie deti, aj ked aj o tom sa da pochybovat popri tom co ich ucia uz od materskej skolky... na zapade sa deti hraju s hrackami ,v Gaze s vybusninami a pretekaju sa kto bude lepsi Sahid (samovrazedny atentatnik)...

http://www.youtube.com/watch?v=ymLJz3N8ayI

0 0
možnosti

Blechová

1. 1. 2009 8:29
Re: kedy je palestinec civilista?

Velmi výstižné, to je přesně to, co se dá neustále odpovídat na ty metráky keců o civilních obětech!

0 0
možnosti

kion111

1. 1. 2009 0:26
Volič Národní strany

To Semper2:

Díval jsem se na stránky rozhlasu Radio Vaticana, a nikde tam není řečeno, že křesťané odcházejí kvůli židům z Palestiny:-)!

Nalezl jsem až na stránkách prayer.cz zmínku o pár útocích ultraortodoxních židů, ale tam naprosto profesiálně zafungovala izraelská policie.Navíc obyčejní židé ultraortodoxními(poprávu) pohrdají, třeba zrovna z důvodu odmítání vojenské služby:-)

0 0
možnosti

kion111

1. 1. 2009 0:27
Re: Volič Národní strany

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem