Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

21. 7. 2008 12:20
A proč ?

Proč hledáte u nás něco, co tu vůbec není ?

U nás žádná slušná strana není, natož pak pravicová. Kdo u nás jednou čuchne k politice, ten už ztratil všechnu slušnost - i když se tak někdy navenek tváří. Hledejte raději něco jiného a na politiku se vyšlete! 

0 0
možnosti
V

Vikina

15. 7. 2008 17:20
Milá Věruš,

Ty bys měla hledat něco úplně jinýho, fakt, zkus to. Uvidíš, že pak budeš psát jen o rozkvetlých květinkách, motýlech a tak podobně.

0 0
možnosti
B

Blechová

16. 7. 2008 10:28
Re: Milá Věruš,

Vikinko, zkus jiný článeček, Věrka píše i o květinách a motýlech, pokud jsi znalec motýlů, zkus naopak hledat jinde Ty. Každý hledáme podle sebe, každý hledáme to, co hledat chceme...:-)

0 0
možnosti
D

Déžo

14. 7. 2008 19:45
to tydlydá

ježíšku na křížku, co je na tom uslintaným zdegenerovaným modrokrevníkovi, který furt odchází a přichází, a tak, kam přijde usne (za naše peníze) tak úžasného? to, že schvaluje Kosovo nebo radara? opět: zkuste používat mozek, máte-li ho vůbec funkční!

0 0
možnosti
B

Blechová

16. 7. 2008 10:32
Re: to tydlydá

Dežo, Ty někoho sponzoruješ? Mimochodem, ten jediný snímeček, ten mne tehdy přivedl k maximálnímu záchvatu smíchu, ten moudrý pán jediný pochopil, že v dané chvíli se nedá nic lepšího dělat, než tu verbež v parlamentu nechat, aby se vzájemně slovně fackovala a vyčkat v klidu, až je to přejde, nu a na tu dobu si zdřímnul, velmi moudré!

0 0
možnosti
S

Semper2

13. 7. 2008 13:50
Chtělo by tu apgerjovat

Paní Blechová, alias Tydlitátová, máte smůlu Váš text je zčásti již neaktuální. Čunkův audit prováděný americkými detektivy je O.K. Přiznal to dnes i Bursík Burzovič. Takže Ti , co chtěli zničit Čunkla (estébácká mafie přerovsko -olomoucko-ostravská, národněfrontovní tajtrdlík a závazkář Kalousek i - dnes již marginální - část ODS, kolem Tlustého komunisty mají holt smůlu. Tolik peněz to stálo a jako kdyby je vyhodili oknem. Bylo jasné, že kdyby byl audit nepříznivý pro Čunka, pan kníže-levoboček (mravnost sama) by s tím vyrukoval hned. Ale bylo třeba vytvořit nějakou letní politickou salakvardu - vždyt´ ani ty příslovečné okurky se už kolem Znojma nepěstují.

0 0
možnosti
S

Semper2

13. 7. 2008 13:52
Re: Chtělo by tu apgerjovat

Errata: .... chtělo by to apgrejdovat

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

13. 7. 2008 12:44
Dobrý článek, jenom...

člověk finančně nezávislý a proto neuplatny. - No nevím, znáte to: S jídlem roste chuť? Nebo jak je to.... ;-)

0 0
možnosti
RB

erben3

13. 7. 2008 11:00
.

Jelikož můj příspěvek byl cenzorem smazán (neobsahoval žádné vulgární slovo, takže nechápu, proč), tak ještě jednou. Jediná funkční pravicová strana u nás je v současné době strana Národní. Zbytek, na pravici si hrající strany, jsou kariérističtí převlečení bolševici.

0 0
možnosti
B

Blechová

13. 7. 2008 11:40
Re: .

Erbene3, možná i už ten název té skvostné strany by mohl být považován za vulgaritu, pokud je správci jasné, oč se jedná. O její pravicovosti se pak jistě dá s úspěchem pochybovat. Mimochodem, její podporou v době letošních plzeňských nacistických pochodů byla (pravděpodobně podle Tebe taky pravicová) Dělnická strana.

0 0
možnosti
KA

krabi

13. 7. 2008 11:00
chodíte nakupovat ?

pokud chodíte na nákup, tak byste měla vědět, že můžete nakoupit jen to, co je v nabídce Rv

0 0
možnosti
RR

rezjir

13. 7. 2008 8:46
Pokud do budoucna chcete

najít věrohodnou pravici, tak nesmíte volit tu nedůvěryhodnou dnešní, musíte volit levici. Jedině tak může dojít na pravici k nějakému krystalizačnímu pohybu.

Pokud budete volit pravici jen proto, abyste nedali šanci levici, nikdy se věrohodné pravice nedočkáte.

Dokonce v těchto podzimních volbách máte hned velkou šanci. Nejde v nich o život. Když budete v nich volit levici, nic závažného se nestane. Pouze dáte výrazný signál své pravici, že takhle už to dál nejde.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

13. 7. 2008 8:03
Hledám věrohodnou pravici

Mám stejný problém jako vy. Celých 10 let přemýšlím, koho volit. Považuji se za jasného pravičáka, ale Klaus mi znemožnil volit stranu s nejpravicovější rétorikou u nás. V dobách působení hada na tři jsem volil lidovce. Dnes pozoruji, že čím dál více mě začíná být sympatická politka Topolánka, a kterém si myslím, že by mohl, alespoň v mých očích, částečně rehabilitovat pravici. Bohužel, nemá to lehké, ale kdo má, že. Ja tam stále mocná Klausova klika a pokud by ve straně získal převahu Bém, je zase všechno v čudu. Ale stále si myslím, že momentálně máme tu nejpravicovější konstelaci, jaká je momentálně možná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem