Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

4. 7. 2008 1:15
Copak, copak, cenzore,

čeho jsem se tentokrát dopustil, že jsi mi vymazal příspěvek? Byl to můj slib, že po té, co mi Věrka hodila rukavici, jí odepíši, nebo to byl můj souhlas s postupem členů NS v KV, dohlížejících na to, aby bílé děti nebyly napadány nějakou nepřizpůsobivou holotou (což by správně měli dělat policajti)?

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fojtík

1. 7. 2008 1:05
:-)

Nedávno mi někdo řekl větu: "Celá ta multikulti společnost nás bude stát kejhák". Mávnul jsem nad tím rukou, protože jsem si říkal, že to bude ojedinělý výkřik pomateného slepce, který něco podobného slyšel z úst svého vůdce. Jak to tak pozoruju, těch pomatenců bude víc... O to jsem radši, že jste to napsala takto otevřeně. Díky.

0 0
možnosti
PD

pedol

1. 7. 2008 10:32
Re: :-)

„Barbarské kmeny, které ovládly Západ, většinou přijaly jeho civilizaci. Dnešní tiší nájezdníci se netají tím, že je jejich cílem nahrazení západních hodnot hodnotami islámského zákona šaríe.“  (Prof. Roberto Mattei, italský historik)

0 0
možnosti
PD

pedol

30. 6. 2008 19:19
paní pisatelko

Majíc vysokoškolské vzdělání, možná by vám prospěl návrat na ZŠ, kda jako školačka byste snad mohla přečíst staré knihy od páně Čapka. Ano ne tu o pejskovi a kočičce, ale tu o příznacích střetů kutur, kde všichni obyvatelé jednoho státu, neřku-li několika států, hledí obdivně na mloky a nebo si jich jen nevšímají, do té doby, než mloci realizují svůj jednoduchý, základní a vlastně logický požadavek. prostě jen chtějí, aby byla všude voda. že tam není místo pro žití pro ty, co je vlastně původně jen tolerovali v počátcích jejich expanze.... to jest to příznačné.... konec pohádky, vážená paní.

0 0
možnosti
PD

pedol

30. 6. 2008 19:37
Re: paní pisatelko

BTW píšete "neuznávám nadřazenost bílé rasy". Dokážete nám přesvědčivě vysvětlit realitu toho, že za vydání Gilata Šalita požaduje demokraticky zvolený Hamas propuštění 450 palestinských vězňů?

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/blizky-vychod/clanek.phtml?id=607695

Hodnota konkrétního člověka to nejsou jen kupecké počty.

0 0
možnosti
RB

erben3

30. 6. 2008 14:48
.

Jen si dělejte legraci... Hořící auta na předměstí Paříže, nebo čísi návrhy aby anglický parlament přijal do anglického právního systému některé prvky práva šaría stačí na to, abych zkrátka neměl rád multikulturalismus a migraci nepřizpůsobivých.  Nechci, aby za několik generací se české ženy musely halit do hábitů od hlavy až k patě a Češi se 5x denně modlit k Alláhovi, například. Nechci, aby sem migrovali cizinci jen proto, aby vysosávali náš sociální systém a do společnosti přispívali pouze svojí přítomností, v horším případě kriminalitou. Podívejte se, co se dnes děje v západní Evropě.

0 0
možnosti
RB

erben3

30. 6. 2008 14:48
Re: .

...Já o to nestojím. Nemám vůbec nic proti cizincům, jejich kultuře a

zvykům, ale ať si je provozují u sebe doma a pokud chtějí žít zde, ať

se přizpůsobí nám a  našim pravidlům. Míchat kultury zkrátka nelze.

Končí to všude násilnými střety. A pokud by multikulti fungovalo,

neexistovalo by něco jako čínské, arabské a já nevím jaké  čtvrtě v různých městech světa. Všichni cizinci by se pěkně asimilovali a vzájemně se milovali :-) Takže asi takhle. A slova jako "vlastenec" nebo "národovec" opravdu nejsou nadávky.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

30. 6. 2008 13:00
Víte, tady na webu fanklubu Václava Klause

příliš mnoho plusových bodů nezískáte. Je to ale dobrá psychologická sondo - co všechno je člověk schopen vymyslet, aby obhájil nějaký zjevný nesmysl (homofobii, národovecký šovinismus, popírání vlivu člověka na klimatické změny, stavbu NK na Letné,....) 

Proto mě tyhle diskuse baví.;-D

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

30. 6. 2008 11:52
Ano máte pravdu

Lidé jako vy jsou naší společnosti nebezpeční, úměrně svému vlivu.

0 0
možnosti
D

DeBracy

30. 6. 2008 11:36
Ach jo,

začínám pomalu, ale jistě, dostávat deprese. Nepochopím co vše je možné od multikulti specialistů uvidět. Příště ty děti mají ještě poděkovat, že jim vzali věci ne? Že jsou naši spoluobčané tak hodní a ulehčili jim od toho prokletého konzumu. Nic ve zlém, ale tyto a další projevy multikulturalismu nemají už nic společného s demokracií nebo humanismem, dokonce ani s listinou základních práv a svobod. Lidé Vám podobní podporují individua porušující zákony naší země. Můžete mi alespoň napsat co je na tom tak dobrého? Jaké je to sdílení kultur? A poslední dotaz je s Vámi možnost alespoň trochu rozumně diskutovat za použití věcných připomínek a faktů? Dle mého názoru a dle toho co si lze přečíst nha Vašem blogu soudím že NE.:-/

0 0
možnosti
RB

erben3

30. 6. 2008 14:50
Re: Ach jo,

R^

0 0
možnosti
G

grinderman

30. 6. 2008 10:44
mozna by vam nezaskodila trocha

sebereflexe, odstupu, podivat se jestli nevypadate stejne jako ti kterym to tu nandavate. mozna vase marenka ukazuje na stanicka eane! nacek je to. horlivi zastanci cehokoli jsou si tak podobni.:-)

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

30. 6. 2008 9:56
klasika

oničem nemá šajnu, ale do všeho bude kvákat. kdyby si radši zašla k holiči.

0 0
možnosti
RA

romsky aktivista

30. 6. 2008 10:59
Re: klasika

to s tim holicem je mi jedno, jinak souhlas. Nomen omen

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

30. 6. 2008 9:55
a co treba takhle:

pokud nekdo dela bordel a porusuje platne zakony, bude potrestan ... a je uplne jedno, jestli je hnedy, cerny, bily, nebo fialovy s puntikama. pokud nekdo bordel nedela, nema se ceho bat, a nejaka ng ho nemusi vzrusovat ... pokud nekomu vadi, ze se nemuze chovat jako dobytek, protoze na oblibenem miste jeho kratochvili hlida nekdo, kdo ma vetsi svaly nez on sam, pak takovemu cloveku mohu vzkazat jedine: DOBRE VAM TAK R^

0 0
možnosti
VB

velky bratr

30. 6. 2008 10:31
Re: a co treba takhle:

Hm, kdyz se tahle banda nacku chova jak jim svedomi veli, jsou to pak policajti, kdo se chova jako dobytek, kdyz dojde na rozpusteni nacistickeho konzertu? Jednostranny nahled na problematiku sice umoznuje jednoduche zavery, ale nesouvisi s realitou.

0 0
možnosti