Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Hardox

12. 5. 2011 20:40
Dobeš likviduje jen multikulti a neomarxisty

držím p. ministrovi palce. Snad si posvítí i na plzeňskou alma mater naší - vaší V. T.

0 0
možnosti
MN

vemeno2000

28. 4. 2011 11:37
hmm

Není nad to poměrně slušný článek zabít klasickou sestavou patřící do článků Tydlitátové. Klaus, Bartoš a judaismus. I kdyby jste psala o hokeji, tak tam bude to že Klaus je zlej, Bartoš hloupej a kaši nastavíte jakoukoliv nemyslou odbočkou k židovství. Jak kolovrátek.

No a jinak k obsahu a kritice není moc co dodávat. jsem středoškolák pracující už nejaký čas v IT. A když vidím co se hrne na pohovory za materiál s titulem, tak se opravdu přestávám bát konkurence. A nejde jen o znalost oboru, jazykovou připravenost. Ale taky o to, že to je vetšinou floutek co to "má na háku".

0 0
možnosti
LC

jáša

27. 4. 2011 19:09
Hynku a Jarmilo

Vy jste utekl z české vysoké školy zřejmě proto , že jste na tu nízkou náročnost nestačil. Nevím jakou zahraniční školu máte, ale asi taky nějakou soukromou rychlokvašku. Alespoň podle Vašich názorů soudě.

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

27. 4. 2011 15:27
Karma

R^

0 0
možnosti
C

certik_bertik

27. 4. 2011 15:27
ten

návrh dává smysl. Za 2 roky intenzivního studia se člověk může naučit nový obor, když se bude zabývat jenom tím ovšem

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

27. 4. 2011 15:30
Re: ten

to by musel tak studovat pomahače u zedníků;-D tam plně souhlasím že 2 roky stačí!!

0 0
možnosti
M

multIX

27. 4. 2011 15:21
Hlupáka

vždy potěší,když někoho naštve;-)

0 0
možnosti
SP

slušný pravičák

27. 4. 2011 15:28
Re: Hlupáka

a kolikrát jsi se dnes potěšil?

0 0
možnosti
P

philipe

27. 4. 2011 15:06
Vážená paní Tydlitátová,

je-li tomu skutečně tak, jak zde nastiňujete, tak to není skandál ale totální katastrofa pro české školství a tím i pro budoucí mladou inteligenci vůbec. Působí to na mne přímo apokalypticky, jako hrůzostrašné zprávy z Kambodže v době diktatury despotického psychopata Pol Pot. Nevím jak skutečně vypadal Jidáš ale Dobešova fysiognomie mi silně připomíná biblické obrazy Jidášova ksichtu. Tak nějak jsem si při hodinách náboženství představoval kreaturu, která zradila za mizerný bakšiš svého učitele a zakladatele křesťanství, Ježíše. Vysokoškolské vzdělání se nedá získat bezpracně ale akademický titul a o to v principu té zrůdě na stolici ministra školství jde, lze v režimech, kde panuje anarchie a ignoranství udělit i bez adekvátního vzdělání. To jsou průhledné intence těch nevzdělaných tupců jak ve vládě tak v klíčových posicích čs.politické a národohospodářské scény, samozřejmě v souladu se zájmy samozvaného představitele ČR. Quo vadis čs.národe, potomci Komenského? Do záhuby a isolace.

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 4. 2011 14:49
Já bych řekl

že vůbec nemá smysl,aby školy k takovému návrhu zákona vůbec zaujímaly nějaké stanovisko, nebo psaly připomínky.Úplně by stačilo na něj plivnout, nebo ho použít na velkou potřebu a poslat zpátky na úřad vlády.

S tím, že všechny tyto školy (veřejné určitě, a z těch soukromých ty kvalitní) jasně deklarují, že žádné takové zkrácené obory otevírat nebudou a žádné zájemce o podobné studium (tj, bez matury, bez titulu magistra) přijímat nebudou, a že rovněž nebudou do svých řad (vzdělávacích či vědeckých)  přijímat někoho, kdo by takového vzdělání tímto způsobem dosáhl. Na to všechno by měly mít vysoké školy dostatek práv a svobod i po přijetí takového zákona. S tím, že sociální demokracie jasně deklaruje, že tento zákon ihned po volbách zruší.Ti, kteří budou potom uprostřed studia budou mít smůlu, a kdo by to "stačil" dostudovat na nějaké pofiderní soukromé škole, tak bude mít taky smůlu,protože mu takový titul stejně nikde neuznají a bude si s ním taky moc akorát tak na záchodě ..

0 0
možnosti
PP

ekopol

27. 4. 2011 14:45
jsme kadeti

na výrobu ministrů z naprostých diletantů,

vzpomeňte spravedlivého Němce, fíru na vnitru nebo jak jsem na vlastní uši mohl slyšet předsedu Zemana: tu jejich školskou Čičolínu,

Bohužel se vždycky najde nějaký exhibicionista, který tady moudře řekne, že Dobeš je nejlepší za posledních x let - prý se alespoň o něco pokusil. Ještě že ne o znásilnění nebo vraždu.

0 0
možnosti
P

philipe

27. 4. 2011 15:14
Re: jsme kadeti

Neměl bych nic proti tomu, kdyby se pokusil o úspěšný suicid a stát se tak zářivým příkladem i pro jiné vynikající osobnosti české veřejnosti, které není nutno jmenovat. Však je všechny dobře známe.

0 0
možnosti
4JA

4. jezdec apokalypsy

27. 4. 2011 14:43
Úroveň školství klesá dvacet let.

To žádný Dobeš nemůže ohrozit. Dnes vysokoškoláci neumí to, co uměli dříve maturanti. A to beru jen technické obory. Různých zbytečných humanistů jsou plné pracáky a nic neumí. Je fakt, že šlape vedle, ale třeba udělování nižších titulů lidem z praxe, kteří na podkladě znalostí a zkušeností udělají jen nějakou nástavbu, není až tak špatný nápad. Samozřejmě jen u technických oborů. Humaniťáků by se netýkalo. Ti jsou zbyteční jako shnilé ovoce.

0 0
možnosti
P

philipe

27. 4. 2011 15:22
Re: Úroveň školství klesá dvacet let.

Tímto výpotkem jste jasně demonstroval stupeň Vaší inteligence a naprostý nedostatek vzdělání. Takto argumentovali komunističtí kádři již před 50 lety. Tehdy bylo také důležitější, být osvědčeným soudruhem/denunciantem, než mít pro vykonávanou funkci nebo obor odpovídající vzdělání.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem