Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

7. 1. 2009 0:39
Yea "sempere2" uz vidis jak nemoudre bylo

od Nemcu zabirat CSR pod zaminkou boje proti "zidobolsevismu"?Kdopak za ten rozstouranej svet muze,kdo nutil Nacisty zabirat CSR a zacinat svetovou valku?;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 1. 2009 12:33
Tak vidím, že se pilně

a soustavně maže, kupodivu však ani ne tak příspěvky proti autorce článku, jako spíše všechno, co by narušovala opět jediný správný a povolený náhled na současný konflikt v Gaze.

Takže bez ohledu na tvrzení pí. V.T. o údajné "mediální prohře Izraele" musím po shlédnutí zpráv v našich médiích konstatovat, že zprávy jsou jednoznačně zkreslené ve prospěch Izraele, že jsme už úplně bezostyšně masírováni čistě goebelsovskou propagandou a že ten, kdo má ještě tu drzost nám vykládat cokoliv o svobodě slova a demokracii, se nám jen drze sněje do obličeje.

Tím netvrdím, že stojím na straně Palestinců, tím toliko konstatuji, že svobodné a vyvážené zpravodajství vypadá prostě jinak; v žádném případě pak nemůže být jen snůškou lží a upravených polopravd. To, že lže tady Tydlitádka, je její věc, my, co ji známe, to víme, ale to, že lžou média, to už je věc naše - a ty, blbý admine, si uvědom, komu sloužíš. Až přijde další samet, tak ho tentokrát překryjem pěkně hrubým smirkem.

0 0
možnosti
E

echo.3

6. 1. 2009 19:55
Re: Tak vidím, že se pilně....Vikino snažíte medializovat,..

ale jsou to jen výpady proti V.T. Doba i časy se mění, Israel si mediálně polepšil i bez toho Vašeho Goebelse, Vy mediálně začínáte na této stránce a u tohoto tématu jen ztrácet. To jste si nevšimnul? Kde se jen ve Vás bere ta nenávist a proč asi?8-o?

0 0
možnosti
G

GalileoGalileovič

5. 1. 2009 12:40
á, tydlitát jede a žluč kape

;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 1. 2009 16:00
Re: á, tydlitát jede a žluč kape

a to jste přišel o její nejlepší výroky, které jí nakonec samotný admin smazal, to byly teprve lahůdky. Jinak je ale Věruš  v absolutním klidu a je děsně ráda, kdy přinutí nějaké "blbce" k poděšenému kvikotu. Jojo, je to dáma.

0 0
možnosti
JM

jakub.m

4. 1. 2009 21:23
nesmysl

To, že mají dvě skupiny na jedno téma podobný názor (v tomto případě jen trochu podobný, jelikož v základním se liší) ještě neznamená, že by si "padly do náruče".

0 0
možnosti
K

Koncepce

4. 1. 2009 20:15
No jo, no

je divné s kým se v rámci "popularity" a možnosti "zdecibelizovat" svůj názor na věc, spojí ten či ten. NS s muslimy, naši rádoby Židé s cikány atd..atd. :-P

0 0
možnosti
B

Blechová

4. 1. 2009 20:29
Re: No jo, no

A co Vam na tom pripada byt divne/:-)

Narodni strana propaguje nedrazenost naroda, muslimove, ti radikalni-zde zastoupeni HAMAS, propaguji nadrazenost sve viry.

Zide stejne jako Romove jsou v soucasnosti tercem darebaku. zlocincu, nasilniku, teroristu, je tedy docela pochopitelne, ze v teto rovine se jejich zajmy sesly.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

4. 1. 2009 10:20
Poděkování

Děkuji všem slušným diskutujícím, kteří se drží tématu. R^Těch nacistických deviantů si prosím nevšímejte, mě jenom těší, když tyhle blbečky naštvu, a každý jejich vstup svědčí o tom, že se můžou zalknout vzteky. Tak aby to už bylo;-D Oni jsou to asi jenom 3 náckové, ale používají různé nicky, aby to vypadalo jako kdovíjaký dav. Některé už známe i pravým jménem. Jsou to ubožáci s množstvím komplexů a závislostí na skupině stejných vypatlanců.Rv

0 0
možnosti
K

Koncepce

4. 1. 2009 20:19
Re: Poděkování

..jste příliš startovací a proto Vaše poznámky o pohodě půdobí nedůvěryhodně. Pokud máte ve svém okolí psychologa, konzultujte s ním dovednost komunikace. Jste vzdělaná žena, jistě se někdo takový ve Vašem blízkém okolí najde.

P.S..doufám, že Izrael "nezměkne" :-)

0 0
možnosti
C

cojanato

3. 1. 2009 1:02
Rudo.hnědokošiláči se opět předvádějí

Bolševici, komunisti, fašisti a náckové- není téměř rozdílu. Tato diskuze je toho jen dalším důkazem.

Je neuvěčitelné, co tenhle národ je ještě schopen plodit mimo lidské blbosti.

0 0
možnosti
JN

honzajaka

3. 1. 2009 1:26
Re: Rudo.hnědokošiláči se opět předvádějí

důkazem čeho?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 1. 2009 0:15
Co Vás žere?

Nejedná se o stanovisko NS (která je, pokud si vzpomínám, spíše protižidovská), stranický web otiskl článek někoho jiného, což aspoň trochu kompenzuje nepřítomnost, byť moderovaných,  diskusí na webu NS.

 

Chci upozornit na dva problémy: 1. Tzv. collateral damages jsou obecně přijatelnější v rámci populace a prostředků protivníka, než na vlastní straně. V tomto ohledu je život člověka VŽDY posuzován různým metrem a je to logické.

2. Je otázkou (položenou např. v 1984 a obecněji ve Zločinu a trestu), zda je v extrémním případě přijatelné dopustit se tzv. zločinů proti lidskosti nebo, méně ostře, zákeřného a způsobu boje (a teď nemluvím ani tak o palestinských teroristech, ale spíše o Izraeli). Myslím, že na tuto otázku zatím nebylo jasně odpovězeno a proto je posuzování tak složitého konfliktu jako Izrael x Palestina velmi složité. A většina médií, ať už na kterékoliv straně, problém jenom zamlžuje a zamotává. Cílem mých skromných snah je hledat jádro problémů. ;-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 1. 2009 8:19
Re: Co Vás žere?

Mělo tam být "prožidovská", samozřejmě.

0 0
možnosti
C

ctenar1970

2. 1. 2009 23:40
Palestinci-stejne jako Zide-maji pravo na svou vlast

Amici byli spojenci Pol Pota,Talibanu,Pinocheta a certvi koho,proc muslimove nemohou mit spojence z nejakych extremistu,kteri maji spoleceho nepritele?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

3. 1. 2009 0:16
Re: Palestinci-stejne jako Zide-maji pravo na svou vlast

Doufám, že Pol Pota a Pinocheta nechceš stavět na stejnou úroveň...

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

2. 1. 2009 17:16
kde vzali citat ?

Něco takového nemůže být spravedlivý boj proti terorismu ani praxe státu, který v pohledu na vyspělost vlastní demokracie rozhodně nepatří mezi ty nejskromnější. Bude-li však v podobném duchu pokračovat, není to nic jiného, než potvrzení toho, že někteří izraelští politici nepovažují životy Palestinců za rovnocenně hodnotné.

http://politicamundi.blogspot.com/

mozna tady protoze clanek je o den starsi, jen by to ale dokazovalo ze narodni strana je spolek analfabetu kteri hypotezu berou za vyrok.

tim nijak neobhajuju ani ten blog na blogspotu, ale snazil jsem se dohledat kde tu veticku vyskrabali

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3415x
Jsem