Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

assco

21. 8. 2008 17:10
Paní Tydlitátová je udivena, že někteří oponenti jsou osobní

Drahá paní Věrko.

Koukal jsem na Váš další počin :¨"Podávejte..." a diskuzi jste opravdu zablokovala. Hmm.

Asi se Vám nelíbí jak lidé na Vaše články reagují, jenže promiňte, ony nejsou zrovna vrcholem jemnosti. Skoro se zdá, že si tu pěkně žlučovitě ulevujete. Alespoň, že máte jasno kdo je kdo. Já truchlivý, flustrovaný a návdavkem radikální křesťan. A to vše za to, že s Klausem povětšinou souhlasím. A dokonce, ho považuji za velmi výrazného (v kladném slova smyslu) prezidetna. Zajímalo by mě jak byste mi vyargumentovala, proč je podle Vás gruzínská armáda v právu a srbská nebyla. Proč jsou rusové okupanti a vojáci kteří se podílejí na oddělení černé hory,mírové sbory. Vaše logika je trochu podivná a tak bych se v ní rád vyznal. Ale nic se nedozvím. Diskuze s jediným správným pohledem na věc skončila no a propříště si budeme moci přečíst to co sem napíšete a myslet si své. tedy - škoda času to číst.

0 0
možnosti
V

vega

19. 8. 2008 19:57
To je hezké Vikino, že do toho tak vidíte

Vikino, vy máte zřejmě informace z první ruky o stavu v Gruzii, zřejmě tam máte zvláštního zpravodaje či zpravodajku či oba, že

poslechněte si co dnes ve zprávách prohlásil v reakci na slova Václava Klause pan Mirek Topolánek, doporučuji

0 0
možnosti
V

Vikina

19. 8. 2008 20:57
Re: To je hezké Vikino, že do toho tak vidíte

A proč bych to dělal, děvenko? Mně úplně stačí si přečíst to, co si sám vyhledám (tedy i mimo blogy těch jediných správně uvažujících zapálených) a k tomu přidávám i vlastní uvažování (to na rozdíl od Vás a výše uvedených). A údaje, uváděné na Blistech, považuji za relevantnější, než prohlášení nějakého politika, najmě ausgerechnet Topola.

0 0
možnosti

Krak

18. 8. 2008 21:13
Divné,

ono Rusko už obsadilo Gruzii? Že to nebylo ve zprávách...

0 0
možnosti
B

Blechová

19. 8. 2008 6:34
Re: Divné,

Dobry den, racte si precist na Neviditelnem psu, mate to tam i s podrobnostmi a postupem, od pondelka uz pro zmenu pomalu uzemi maji opoustet, to jste mozna postrehnul, takze kdyby tam nebyli, tezko by tam odsud museli pod tlakem celeho sveta odchazet, ze?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

18. 8. 2008 20:58
Tak další multi-kulti zbaběle zařezává diskusi

Nám nacionalistům to nevadí, jejich propagandě poklesne z mnohých důvodů čtenost a pozornost se více obrátí na národovecké a jiné články. Alibismus, zákeřnost, demagogii a farizejství multikulturalistů ovšem budeme připomínat i jinde, nemějte strach. [>-] Protinárodní síly opouštějí další pozici, to je důvod k oslavě. R^

0 0
možnosti
W

Wildjay

20. 8. 2008 23:31
Re: Tak další multi-kulti zbaběle zařezává diskusi

Ano, je zbabělejší než zbabělci. Jak ji nazvat? 

0 0
možnosti
V

vega

18. 8. 2008 17:00
já se paní Tydlitátové vůbec nedivím

to čemu říkáte diskuse je obvykle snůška exhibicionistických keců, které by v přímé diskusi nokdo neposlouchal ani  minut, proto se právě tito lidé cpou do diskusí, anonymních, paní Tydlitátová je natolik slušná, že odpovídá na ty nechutnosti, já bych se vůbec neobtěžovala, i když je fakt, že osobní útoky  bere jinak

všimli jste si, že ti normální slušní lidé si článek přečtou a udělají si názor, pokud je jiný než autorův, respektují to a nemají potřebu někoho, kdo si myslí něco jiného než oni, urážet, shazovat, chytat za slovo atd atd

dělejte prosím vy datní nevychovaní diskutéři něco pro sebe, třeba se hejbejte nebo mějte koníčka, věřte, bude vám líp

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

18. 8. 2008 21:03
Re: já se paní Tydlitátové vůbec nedivím

Asi ses, Vego, na diskusích s paní Tydlitátovou setkala v jiné době a možná v paralelním vesmíru. Já jsem se jí nikdy ani slovem nedotknul a ona na mě nedávno vyjela jak saň. Na diskusi prý nemá čas, jak se před pár nedělemi vyjádřila (asi je z nás jediná, kdo musí makat, hlavně o prázdninách se pedagogové předřou), ale urážet ostatní, na to si čas najde. No nic, brečet nebudeme. ;-)

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

18. 8. 2008 7:17
Upozornění

Vážení čtenáři, budu ráda, přispějete-li svými názory, přivítám i rozumné protiargumenty. Těch několik málo čtenářů, kteří diskutovat neumějí, upozorňuji, že na vulgární výpady vůči mně nebo mým přátelům v diskusi nebudu reagovat. Pokud někteří oponenti došli k názoru, že nadávky a ponižování jsou argumentem, budou se muset smířit s tím, že další diskuse pod mými články již nebudou otevřeny.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

18. 8. 2008 7:57
Re: Upozornění

Až se naučíte Vy i Vaši přátelé chovat v diskusních fórech slušně, přijďte poučovat druhé. :-/

0 0
možnosti
M

MarcusAureliusAntoninus

17. 8. 2008 8:12
pani badatelko

nekritizujte a nehodnoťte stále Čechy prosim vás, vy jako Židovka a badatelka byste nám mohla raději sdělit  názor vaší diaspory nebo Státu Izrael na danou věc, to by nás opravdu zajímalo.:-)

0 0
možnosti
B

Blechová

17. 8. 2008 21:26
Re: pani badatelko

Kuk, ja vim, ze je to asi dost slozite na pochopeni, ale pani Tydlitatova je Zidovka s ceskym obcansvim, tedy ma timto plne pravo se vyjadrovat jako obcanka CR. Zije tu od narozeni a predpokladam, ze tu zatim nikdo nezpochybnuje jeji obcanske pravo. Toz tak. 

0 0
možnosti
W

Wildjay

16. 8. 2008 19:28
Bildenberg Schwarzenberg

Bildenberg Schwarzenberg je spolu s Vondrou největším zlem pro zahraniční politiku České republiky.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

17. 8. 2008 16:39
Re: Bildenberg Schwarzenberg

R^R^R^

0 0
možnosti
P

parquin

16. 8. 2008 19:11
Nevím jak

si můžete myslet něco o našem poslání v Evropě (vždyť, soudě podle vaší "interpretace" událostí, vaši pravicový souvěrci ve vládě chtějí z EU jen ekonomické aspekty) nebo o sebevědomí a odpovědnosti, když se jen obrátily karty a dnes lidé jako vy pouze přizvukují dalšímu velkému bratru (ano tomu, který dříve byl imperiální nepřítel). Už jen to, že odsouzeníhodný je ten kdo chrání své spojence (i když rusové věděli jak je takoví "demokrati" jako vy povláčejí pomluvami), kdo ač má vojenskou sílu, se nechá napadnout nezodpovědným (a ani zdaleka ne demokratickým) gruzínským Napoleonem bez vojska a pak se až kupodivu netlačí do nitra na milost vydané země, naznačuje, že váš článek ani nemůže být myšlen vážně a že je plně poplatný době a novému "bratru" zpoza oceánu.Rv

0 0
možnosti
B

Blechová

17. 8. 2008 21:31
Re: Nevím jak

On snad nekdo napadl Rusko? Co to placate, chaote. Gruzinci byli na uzemi JO, coz byla autonomni oblast, tedy ovsem nikoliv Rusko!

Rusaci odpovedeli napadenim vnitrni Gruzie! A dodnes tam jsou!

0 0
možnosti
W

Wildjay

16. 8. 2008 17:24
Válav Klaus

Václav Klaus se jasně vyjádřil.

http://www.klaus.cz/klaus2/asp/clanek.asp?id=INow6qrTFWsn

Až na to nesmyslnou propagaci radaru vcelku rozumné stanovisko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem