Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tines

10. 7. 2008 9:34
Jan Hus

Jsem moc ráda, že paní Věrka připomněla existenci tohoto muže, ikdyž velmi letmo, v záplavě přidružených úvah. Prosím vás, vzpamatujte se, copak během našich dějin vyskakujou každých deset let silné, charakterní, vyrovnané osobnosti? Kolik jich bylo? Měli bychom je šanovat a více je připomínat. Je třeba, abychom je vyňali z nudy seznamů v dějepisných knížkách a ukázali, co to bylo za lidi. Nadáváme na tmu a přitom nerozsvěcíme světýlka.Jasně že s Husem mají ti modloslužebníci katolíci problém! Bodejť, taky jeden z důvodů, proč o Husovi mluvit!

0 0
možnosti
S

Semper2

6. 7. 2008 23:40
Věc : Suplika ouřední

Paní Tydlitátová,

článek jsem přečetl spíš pro čisté svědomí, než ze zájmu - ovšem není špatný.

Ale měl bych prosbu, když jste přes tu toleranci. Nějací magoři zde na ydnes chtějí zakazovat (zase) katolíky, resp. církev. Potom nás také chtějí nějak třídit nebo co. To víte, já tomu moc nerozumím, sem jenom šumavskej křupan. Jeden z nich, poměrně neodbytný, s nickem Hail Eris, o sobě tvrdí, že je Žid. Tak jen prosím, abyste ho Vy, event. ta Vaše Liga umravnili, jináč za sebe neručím.

Již nyní děkuji za kladné vyřízení mé supliky .

S náležitou ctou Semper

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

7. 7. 2008 10:28
Re: Věc : Suplika ouřední

Vážený pane Vždyckydruhej, jak určitě víte, jsem placena Mossadem za to, že zlikviduji katolickou církev i přilehlé křesťanstvo. Takže těžko můžete očekávat, že budu umravaňovat naše zuřivé židy, kteří baží po krvi křesťanských panen a chtějí Církev zrušit. leda byste mi nabídl víc jidášských grošů než Mossad. Pak bychom se třebas mohli domluvi. Se vší úctou hlava tajné organizace LPA Tydlitátová;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 7. 2008 0:38
Děkuji pěkně

za přání. V

0 0
možnosti
GS

all_the_way

5. 7. 2008 23:16
Vážená paní Tydlitátová

Musím říci, že jste ojedinělý a osvěžující úkaz na suchopáru blogu iDNES. Ne vždy s Vámi souhlasím (většinou však ano) a občas Vám v duchu zazlívám přílišnou emocionální intenzitu v případech, kdy hájíte co je Vám blízké (židovství, Židy). Neuražte se, prosím, ale někdy si říkám, že ta přílišná emocionální zainteresovanost může být v určitých případech věci i na škodu. Na každý pád Váš blog čtu s velkým zájmem, líbí se mi, že není monotematický: tu připomenete důležité výročí, tu vedete svůj boj s lidskou netolerancí, tu připomenete člověka, který je veřejnosti celkem neznámý, ale za zmínku rozhodně stojí, jindy zase přidáte k dobru cestovatelský fejeton. Dobrá práce.

Jenom lituji, že jsem na Vás nikde neviděl email, rád bych se rozepsal, ale tady jsem bohužel omezen tuším tisícem znaků. Ale je možné napsat to i sem v sérii příspěvků, pokud budete mít zájem, jen je mi trochu proti srsti bilancovat celý blog v jednom z jeho článků.

Přeji hezký den a těším se na další článek.

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

6. 7. 2008 20:25
Re: Vážená paní Tydlitátová

Vážený all_the_way, chtěla jsem Vám napsat svoji adresu v odpovědi e-mailem, protože jistě chápete, že si musím chránit aspoň minimum soukromí. Ale kliknutím na Vši adresu se ukáže opět nicneříkající nick. Nezazlívám Vám to, ale přece jenom bych raději korespondovala s konkrétním člověkem se jménem. V každém případ ale děkuji za zájem o můj blog a za to, že se nad věcmi zamýšlíte. Přeji Vám krásné léto.

0 0
možnosti
VH-PAC

Velká hlava - pomáhá a chrání

4. 7. 2008 12:16
Radar kofoli monitoruje

ještě štěstí, že ty sochy, obrazy a tak nejsou z mědi, to už by to kofoly dávno rozebraly, viď;-D;-D;-D(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti
VT

Věra Tydlitátová

4. 7. 2008 14:24
Re: Radar kofoli monitoruje

Velká hlavo, už to svinstvo nekuřte.;-D

0 0
možnosti
B

bullterrier

4. 7. 2008 8:03
Překvapujete

Přiznám se dobrovolně bez mučení, že mě překvapujete. Do vás bych nikdy neřekl, že jste schopná si vážit mistra Jana Husa.

0 0
možnosti
  • Počet článků 427
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3208x
Jsem