Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

petr_02

17. 2. 2011 16:19
Re: zjevne si za to muze sama, nemela tam asi jezdit

Ano mate pravdu . Muze si za to sama , nemela tam jezdit ! Stejne jako dalsich "140 zahraničních žurnalistů, které Egypťané napadli" jak pisou v clanku.Taky tam pisou " byla napadena, ale nikoli znásilněna ". Jenze drtiva vetsina tam sla srozumena s tim rizikem.Sli tam z ruznych duvodu (adrenalin, penize, zviditelneni a nasledny profesni postup, profesni "deformace" ....) a proto se nemuzou divit ze se neco takoveho stalo. I kdyz zrejme doufali ze jim se to nestane. Samozrejme vsichni odsoudime chovani davu, ale skutecnost je ze kdyby tam nebyli tak se jim nic nestane. A tady je prave paralela s tim co se tady spusta lidi snazi vysvetlit , ze pokud se nekdo svym chovanim vystavuje nadmernemu riziku musi ocekavat ze se ta hrozba obcas naplni. Kdyby odjela do Recka informovat o nove pripluvsich delfinech zrejme by ted nelezela v nemocnici. I kdyz ji nikdo nezaruci ze ji tam nezajede autobus.Ale je to mnohem mensi pravdepodobnost . Je to o tom vyhodnotit miru rizika a chovat se dle toho.

0 0
možnosti
AH

alex hart

7. 2. 2011 15:32
Primární příčina

Je silně znepokojující, že většina blogy píšících a diskutujích dam vůbec nepochopila, reálné příčiny znásilnění. Pak se samozřejmě nedá vůbec rozumně diskutovat.

.

Primární příčinou znásilnění je sexuální přetlak, přirozená agresivita muže a selhání jeho ovládání. Jinými slovy je reálné nebezpečí, že kterýkoliv muž může za určitých okolností znásilnit. A ono to vůbec není hypotetické, stačí se podívat do historie, a uvědomit si, ce se děje v armádě a při válkách a různých místních konfliktech. Každý boxerský trenér vám řekne, že sexuální abstinence rapidně zvyšuje agresivitu a že může dokonce pomoci vyhrát zápas. A ono tov určité míře platí i v jiných sportech. Takže to, že muži neznásilňují častěji, reguluje především zákon, tvrdé tresty, a kulturní tradice. Kdykoliv tyto instituce selžou nebo jsou oslabeny, počet znásilnění roste. To, že krom toho můžou existovat psychopati, kteří mají trauma, za které se ženám mstí (jak indikuje článek), je věc jiná a spíše okrajová.

0 0
možnosti
AH

alex hart

7. 2. 2011 15:38
Re: Primární příčina

P.S.

Pro ty méně chápavější ženy: To že jste či nejste znásilněna záleží v podstatě na tom, jak velký přetlak daný muž ve vašem okolí má, jak se umí ovládat a jak ho přitahujete. To přitahování není zdaleka jen o líbivosti a vašem sexappealu,  ale i o jiných pohnutkách a mužově hodnocení vás jako objektu. To vše probíhá na podvědomé úrovni. To zda dojde při pokusu o kontak či přímo ke znásilnění, je na mužově straně především věcí jeho vůle. O tom, že jde o trtestný čin, ví každý muž i s velmi nízkým IQ. Přesto se znásilnění dějou. Ostatně ono se i krade a vraždí a nikdo se zde tomu tak blbě nediví, jako v případě znásilnění.   

0 0
možnosti
P

pepepo

5. 2. 2011 20:23
Šlapka nebo poctivka

náhodně jsem se vrátil a tolik hlouposti... Na ženy, na které přijde "chtíč" popliveme. Muže zastřelíme. To jsem vydedukoval níže. Stačí dohledat. Samozřejmě šlapku nikdo nezastřelí, nikdo se na ni nevrhne. Teda normální. Ale ona ví, on ví. Sakra. To je jasné i pro I.Q. nula. Jenomže když žena není normální, muž není normální, spouštěcí mechanismy jsou jiné. Co je na tom k nepochopení? Tito lidé  a tyto lidé se musí likvidovat: ústavně, kastrací, či doživotně. Jenomže většina je na hraně, muž nemá dlouho ženu, žena dlouho muže, náznaky, výstřihy, "chichotání a mrkání", trochu vínka a...? Tyto flirty vyústí v tvrdou realitu a potom se jde na policii. Pokud někdo bude zakopán do svých zákopů jako dvě dámy níže, je to tragédie. Příroda si vykládá jinak, než učebnice lidské. Kam až se dostal text výše napsaný? Když nepůjdu v noci v Shervoodu s nabitou prkenicí, ženy v minisukních. Porušíš li zákon logiky přírody, sám zhyneš. Má dát žena k tomu příležitost? Je tupá, ať jde na autostop.

0 0
možnosti
MJ

Milazly

5. 2. 2011 15:48
škoda, že hloupost nenadnáší

škoda, že hloupost nenadnáší, už by jste byla dávno pryč.

Jó a stačilo jen napsat : "jsem blbka" a nemusela jste se tolik namáhat se psaním.

0 0
možnosti
IK

Zná ho někdo? Ne? Pak je to on!

5. 2. 2011 17:40
Re: škoda, že hloupost nenadnáší

byste

0 0
možnosti
C

cobolotoboloterazkysommajorom

5. 2. 2011 14:14
ja myslel ze to je o Jardovi Om Nadsamcovi :)

ten totiz nikoho neznasilnil a dotycne si za vse muzou naprosto samy ;-D

0 0
možnosti
LU

pidla

5. 2. 2011 13:58
Moc hezky jste to napsala

a o katolickém náboženství: pro mne je mrtvé a nepoužitelné a proti životu zaměřené. A proč? Protože tak snižuje až potlačuje a podceňuje význam a život ženy. Uráží mne to. Mimo to příroda nás vybavila  jako rovnocené partnery muže a ženu, kteří spolu mají přivést na svět potomka a tím završí důvod svého bytí na světě. To je celé a tak by to mělo jednoduše být. Obě pohlaví jsou rovnocená, obě potřebná, vyvážená. A ke znásilnění... pokud otci znásilní dceru a otec je normální, nebude mu to jedno, nebude to podceňovat. Že muži jinak hovoří v hospodě, v partě atd. a jinak myslí , pokud se jich to týká, tak to vidím já. Žena by neměla nikdy mlčet.:-)R^

0 0
možnosti
AH

alex hart

7. 2. 2011 15:58
Re: Moc hezky jste to napsala

Křesťanské náboženství vás může urážet jak chce, ale nic nezměníte na tom, že celá naše kulturní tradice, včetně křesťanského modelu rodiny, morálky, svědomí, vztahů mezi lidmi, a včetně zákonů vychází právě z křesťanské tradice. To, že se to sice v posledních destiletích mění až do naprosté cochcárny, stejně zatím nestačilo k tomu, aby se tato (křesťanská) tradice vygumovala lidem z hlavy úplně. Proto je tak obrovská setrvačnost v zavádění novinek v těchto věcech. To zda jste věřící nebo ne, nebo zda nenávidíte katolickou církev,  je přitom vcelku irelevantní...  

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

4. 2. 2011 20:43
Už jsem to psal jinde,

protože s články na toto téma se přímo roztrhl pytel (a to na nás ještě neleze jaro). Pro mně je hlavně zarážející, že se o těchto věcech tak bouřlivě debatuje, protože tady prostě není o čem debatovat!

21. století, civilizovaná evropská země (?) a polemika o tom, jestli je možno sexuálně obtěžovat nebo přímo napadnout ženu, protože si vzala minisukni? Sním či bdím?

Pro ty, kteří to nechápou (a nejsou ještě v žádném ústavu či nápravném zařízení): Sexuálně obtěžovat či dokonce zneužít ženu (nebo muže) JE nepřipustné a neodpustitelné!!! A kecy o vyzývavém chování si strčte... za klobouk!

0 0
možnosti
PP

plnou parou(back)

4. 2. 2011 21:31
Re: Už jsem to psal jinde,

no a než se ti nechápající dostanou do těchto ústavů, musí zpravidla vykonat nějaký ten zločin ;-)

O tom je spíše tato debata.

0 0
možnosti
VS

von Schnitzel

4. 2. 2011 20:42
To je vskutku k zasmání -

dávat mezi ateismus a rozum rovnítko. Argument hodný akorát opice s přerostlým mozkem. Na další debatu škoda je času.

0 0
možnosti
JR

xent

4. 2. 2011 20:12
Lide, myslete trochu!

"Proto prosím všechny muže, kteří tvrdí, že vyzývavě oblečená žena si

znásilnění vykoledovala, aby se zamysleli nad tím, jak si asi

vykoledoval znásilnění heterosexuální vězeň."

Ten vezen nemuze z vezeni ven a svobodna (mysleno "na svobode") zena (stejne jako muz) muze svym chovanim zbytecne nezvysovat sanci byt obeti "casual" nasili (narozdil od toho vezne).

Pokud si nekdo mysli , ze je "nedotknutelny" a tudiz si muze (v ramci zakona) delat bez rizika cokoliv chce, tak se hluboce myli. Ve spolecnosti je totiz urcite procento lidi, kteri bez vycitek sahnou k nasili pokud se jim naskytne prilezitost.Domival jsem se , ze tento fakt je zakladni sebezachovnou  mentalni vybavou kazdeho dospeleho cloveka, ale jak vidim , tak neni.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

8. 2. 2011 15:46
Re: Lide, myslete trochu!

a jak to vysvětlíte těm dětem, co jim ještě nebylo 13 a těm babičkám, co jim už bylo 60?

0 0
možnosti
C

Camino

4. 2. 2011 18:39
Pekna sbirka srsnu...

Smutnejsi diskusi jsem uz dlouho nevidela....ty argumenty....holka, to jste otevrela plechovku s cervyR^:-)V

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

4. 2. 2011 19:07
Re: Pekna sbirka srsnu...

Ano, objevila se tu bohužel spousta primitivů (což je smutné)..., ale také slušní muži, kteří oběť NEVINÍ a NEdělají pachatelům OBHÁJCE...R^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2238x
Až konečně vyjdu sama se sebou, vyjdu i se svým okolím. A mezi tím trocha legrace. Připodoteky pod blogy podepisuji Ježikača.

Seznam rubrik