Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ano, neandrtálské ženy byly těhotné deset měsíců

0 1
možnosti
KT

Bůh v Egyptě vyvraždil s chutí všechny prvorozené a je za to paní Tvrdoňovou oslavován.

Paní Tvrdoňová bude asi taky liberálka...

0 1
možnosti
Foto

Keď zomreli deti Egypťanov, narozdiel do liberálov, to neoslavovali, ale zobrali to ako trest za to, že vraždili Izraelské deti.

Egypťania mali podobnú morálku ako levy - vraždili cudzie mláďatá, ale svoje chránili.

Liberáli majú horšiu morálku ako Egypťania, či akékoľvek zviera - považujú za výsadu vraždenie vlastných detí.

0 0
možnosti
PB

Teraz je povolený až do pôrodu pokiaľ je ohrozené zdravie ženy,

Zdroj: https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698881

A na tomto vy rozehráváte svůj blog. Váš veškerý článek stojí na dalších spekulacích o tom, jak by to mohlo být špatně kdyby...

1 0
možnosti
Foto

Právě na podobných spekulacích staví zde v USA náboženské fanatické skupiny své protesty. Není vůbec myslitelné, že by žena, kterou najednou rozbolí hlava šla týden před porodem na potrat. Přesto se to podobně snaží někdo předkládat. Současně s oním zákonem bude předložen balík prováděcích pravidel a předpisů, za jakých okolností je možno zákrok provést. Prakticky se nezmění nic oproti současné době, jen se dá lékařům trochu větší prostor a hlavně více šancí čelit případným soudním útokům. Protože kdo to neví, tak USA jsou náramně soudně orientovaná země a jakmile je sebemenší šance získat nějaké odškodnění, hned do toho amíci jdou.

1 1
možnosti
IL

I68v95a80n58a 29L47a20n79c67e

31. 1. 2019 22:26

Co je zdraví není specifikováno. Napsala jste to dobre.R^R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Nemáte pravdu. Stále platí, že toto přerušení je povoleno pouze v případě, že je ohroženo zdraví a život ženy a také v případě že díte není schopno života. Jen se oficiálně prodloužila ta doba, ve které je přerušeni možno provést.

1 1
možnosti
Foto

Ivana vám napísala, že nie je špecifikované, čo je to zdravie. A keby aj bolo naozaj zdravie ohrozené, prečo sa nemôže dieťa vybrať živé? Je ho nutné predtým zabiť?

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.