Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Tak to je ovsem otezka, jestli kdokoli muze odmitnout jakoukoli zakazku, nejen tu, se kterou moralne nesouhlasi. Protoze za stanovisko moralniho nesouhlasu se da schovat i jakykoli jiny nesouhlas, politicky, osobni nevrazivost a jine. Takze v podstate muze kdokoli odmitnout komukoli jakoukoli sluzbu, protoze skutecny umysl je nedokazatelny.

0 0
možnosti
Foto

Tak príde o svoj biznis, lebo zákazníci budú chodiť k tomu, kto ich neodmietne. Takže pokiaľ nemá monopol, problém to nie je.

0 0
možnosti
MV

Je o neuvereni, že věřící člověk napíše : homosexuálové mi nevadí pokud... Nemají věřící v jednom z desatera napsáno : miluj bližního svého? Myšleno člověka. Jste tedy vlastně věřící, nebo jde o pozu?

3 1
možnosti
Foto

Rozumiete rozdiel medzi tým, keď vám niekto vadí a medzi tým, keď niekoho nenavidíte?

1 0
možnosti
HM

Souhlasím s vámi, že jakákoliv skupina občanů nevadí, dokud se nezačne snažit omezovat ostatní. Homosexuálové se snaží vydobýt si víc práv pro sebe. Na rozdíl od nich se katolíci snaží o změny zákonů, které se dotýkají nejen jich, ale všech ostatních. Myslím třeba snahu legislativně zakázat nebo alespoň co nejvíce omezit interrupce, už se o to skupina pánbíčkářů, v čele s Bendou, dvakrát pokusila. Jediné štěstí, že u nás nemají šanci se takhle plést do rozhodování žen o vlastním těle, ale rádi by, rádi by...

0 0
možnosti
Foto

Nie som katolíčka, ale v otázke interupcií s nimi súhlasím. To dieťa nie je telo ženy, nemá jej DNA. Je to najväčší úpadok zavraždiť vlastné dieťa, ktoré sa nedokáže brániť.

0 0
možnosti
AL

Homosexuálové mi také nevadí, pokud nejsou vlezlí a nevnucují se jako nějací kulisáci.

Dnes karma.

R^

2 1
možnosti
JK

Jak často potkáváte vlezlé a vnucující se homosexuály ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
Hlásim sa k duchovnému odkazu velikánov Českého národa ako bol Jan Hus a Jan Amos Komenský. Vyštudovala som históriu a vo svojich blogoch sa venujem najmä otázkam historickej dôveryhodnosti biblických kníh. Pri svojim skúmaní som došla k záveru, že máme veľké množstvo historických dôkazov toho, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych a bol tým, za koho sa prehlasoval.