Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

L14i13b55o41r 29H11a27m54p27l

18. 11. 2021 21:20

Ono to vašnosti asi bude trošku jinak,než je veřejnost masírována.Dosud mi nikdo neodpověděl proč už zpoloviny nevymřeli ti Vámi zmínění ze šedé zóny či ze sociálně vyloučených lokalit či přeplněných cizineckých ubytoven?Ti by spolu se zaměstnanci montoven,kde je hodně lidí či z pracovišť,kde prostě s hadrou na pysku dělat nelze měli být první,ne?

Proč není respektováno a hlavně stejně jako donedávna testy hrazeno ze zdr.poj. vyšetření na přirozenou imunitu,když takových je podle odhadů 15-20%?

Že mají lidi odpor k očkování a tak rádi poslouchají klause,landu a podobné šašky je především pro tu gestapácko bolševickou buzerační kampaň,která celou tu šaškárnu doprovází.

A teď z úplně jiného. Včera jsem koukal na reprízu 11. dílu seriálu ,,Bigbít,,a na jeho konci bylo uvedeno jako zvláštní poděkování Miloši Kybalovi. Za co řečeno nebylo,ale že bych si to jméno nějak vybavoval s pravěkem českého rocku to taky ne. Takže shoda jmen nebo ten Váš náčelník měl co do činění s bigbošem nebo jen s hudebními nástroji té doby. Hlavně o kytarách byl tento díl. Dík.

0 0
možnosti
JL

S Válkem coby ministrem bude legrace, možná ještě větší než s Prymulou.

2 0
možnosti
PK

Každý človíček dnes snad už ví, že pokud je k dispo vakcinace, tak jde o prevenci, která alespoň trochu brání viroze. Není to tak, že jsem mimo jeho zásah. Bohužel i zde na Webu čtu i konspirační teorie o tom, co vše vakcína obsahuje a jak je nedobré si jí nechat píchnout. Politický problém z toho dělají novodobí hrdinové volající po svobodě jako pan Landa a další. A co se týče toho, aby stát více propagoval vakcinaci, tak mě stačily záběry z jipky, na které mě upozornila dcera, pokud ani tyto snímky nezaberou, nemá smysl další propagační akce konat ...

4 0
možnosti
JD

J27a26n 45D81o56u13š83e94k

18. 11. 2021 13:30

Ne není a nebyl nikdy. Co se z toho stalo je obludnost namísto prostého zdravotnického problému.

1 0
možnosti

J48a70k24u41b 78Š61o87l94c

18. 11. 2021 11:54

Zapojit by se měli všichni, ne jen ti "nevyužití státní zaměstnanci". Místo vojny zavést tříměsíční zdravotně-branný kurs, po kterém by člověk byl veden v rezervách a podle potřeby povoláván. Kdyby byli zapojeni všichni, tak by se změnil jejich pohled na pandemii.

0 0
možnosti
Foto

Ne. Melo by se apelovat na prednemocnicni peci. Melo by se apelovat na dostatek JIP a resit dostatek personalu. Zatim ale JIP zvladaji,neni pravda,ze jsou preplnene. Melo by se mluvit o tom,odkud se virus vzal. Kolik a kde je laboratori,kde se kombinuji ruzne viry a jaka jsou bezpecnostni opatreni.

Pro deti je lepsi,kdyz nemoc prodelaji,maji pak lepsi imunitu nez po vakcinaci,ktera pro ne muze byt vice rizikova.

Lidi s protilatkami nutid do ockovani,aby ziskali protilatky je nesmysl.

Ockovat by meli lekari a ne jako na bezicim pasu nekde u nadrazi,padni komu padni.

0 2
možnosti
LH

Děti mají po prodělání nemoci lepší imunitu? a to jako platí od kdy? já když měl děti ve školce - tak museli zůstat i půl roku doma, aby se jim imunita po nemocích obnovila... a organismus se neustálými infekty neoslaboval...

3 1
možnosti
RK

Včerejší výlev komika Vojtěcha mě rozesmál. Covidteam neexistující nové vlády prý blokuje jejich opatření. On už asi zapomněl, že je ve vládě, která vládne do doby, než bude jmenovaná jiná.;-)

7 2
možnosti
TB

Pokud nová vláda během krátké doby nastoupií, tak je vcelku logické, že odstupující ministr chce s nimi o podobě opatření diskutovat, aby byli v souladu, aby nová vláda za týden vše zase nezrušila....to je logický krok, bohužel Válek a spol. je žblebtá, že tohle ne a tohle ne, ale už neřekne, co by mělo být, tak je to pak těžký :-/

5 4
možnosti
JF

Spíš bych řekl že se s tzv. demokratickou opozicí neměli vůbec moc bavit po těch zkušenostech s jejich ideologickým přístupem ... ti otočí naprosto všechno na rovinu my dobře vy špatně. Jsou nepoužitelní pokud to není podle nich ... konečně vyhráli tzv. demokratické volby tak se uvidí jak to bude s tunelováním a nejen zdravého rozumu dál. ;-D

1 8
možnosti
VB

Vzhledem k tomu, že mám covid-19 už za sebou a na vlastní kůži jsem si ověřila, že moje přirozená imunita trvá už déle než 1,5 roku, patřím zásadně mezi odmítače vakcinace, to bych radši skočila z Karlova mostu. Takže vedle těch nákupních středisek apod. doporučuju také nabízet test na protilátky těch uzdravených občanů, o nichž imunoložka Z. Krátká říká, že jejich imunita trvá nejméně rok - Parlamentnilisty.cz.

1 3
možnosti
Foto

Samá doporučení, že. Pak už ,,jenom" jejich realizace, od logistiky po finance. A také nějaké ty kontroly. Prostě, kecy, ale chytré. Škoda, že nejste ministryní. Takhle ovšem ,,mistrujete". Na blogu.;-D

7 1
možnosti
VB

Politický problém v tom vidím zejména v tom, že si politici nezajistili lepší odborné poradce bez střetu zájmů. Ale hlavně je to nezvládnutý odborný problém. Belgie má 85 % plně očkované populace, ale i nadále udržují opatření proti šíření nákazy, např. práci doma. Mají v současnosti (čím více očkují, tím se znovu objevují další vlny nákazy) poloviční vlnu té nejvyšší z loňského listopadu, čili o polovinu ji snížili někteří z očkovaných (u nichž vakcína snad funguje) a někteří uzdravení z nákazy. Potíž je v tom, že část očkovaných dál přenáší nákazu, patrně se musí počkat, až se z infekce uzdraví i oni. Politici by měli pochopit, že je třeba více pečovat o zranitelné v ústavech (Belgie má nyní za 24 hodin dalších 40 úmrtí, u nás jde rovněž o vysoká čísla úmrtí) - více se starat o jejich různé nemoci, nikoli jen o covid. Zdravější, odolnější občané by mohli normálně žít.

1 1
možnosti