Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A proč má vůbec školní rok zahajovat někde prezident?

0 0
možnosti
KF

K47a90r74e90l 76F36a34j18t

4. 9. 2021 18:52

Ono je to komické i při domyšlení (byť možná nejvíc na to upozornilo to stupidní zdůvodnění) ... pokud je pro Zemana obtížné někde do něčeho nastoupit, tak na letiště ho museli vsoukat do auta a z něj znovu ven na vozík, do letadla ... totéž ven při přejezdu na hotel nebo možná do eldénky na spočinutí po náročné cestě. Odtud pak dopolední pokračování tripu do školy, z ní (zřejmě už jen) na letiště a po přeletu zase domů ... Akce dvojdenní byť jsem nezaznamenal, že by se prezidentská kancelář k odpolednímu a večernímu programu nějak vyjádřila, ale hejtman pozvání a účast na "akci vítání" odmítl. Samozřejmě celá kolona aut si ten dvaapůlhodinový trip souběžně s letadlem sfoukla (měl jsem tu čest si počkat kvůli jejímu průjezdu nějakých 7-8 minut odstavený u chodníku pro uvolnění křižovatky), což je čas normálního dojezdu Lány - Brno, hádám že pro prezidentský konvoj je to doba kratší dvou hodin. Opravdu mohl činit časový rozdíl více než nějakých maximálně 30 minut cysty s několikanásobným "tak namáhavým" přesedáním?

0 0
možnosti
MM

Zatím jsem neslyšel, že by si někdo stěžoval na letadla CASA. Možná byla cena neadekvátní, ale to je asi u nákupů pro stát běžné

0 0
možnosti
JSS

CASA nám smrdí - jiným voní a dělají z toho taxi. Pan Zeman - prezident vyslovil poučky pro mladé do konce tohoto století. Mějte kámoše - mohou i pomoc. Však on to ví- má své kámoše a ti s ním drží basu - proč ne za státní. taky byxh se přiživil.

0 0
možnosti
Foto

Hele Zemana nemusím, on má alkoholickou demenci, jasně. Ale k tomu že je na vozejku a že k nám na dědinu to vezme letadlem: Hele tak náš stát snad zatím není tak chudý aby nebylo na kerosin na cestu z Ruzyně do Tuřan, nadto je to armádní letadlo, takže piloti by s ním jaksi měli cvičit, no a tak protentokrát letěli tedy tudy a vzali s sebou Zemana na zahájení školního roku zrovna na ZŠ Merhautova, což je jaksi bronxácká školička. Že se včera něco dělo jsem poznal na tom, jak ta Merhautka byla zacpaná, až nahoru na Lesnou. Jinak že to byla zásluha Zemanovy ochranky a milionu fízlovskejch aut jsem se dozvěděl až teď.

Já teda můžu říct, že za tohle má u mne Zeman spíš kladný body než co jinýho. Nestydí se za ten vozejk a jde mezi lidi. Mohlo by být a vlastně už i bylo hůř, na to nezapomínejte.

0 0
možnosti
JF

Pane Košíček co tak se obhájit u soudu, že má prezident alkoholickou demenci ....Sice náte kvádro a krabatu, ale moc rozumu jste asi nepobral....

1 0
možnosti
PP

Kdyby o něj stáli někde blíž, nemusel by až do Brna. Asi to bylo jediné pozvání ze školy z celé ČR. A našel jsem, že jich je 4116. Takže zájem projevilo 0,0243 ředitelů. Dost tristní vizitka pro Myloše;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

To je pitomost. Nenechte se zmást, mocným se všichni vždycky klanějí jak o závod, režim může být jakej chce. Jenom kolik lidí leze Babišovi do zadku. A ti, co nemají šanci se tam vlézt s těma šťastnějšíma, jak ti jsou jenom naštvaní.

1 0
možnosti
BT

Trvalo to dlouhá ale konečně máme air force 1,jsem na to patřičně hrdý, že doháníme USA

1 0
možnosti
DR

A nebolo jednoduchšie naložiť tých 20 detí , pani učiteľku , riaditeľku a pána školníka zo zvoncom do autobusu a odviesť ich na Hrad do nejakej nevyužitej ratejny a tam urobiť to mecheche.....A po pobede by mohli ísť deti za odmenu do ZOO.

Všetci by boli spokojní , hlavne deti , prezident , viceprezident , obdivovatelia aj kritici !

10 0
možnosti
Foto

Až naše armáda konečně vybere firmu, která p.prezidenta "důstojně" naloží do obyčejného letadla, začne to nanovo. Protože do ciziny se prý p.prezident chystá vyrazit kosmickou lodí. Ty mají většinou vstup mnohem výš, než letadlo. Vrchní velitel armády bez telefonu v kosmické lodi. No nezní to krásně?

2 0
možnosti
Foto

Není třeba závidět, Václav Havel utratil řádově více peněz a jak jej propaganda chválí!

2 9
možnosti
DR

...ale to bolo z moblesou a nie po "našom" po buranský!

2 1
možnosti