Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Karma už jen za "prase s fyziognomii greyhounda"...

1 0
možnosti
Foto

:-)Děkuji, ta záležitost je natolik směšná, že jsem si úplně živě představoval ten veřejně prezentovaný blábol, ten výjev z nějakého absurdního dramatu, jak po Osvětimanech běhá vychrtlé prase, které pronásleduje tým řezníků v rouškách a se strachem v očích , aby se k sobě nepřiblížili na méně než dva metry...

1 0
možnosti
Foto

Porážet prasata není zakázáno? Můj známý pracuje na družstevních jatkách. Dennodenně má na svědomí pár desítek čuníků a ticho po pěšině. Mynáře rád nemám, ale tenhle humbuk se mi také nelíbí.

1 1
možnosti
Foto

To není humbuk, pane Bicero, a s porážkou prasat to prakticky vůbec nesouvisí. To jsou pouze reakce na to, že nějaká nedotknutelná kasta si dělá z lidí blázny, a to způsobem, který je opravdu hřích nezesměšňovat.

2 0
možnosti
LH

Plány Koronavirusu zhatí naši vepři boubelatí.

3 0
možnosti
VR

Chudák prase. Bůhví čím ho krmili. Pokud vím, tak prase dostává ke žrádlu především brambory a šrot, protože zbytky jídla z hospod většina drobných chovatelů nemá.

3 0
možnosti
Foto

Máme přeci láskyplného pana prezidenta, který pro svého kancléře udělá cokoliv. A moudrého pana prezidenta, který ví, že tomu plebsu v podhradí se může nabulíkovat cokoliv a ten plebs nemá papalášům do ničeho mluvit.

2 0
možnosti
MS

Pan kancléř se jistě zachoval maximálně odpovědně. Zdravější kousky snědli a nemocnější pohřbili. ;-)

9 0
možnosti
PB

P49e91t14r 83B75u51r60i66a56n

19. 4. 2020 22:01

;-D R^ karma. Vtipné a pravdivé.

Prasátko nám přestalo žrát, Mynář.

Pokud chovatel nebo osoba provádějící domácí porážku zjistí neobvyklé změny na mase a orgánech nebo jiné změny, nahlásí je příslušné krajské veterinární správě/Městské veterinární správě v souladu s odst. 1 § 11 veterinárního zákona.

4 0
možnosti