Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel není důstojný prezident, ale zrádce těch lidí, kteří mají běžým a nízkým plat. Měl před rokem 1989 vyšší funkci, žádný řadový člen. A pak po převratu tvrdil, že nedozal prohlédnout zločiinnou podstatu tehdejšího režimu??? Takové kecy. Dále pak tvrdí, že umí být př posuzování zákon být socálně únosný. Kdyby tomu tak bylo, tak by za tu dobu také něco nepodepsal. Stejně jako Rudolf v císařově pekaři :dejte nám něco podepsat, máme namočené péro. Podepíše cokoliv. On je voják. Běžným zákonům na které doplatí většina lidí opravdu nemůže rozumět. Jen pronáší fráze, jak jsme silný, vyspělý národ (jako Fiala) ale nic konkrétního k tomu neřekne. Jen se stará o svou vlastní prezentaci. Prezident na baterky.

10 5
možnosti

Můžete mi sdělit, která sociální skupina je na tom neúnosně?

3 0
možnosti

Třeba ti bez práce aktivně se hledající. Nebo ti, kteří berou třeba 20000 čistého.

0 0
možnosti

A vy zase žvaníte na baterky.

1 4
možnosti

Pavel byl před revolucí kapitán, což je nižší důstojnická hodnost a jinak studoval. O jaké vyšší funkci píšete?

1 0
možnosti

A jak ho chcete srovnávat s řadovým členem? To je nesrovnatelné.

1 0
možnosti

S jakým řadovým členem? To má být jako kdo? Každopádně kapitán není nic moc. Nebo jste ho tehdy snad znal? A pokud ano, proč jste proti němu neprotestoval, když začal dělat kariéru v demokratické armádě?

0 0
možnosti

Kapitán a nějaký řadový člen KSČ, který byl jen člen z nějaké formality, nebo se bál odmítnutí a nikdy nevyužíval nějaké výhody člena KSČ, tak to je s prezidentem opravdu nesrovnatelné.

0 0
možnosti

Tehdy snad Pavel nebyl prezidentem, byl zvolen, a přesvědčivě, o 33 let později. Dál je blbost předpokládat, že jakýkoli člen KSČ byl členem jen formálně a nevyužíval výhody. Prostě si jen konstruujete situace, abyste se mohl nesmyslně šťourat v Pavlově desítky let dávné minulosti a jejím prostřednictvím jej za každou cenu dehonestovat. To dnes dělá kdejaký jouda, často mu komunistickou minulost vytýkají dokonce současní i bývalí komunisti. Nechápete, jak je to hloupé a zbytečné?

0 0
možnosti

Není to hloupé a zbytečné. Dědu vyhodili po roce 1968 z KSČ. Spravedlnost do jeho smrti nikde.

0 0
možnosti