Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další masírka o tom, že islám není problém. Problém jsou lidi, kteří ho kritizují a odmítají. Budete jednou dobrý imám, veřte mi.

12 0
možnosti
Foto

Buď jste ten článek nečetl, nepochopil nebo zcela ignorujete jeho obsah.Na mnoha místech je v něm jasně deklarováno( a to tak jasně, že by to měl pochopit i úplný idiot), že islám je v mnohých ohledech problematický a to včetně politického islámu, o kterém tu je. Mimo to ovšem spatřuji problém v matení pojmů a různých účelových prohlášení pseudoodborníků, jejichž zájmem je pouze se na problematice islámu a migrace přiživit, a to v politické i ekonomické oblasti

Rozdíl mezi panem Podlipným a mnou je v tom, že on tímto způsobem prodává knihy, které mají vysloveně komerční charakter a já o tom píšu, protože mi tento přístup leze na nervy. Vy si můžete vybrat, buď věřit vysloveným podvodníkům nebo někomu, kdo se pokouší na problematiku nahlížet s nadhledem a nezaujatě. Rozhodně jste si nepřečetl článek nějakého propagátora islámu, natož snad muslima.

1 0
možnosti

L97u34d50ě87k 82T44o72n51d16r

25. 6. 2018 15:17

Udělejte si sami úsudek o Billu Warnerovi:

- rozhovor na DVTV: https://www.youtube.com/watch?v=B4OJ8lusMrI

- hodinová přednáška B.Warnera v Brně (zapněte si titulky): https://www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI

5 0
možnosti
Foto

V rámci přípravy jsem si tuto přednášku pustil, a musím konstatovat, že je to skutečný a nefalšovaný demagog, který je ale dostatečně chytrý na to, aby pochopi, že v současné společenském klimatu, naleznou jeho výplody čtenáře a posluchače. Je to přesně ten typ lidí, kteří neomylně slídí po tématech, která vyvolávají emoce.

Můj článek je zaměřen právě na tento přístup. Na to, jak se ze spekulací a polopravd vytváří doktrína.

Přitom úplně stačí konstatovat, že politický islám, je principiálně něco špatného a problematického, stejně jako jakýkoli jiný odklon od sekularizace. Že je problematický islámský fundamentalismu atd. Ne, to by nemělo tu šťávu. Lidé jako Bill Warner musí spekulovat, že Muhammad provozoval pedofilii, proto po jeho příkladu jsou muslimové zastánci a provozovatelé pedofilie a pod.

Jediný efekt takového počínání je ten, že to vyvolá antipatii a nenávist lidí, kteří tomu uvěří a nenávist a antipatii lidí, které někdo takto označí, aniž by to mělo jakýkoli reálný základ.

0 3
možnosti

V tom posledním odstavci jste to na sebe prozradil.

Podle vás není hrozba v islámu, ale v klimatických změnách.

Gratuluji k podpoře společností a dotací virtuálního businessu boje proti klimatickým změnám.Rv

10 0
možnosti
Foto

To jsem to ale trouba, že jsem se takhle prozradil:-)

Pokud mne chcete, vy chytráku, citovat, udělejte to prosím jaksi komplexně.

Ano, klimatické změny, přelidnění, ekologické zatížení planety a vyčerpání surovin vnímám opravdu jako větší problém, než islám nebo migraci, kterou můžou tyto elementy vyvolat v měřítku, proti kterému je současná migrační krize epizodní událost. A řeknu vám na rovinu, že ten , kdo si myslí opak, je u mně hlupák, který si nevidí na špičku nosu.

1 4
možnosti
Foto

Použiji příklad z techniky. Na první a také poslední plavbě lodě Titanic byl i její konstruktér. Když mu sdělili, kolik komor lodě je poškozeno a nabírá vodu, prohlásil lapidárně: "loď se potopí".

Pro muže jeho znalostí a schopností to bylo snadné. Věděl, kolik nepoškozených komor je schopno udržet loď na hladině a toto nebylo splněno. Takže, každým okamžikem natékala do poškozených komor další voda a loď se postupně potápěla.

A Evropa je takovou zdánlivě "nepotopitelnou" lodí. A mnohé matematické modely nasvědčují tomu, že charakter Evropy se změní stejně nevyhnutelně, jako se Titanic potopil.

Nás už to mrzet nebude. Ale měli bychom kvůli tomu rezignovat.

12 0
možnosti

L40u17d40ě34k 73T78o11n34d51r

25. 6. 2018 15:06

Naopak, pan Turner by nejraději spouštěl na vodu záchrané čluny - aby dovezli z okolí co nejvíc lidí na Titanik.

8 0
možnosti

L57u54d65ě48k 46T86o85n37d70r

25. 6. 2018 15:03

Áááá, další masírka multikulturního propagátora islámu (co ale o sobě pokrytecky tvrdí, že je "odpůrce") JiříTurnera ;-D Jen tak dál !

7 0
možnosti
Foto

Ano, pan Turner "odporuje" islámu asi tak, jako roztoužená žena svému milenci.

5 0
možnosti

J13a46k19u82b 77Š94o58l57c

25. 6. 2018 15:02

Máte-li se postavit nějakému problému, je lepší s pátou kolonou v zádech nebo bez ní?

3 0
možnosti

L44u83d12ě63k 73T37o77n43d63r

25. 6. 2018 15:04

Neurážejte pátou kolonu, pana Turnera :-)

3 0
možnosti
Foto

Tedy, neděli bych si opravdu dovedl představit jinak, než s blábolivým údajně-expertem na politický islám. ;-D

Rád Váš článek karmuji, pane Turnere.

Taktika je jednoduchá: Je třeba maximálně pošpinit vzdělané, fundované a zkušené odborníky, natož ty s vysokou reputací v zahraničí (jako je například Tomáš Halík). Pak už se k problematice může vyjadřovat opravdu kdokoliv.

1 14
možnosti
Foto

Z jakého důvodu, pane Trizuljaku, by měl pan Halík být nějakou autoritou v tomto směru?

10 0
možnosti

Vždy jsem islám bral jako "ideologii" se všemi jejími mínusy a to nejsem ani zdaleka odborník jak se pasuje pan autor...a co se týče malé holčičky se šátkem, pan předdiskutující to popsal dostatečně barvitě...

2 0
možnosti
Foto

Každé náboženství je ideologií, pokud se s ní jako s ideologií pracuje.

Pokud jste můj blog četl, mohl jste si opakovaně všimnout, že sebe coby odborníka vztahuji pouze k panu Podlipnému.

Docela záměrně jsem se v perexu představil jako odborník v očekávání, kdo na to zareaguje. Nezklamal jste mě :-)

0 0
možnosti

T24o79m86á51š 19P52í91c22l

25. 6. 2018 13:42

"Je naivní si představovat, že islamizace celého světa či jeho části je touhou běžného muslima..." --- V tom se mýlíte. Nejenže to je jeho touhou, ale dle veškerých pro muslima závazných pramenů (Korán, Život proroka, hadísy) vyplývá, že je to i jeho povinností. Pokud tuto povinnost nectí, pak ten "islám fláká" a dříve nebo později se najde nějaký lepší muslim, který mu rád připomene, jaké povinnosti dobrý muslim má. A kdyby tomu nechtěl věřit, nezpochybnitelné svaté texty ho ujistí.

"Uplivneme si, když arabský fotbalista udělá před vstupem na trávník nějaké náboženské gesto, ale nevadí nám, když západoevropské fotbalové kluby vlastní a sponzorují subjekty, které distribují radikální formy islámu po světě." --- Nemáte pravdu. Na toto ustupování všichni odpůrci islámu dlouhá léta upozorňují, nejznámějším příkladem je Real Madrid, kterému z loga na dresech mizí kříž. Upozorňují na firmy, které platí za halal certifikaci. Mapují, které kebaby jsou halal a které nikoliv. Z celého vašeho blogu mám pocit, že žijete v domnění, že odpůrci islámu řeší primárně někoho vytaženého z moře. Není tomu tak. Ale nevím, zda to ve své pozérské povýšenosti dokážete pochopit. Neberte to prosím jako urážku, jen jsem nenašel diplomatičtější slova, jak pojmenovat to, co z vašeho článku cítím. To, že sám dokážete některé problémy islámu pojmenovat, ale cosi vám brání jít ve svém uvažování dál. Tam, kam došli ti, které zřejmě považujete za hloupější a jejichž odpor k islámu připisujete spíše tomu, že se jim nelíbí, že ten hoch od lybijských břehů je moc tmavý. Oprostěte se od tohoto vidění a otevřou se vám v souvislosti s islámem nové obzory.

"Nemyslím si, že by školačka s šátkem na hlavě byla představitelkou šíření politického islámu" --- Školačka se šátkem na hlavě má hned několik významů. 1. Z této dívky vychováváme dobrou muslimku. Jednou z ní bude poslušná manželka svého muslimského manžela. Nebude trajdat po flámech, nebude chodit do města tlachat, nebude vám do ničeho ke

22 0
možnosti

T18o50m75á62š 78P94í29c69l

25. 6. 2018 13:49

cat. Udělá všechno, co po ní otec či později manžel bude chtít. Bude poslouchat na slovo. 2. Nemuslimky, jste špinavé laciné d...y. 3. Muslimky, jestli ještě nenosíte šátek, měly byste začít. Dřív nebo později budete muset. 4. Nemuslimové, už brzy si vezmeme i vaše ženy a také takhle zahalíme. 5. Muslimové, tuto holku neznásilňujte, ta už patří k nám. Zaměřte se na ty neošátkované (toto platí v no-go zónách ve Švédsku, Británii či Francii).

19 0
možnosti