Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Nejpodstatnější na zpochybňování rozsudku je skutečnost je,že rozhodli tzv. soudci z lidu,kteří u soudu první instance rozhodují i u nás.U takovýchto případů by se tam vůbec neměli vyskytovat.

0 0
možnosti
ZB

Auror obdivuje špatně a nebo záměrně špatně odvedenou práci soudů a orgánů činných v trestním řízení. Osobně mám zájem na tom, aby orgány činné v trestním řízení konaly dle práva a soudci měli dostatek důkazů k rozhodnutí. Pochopitelně požaduji, aby na pozici soudců byli erudovaní, nezávislí a neúplatní lidé. Bohužel je to utopie. Mohu tedy alespoň konstatovat, že se mi současný stav našeho soudnictví a výkon orgánů činných v trestním řízení vůbec nelíbí!

2 0
možnosti
MD

Kde jste našel, že autor obdivuje špatnou práci soudů a orgánů činných v TŘ?

0 0
možnosti
JS

J79o70s42e31f 40S13u71k

9. 9. 2020 8:33

Pokud bude jediným uznávaným důkazem objednávky vraždy záznam věty "zabijte ho" případně videozáznam předání peněz na vraždu objednavatelem, tak se nám tu budou objednavatelé vesele množit a smát. A mj. si nadále budou posílat symboly pistolky a zkřížených hnátů v době vraždy..Požadavky na důkazy musí být reálně splnitelné, jinak je to jen hra na zločin a trest, kde neznámou zůstane jen výše částky či pohrůžky, odeslané soudci..

1 0
možnosti
OU
MO

Pardon, ale proti Kočnerovi byla důkazů hromada a to, že byla přehlasována hlavní soudkyně, to mluví za vše

10 1
možnosti

Od toho tam jsou dva prisedici, aby mohli prehlasovat predsedu. Kdyby to ze prisedici ptehlasuji predsedu bylo znakem korupce, tak by tam ani nemuseli byt

5 2
možnosti
PK

Je to zvláštní, spolupracující pachatel oznámil, že pokyn byl od Kočnera ...

7 0
možnosti
JR

Je to zvláštní, spolupracující pachatel výměnou za příslib snížení trestu vypověděl přesně to, co chtěla veřejnost a státní zástupce slyšet...

0 1
možnosti
ZB

Naše soudnictví je naprosto zkorumpované. toho si je vědom, každý kdo má v okolí advokáta, soudce nebo statního zástupce. Proto může být odsouzen Kramný a puštěn Kočner. Kramný bez dostatečných důkazů a Kočner s důkazy naprosto jasnými. Protože jak u nás tak na Slovensku jsou mafie v soudnictví schopné rozhodovat o výsledcích soudů.

A mediální případy jsou jen ukázkou drzosti s jakou to dělají.

5 5
možnosti
VB

A to čerpáte odkud? Ze svých exekucí? To chápu, to vás justice musí štvát. Že si za vše můžete sám, to asi nechápete.

1 1
možnosti
SB

Náš prezident onehdy amnestoval usvědčeného vraha, a to pouze na základě toho, že byl jistý Kajínek částí našeho lidu vnímán jako národní hrdina.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756904

....................

A také platí:

Jiný náš prezident onehdy omilostnil násilníka, který způsobil smrt svému vlastnímu otci, a to pouze na základě toho, že matka onoho násilníka byla s příslušným prezidentem v přátelských vztazích ryze osobního rázu.

12 5
možnosti
ZB

To jke zase něco jiného. Institut milosti. Davající možnost prezidentovi prodávat milosti jako to dělal Klaus. Naprosto nesystémová záležitost.

0 0
možnosti