Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Pro objektivitu by bylo dobré kdyby autor někde vyštrachal tabulku s údaji z muslimského světa. Jak je to s tolerancí obyvatelů muslimských zemí vůči křesťanským migrantům nebo vůbec křesťanské víře jako takové. Určitě ve svých zemí přijímají křesťany s otevřenou náručí, staví jim kostely a mají plné pusy lásky a porozumění.

Jen tak pro info (třeba to pan autor ještě nezaznamenal) francouský popleta Macron už taky změnil názor na problematiku islámu.

0 0
možnosti
MJ

I kdyby si celý západní svět mazal kravský exkrement do vlasů, tak já si ho tam mazat nebudu!

0 0
možnosti
JT

J61i38r80i 18T49i89c35h32y

7. 12. 2020 16:54

Atmosfera v tech "liberalnich" zemich se znacnou mensinou musllimu je takova, ze jakykoli projev proti muslimum je oznacen za islamofobii a je tvrde potlacovany. To aspon castecne vysvetluje mensi negativni vyjadreni negativity proti muslimcum v techto zemich.

5 0
možnosti
PN

Abdulak Anzorov, který v říjnu na předměstí Paříže zavraždil francouzského učitele kvůli školní prezentaci karikatur proroka Mohameda a jehož poté zastřelila policie, byl v neděli pohřben v rodném Čečensku na ruském severním Kavkazu. Byl pohřben s poctami a na jeho počest se přejmenovala jedna ulice.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-vrazda-ucitel-steti-prorok-mohamed-abdulak-anzorov-cecensko-cecenec.A201207_120958_zahranicni_dtt#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

4 0
možnosti
Foto

Co treba fakt, ze tyto stqaty s muslimama bojovali kolik? 400 let v kuse? Zatimco zapadni svet s nima obchodoval a udrzoval styky, proto nemeli problem si je tam po druhe svetove natahnout a tim zacelit populacni propad zpusobeny valkou. Kdo se nepouci z historie, je nucen si ji zopakovat. My sve pouceni uz mame, zapadni svet si dela svou prvni zkusenost.

0 0
možnosti
JC

Máme dělat stejnou chybu jako Západ?

4 0
možnosti
PI

Pane Turnere, rád bych se Vás zeptal, zda Vámi zmiňovaná přímá úměra tolerance, tedy čím větší podíl muslimů v zemi, tím vyšší tolerance obyvatelstva k muslimům platí i v obráceném gardu - tedy čím vyšší počet muslimů tím vyšší tolerance muslimů ke starousedlíkům. Zkušenosti ze zemí s vysokou tolerancí obyvatelstva k muslimům hovoří trochu jinak. A nejde jen o toleranci k lidem jako takovým, ale především o toleranci muslimů k zákonům a zvykům dané země. Vyvstává tak otázka, zda právě vysoká míra tolerance k muslimům není příčinou potíží s integrací muslimů v těchto zemích...

8 0
možnosti
JH

"Takové konfrontaci však dochází jen skrze média, a to v zásadě jen na základě ojedinělých excesů a mnohdy tendenčně podbarvených zpráv z ciziny. U nás se v tomto smyslu neděje prakticky vůbec nic"

Pane Turnere, si děláte legraci, že ano....

Pokud jsme ISLAMOFOBOVÉ, tak to neznamená že jsme špatní lidé ( mít strach nebo něco odmítat mě nedělá špatného) , je to emoční vlastnost.... a pokud jsem tedy špatný člověk tak tedy co uděláme s tím, že naprostá většina muslimů jsou taky špatní lidé, protože jsou židofobové a křesťanofobové.A to není ojedinělý exces ani podbarvená zpráva z medií. Kdybyste tento článek napsal před 5 roky, tak by se možná hodil, ale v dnešním světle zpráv by jste si mohl uvědomit že je to opravdu problém.... !! Který se nás bude dotýkat víc než si myslíme. Islám je duální tzn. vše co uděláte je správné a jste dobrý muslim a mezi to patří jak pohoštění nevěřícího a tak i jeho zabití a nenávist.

Takže problém zde určitě je... a bohužel mě Islám v historii nepřesvědčil, že by byl mírumilovný..... (on je mírumilovný ale pouze pro muslimy..... že)

3 0
možnosti
JH

doporučuji pana Bena Shapiro.... https://www.youtube.com/watch?v=6L2Jil03qmI mrkněte jako je to s tou muslimskou mírumilovnou většinou

1 0
možnosti
PV

I za socíku žili lidé, kteří doma i na veřejnosti mluvili stejně.

1 0
možnosti
DC

D13a10v90i47d 24C96e68c13h

7. 12. 2020 12:12

Anketa :

Mate radi Sovietky zvaz ?

Ano : 2 body

Nie : 2 roky

8 0
možnosti
PS

Jeden titulek a každý pochopí kde je pravda

Francouzský imám čelí vlně výhrůžek smrtí za to, že je moc umírněný.

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/francie-imam-s-tercem-na-cele.A201205_161232_p_zahranici_wag

1 0
možnosti