Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dovolím si ten přepych, abych váš text nijak nekomentoval a zejména, abych ho nehodnotil. Jenom mu dávám karmu.

Horníčka mám rád hlavně v těch okamžicích, kdy si všímal bezvýznamných drobností a především v tom, jak si jich všímal. V tom byl naladěn na stejnou notu jako třeba Karel Čapek, František Nepil nebo Robert Fulghum. Takže nakonec přece jen díky za hezkou osobní připomínku.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji:-), ano do této společnosti bych ho též zařadil. Ke svému vztahu k Fulghumovi jsem se již vyznal, Čapka a Napila určitě v budoucnosti neopomenu.

1 0
možnosti
JK

Kdysi jsem se prokousal knihou "Kategorie nahodilého v dějinách filozofického myšlení". Na tom je úsměvné to, že se zde složitě popisuje a dokazuje to, co je jasné každému, když se setká se šťastnou či nešťastnou náhodou. :-)

0 0
možnosti
Foto

Nemám vůbec sklony k fatalismu, ale stalo se mi v životě tolik neuvěřitelných náhod, že kdybych měl jiný světonázor, řekl bych, že pánbůh a s ním celé formace andělských kohort mnohdy nemohou dělat nic jiného, než se zabývat moji osobou.:-)

1 0
možnosti
JK

Jestli je pánbůh takový, jakého si představuji, jestli tedy je nějaký, pak klidně stihne zabývat se detailně spoustou lidí naráz, třeba všemi a ještě mu zbude spousta času a prostoru na starost o všechno ostatní.

0 0
možnosti
KT

Někdy se anděl na nás hněvá,

anděla máme každý svého

a naděje má z buku křídla

a srdce z dřeva lipového.

0 0
možnosti
KT

To je Skácel zapomněla jsem to uvést moje oblíbená).:-)

Horníčka miluju, znáte Listy z Provence?

0 0
možnosti
KT

Já taky nevím, i já mám v životě příliš náhod, aby to byla jen náhoda.

0 0
možnosti