Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Na zdevastování sociální demokracie se pan Paroubek podílel stejně jako Zeman či Gross. Bývala to (prý) strana hájící nebo prosazující zájmy pracujících, ale dnes? A co z těch trosek chce vykřesat právě on, vždyť už jim snad nepatří ani Lidový dům.

0 0
možnosti

Devastaci ČSSD zahájil už její první polistopadový předseda profesor Horák. Hlavně jeho zásluhou vzala ČSSD pod svá křídla Obrodu (což byli reformní komunisté) a naopak byl vyloučen Rudolf Battěk, disident, který si v komunistických vězeních odseděl více let než Havel a po listopadu 89 se jako předseda Sněmovny lidu stal jedním z nejoblíbenějších politiků. Takovou konkurenci nemohl Horák ve straně potřebovat. Zeman, Gross a Paroubek už ČSSD jen dorazili.

0 0
možnosti
Foto

Stačí si zkusit představit, jak bude Paroubek agitovat, aby ho k tomu (křeslu premiéra pustili), jak tady všem ukáže jak se to má správně dělat? Jenže jemu "nejde o to něco ukazovat", ale pouze jen o ten plat premiéra a jeho pravomoci!! To nám už předvedl - že nic víc nezvládl.

1 0
možnosti
MV

Ze mu nevadí bejt za šaška je známo - viz jeho čínské prostocviky před kamerou. Další level je být oficiálně za hlupáka ( napsal bych to příhodněji, ale to zde není možné). Dalo se to čekat.

6 0
možnosti
Foto

Z pozice premiéra a předsedy nejsilnější strany dokázal prohrát volby 2006, v roce 2010 dokázal absolutně promrhat výhru.

Od něj se nic chytrého čekat nedá.

5 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Kdo z nás může určit, kolik sociálních demokracií je dost sociálních demokracií? Proč jich není pět? Proč jich není sedmnáct?

2 0
možnosti
Foto

Sedmnáct zastavení - sociální demokracie? Nebyl to nějaký film? Ne, ta bylo něco s jarem.

0 0
možnosti
Foto

Sice bylo první oslovení ,,bratři a sestry" dávno ještě před kom, ale to je detail. Skoro

1 0
možnosti
JZ

Oslovení bratři a sestry bylo u národních socialistů, sociální demokraté se původně oslovovali soudruzi a soudružky.

5 0
možnosti