Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

V souvislosti s tím řezaním dítěte jsem si vzpomněl na písničku Karla Plíhala, že je penzion pro osamělé blechy. V ní zpívá, že tuším "bleše Tamaře zas blešák s jinou zahnul, jednou ji přistihla, no prostě žádná psina, pod tíhou svědomí on na život si sáhnul, skočil mi do dlaně, když fackoval jsem syna". Mám pocit, že vaše veršování, nebo snad rýmování je aspoň trochu podobného druhu. Vy se ale soustřeďujete na politická témata, nebo přinejmenším společensky významná. Tohle se vám fakt povedlo. R^;-):-)

0 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na něho také, a ne bylo to poprvé. Na Plíhalovi jsem "vyrostl", a přestože se o společenskou satiru otře jen občas, je pro mě stále velmi inspirativní nápaditými verši a věčnou nadsázkou. Díky.:-)

0 0
možnosti
JR

J81a61r58a 63R79a40n46k

6. 6. 2016 21:26

R^Dobry, mate zvlastni talent, humor - ktery zde mnohym chybi a nekteri dokonce vse vezmou vazne;-) Verte mi, ze to bude celosvetovy problem, o maturitach se mluvi i tady, hlavne o matematice.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jaro, koncepce školství je asi problém všude, ale nevím jestli má všude i taky takové humorné prvky jako u nás. :-)

0 0
možnosti
Foto

Člověče, to se chlubíte tím, jak mlátíte své dítě ? Marksová Vám ho znárodní.

0 0
možnosti

No, Jiří, k tomu není co dodat, protože jsi postihl, co se školství týká, všechno, a jak jinak než perfektně (za mnou se od muže ozývá - ten má ale talent)R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuj Tobě, Marie, a panu manželovi děkuji zvláště za přízeň nezúčastněného.:-):-)

1 0
možnosti
JL

Řezal jste ho pilou? Nebo nožem?

1 0
možnosti
JR

J76a86r79a 69R44a91n51k

6. 6. 2016 21:28

Vy berete vse vazne? Ja kdybych mohla, tak volim J. Turnera na Hrad - ma vzhled a vystupovani a misto bonmotu by frustroval Ovcacka poeziiR^

1 0
možnosti