Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ jak se tvrdí níže, chtělo by to posun na videoblog. Zde se musíme spokojit jen s textem a fantazií čtenáře představujícího si autora jak rapuje....;-D

0 0
možnosti

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D Jiří, lepšího rapera neznám!!! Do večera mám vysmáto:-)

Nemohl bys to natočit na youtube? Ty jsi ale talentovanýR^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Ono to, Marie, není žádná legrace, ještě se musím naučit takové ty pohyby zápěstím a prsty a také správní frázování. Tmavé brýle mám a "bejsbolku" si půjčím od dětí... Ovšem co nejvíce potřebuji je podpora fanoušků. Tvá slova a komentář pana Kvapila mě vysloveně nabíjí . Děkuji:-):-)

1 0
možnosti
JK

No vida, že to jde - Merkelová a Obama atd. Je to sice první vlaštovička, ale když budete trénovat, ono se to poddá. Jen tak přemýšlím o tom, že rap může být chápán jako takový novodobý pamflet. Jinak dobrý. ;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Už dlouho přemýšlím o konceptu jakéhosi absolutního blogu, ve kterém si najde každý to svoje oblíbené téma. Představuji si takového čtenáře, který si potřebuje každý den přečíst nějaký hanopis na migranty, na islám, na Unii,na média, na vládu atd. Musí hledat a proklikávat, a takhle by to měl všechno v jednom koncentrátu. :-) Jediná potíž je v tom, že mi nikdo neuvěří, že to myslím vážně. :-) Ale děkuji za povzbuzení:-)

2 0
možnosti
Foto

R^ Lepší vo tom zarapovat, než se z toho potentovat. Leckdo to má u svý ..dele, jiný z toho rapl bere. A co na to říci strýci?Vždy vstanů. Nový bojovníci;-)

4 0
možnosti
SN

:-).................Dobrý ! R^R^R^

1 0
možnosti