Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Už je to stereotypní, ale zase vás musím pochválit. Jedna připomínka - ve verši, který končí "bude stíhat", není tam to "bude" navíc? Mně tam vychází - "To ten páter, co tam mluví v neděli jak kniha, / nakazil tě jedem hadím, teď tě národ stíhá".

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, hned jak jsem to napsal, jsem s tímto veršem nebyl moc spokojený, ale člověk si při hlasitém přečtení své básničky vypomůže intonací. Na každý pád jsou tam dvě doby navíc. Podívám se na to. :-) Díky.

0 0
možnosti
JT

R^;-D V Olomouci si vybrali za krále Pražana, ještě nedávno hrál v Praze prim nějakej Hudeček z Olomouce a od té doby se Praha posunula dál na východ. Ještěže aspoň na tý Moravě neztratili rozum. Jinak skvělí oba, Marek a Jiří, a taky Jiří Marek a jeho rada Vacátko byli dobří.:-)

2 0
možnosti
Foto

Přestože jsem mnichovohradištský lokální patriot, budu v případě dalšího rozdělování republiky emigrovat do Olomouce.:-) Díky. :-)

2 0
možnosti
JL

No tě pic. Co mají všichni s Ebenem? Proč by nevyjádřil svůj názor, starý je na to dost. Znáte tu historiku, jak jeden blb v SSSR skoro nemluvil, ale říkal: "Mám hlad, dejte chleba, Stalin špatný..."? Dneska můžete říct, že je nějaký politik špatný. A to je dobře. Až to nepůjde, budeme zas v diktatuře.

2 0
možnosti
Foto

Možná to není bez kontextu patrné, ale já to panu Ebenovi za zlé nemám, ba právě naopak.:-)

2 0
možnosti
LN

....R^...vám...i Marku Ebenovi....

6 0
možnosti

Jiří, nevěděla jsem, poučila jsem se - na youtube. K tomu není co dodat. Hmm....ano, je to můj dlouholetý oblíbenec.

:-)Díky ti za blog!R^

4 0
možnosti
Foto

Drzoun jet drzá, takhle pana prezidenta satiricky zostouzet, já bych mu zatrhl alespoň na dva roky StarDance :-)

2 0
možnosti
Foto

Jestlivá vono to nejni kvůlivá tomu, že byla stažena jeho píseń, kde zpívá: ,,ŽE ŃÁKÝ STŘEVO HO RÁNO MÍSTO V PRAVO POSLALO VLEVO"R^ Byla skvělá, interaktivní s publikemR^

P.S.: použil jsem jí kdys v jednom svém aktual. článku. Bohužel i tam byla po čase postižena blokací:-/

2 0
možnosti