Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

No milý autore je vidět, že nemáš ani ponětí o čem píšeš. Napsat tuto větu je známka velkého ega a neznalosti: "Dotace zneužívá kde kdo, a to nejen u nás, příslušné komise EU to prověřují, vyvíjí tlak na orgány činné v trestním řízení jednotlivých zemí, a ty to pak obvykle dlouho dobu případ od případu řeší".........Chceš tímto říct (či si to přeješ), že Česká nezávislá justice je ovlivňována nějakou nevolenou komisí EÚ????.......

Na tomto příkladu je vidět fungování páté kolony. Je nezajímá soudní rozhodnutí, je nezajímá nezávislé vyšetřování, oni potřebují mít ty své lidové soudy, uliční organizace a akční výbory.........Je to stále stejná levičácká banda......

1 2
možnosti
Foto

My jsme spolu, Jardo Farský, nepásli krávy, alespoň si na to nevzpomínám, takže až se naučíte slušně chovat, budu s vámi diskutovat.

Komentář má také reagovat na to, co jste si přečetl, ne, na to, co si myslíte, že si já myslím.

Jinak je asi logické, že poskytovatel dotace kontroluje její využití a zjistí-li porušení zákona je to podnětem pro OČTŘ, které jsou povinné konat.

2 0
možnosti

Dovoluji si upozornit tohoto chytráka,všeználka a ředitele zeměkoule,že ty fondy nejsou svěřenecké/nevím kde na to přišel?/,ale SVĚŘENSKÉ!;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za upozornění, on ten všeználek, chytrák a ředitel zeměkoule má ve svém wordu kontrolu pravopisu a slovo svěřenský systém nezná. Myslím, že všichni chápou, o čem je řeč.

Kdybych vám měl oplácet stejným metrem, napsal bych vám třeba, že ve vašem komentáři ignorujete používání čárky při rozdělování vět. Bylo by to asi ubohé, protože to také obsah vašeho příspěvku nikterak nemění.:-)

0 0
možnosti
Foto

Každý má právo na to, aby si před vstupem do veřejného života mohl kalkulovat náklady a efekty svého počínání ex ante. Vzhledem k tomu, že žádné zabrány ke vstupu podnikatelů v době založení ANO nebyly definovány, tak Babiš má právo všechny dodatečné podmínky ignorovat. Pravidla nelze měnit v průběhu hry.

Samozřejmě, je možné se vyděsit, co to se sebou přináší. Ale Lex Babiš by měl dopadnout až na jeho nástupce.

V podstatě za vznik kauzy Babiš vděčíme děrám v našem ústavním systému, tedy absenci principu, že politické strany musí fungovat jenom a pouze jako volební strany (tedy jako v USA) a že nově vzniklé strany musí nejprve v komunálních volbách získat pět procent všech mandátů, aby mohly účastnit voleb na krajské úrovni atd.

2 1
možnosti
ZD

Přesné, trefné a logické. Hlubokosklon.

0 0
možnosti
ZD

Nevěřím, že vaše opojení bojem proti jedinému arcilotrovi bude trvat dlouho. Jednou se z toho budete chtít vyspat stejně jako po opici.

Zkuste se - ze cvičných důvodů - zamyslet alespoň nad polovinou otázek z tohoto blogu : https://hurka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717009

1 0
možnosti
MB

Já nevím, já jsem z pohádek již vyrostl. Ani ta O zlém Babišovi mě již nebere.

Prostě podnikatel jako každý jiný. Připravený využít každou příležitost, každý program, pravilo, zákon.. Jistě zkušený dostatečně na to, aby mu to připravila a posvětila armáda právníků. Ano, peníze dělají peníze ..takže má výhodu ..svět nebyl nikdy zcela spravedlivý..

Kdyby nelezl do politiky a jen ze zákulisí sponzoroval ..byl by to příkladný podnikatel.

Jenže přišel konkurovat profesionálním politikům.. takže je zle... Zle o to víc, že na tohoto predátora zatím nenašli účinnou zbraň.. a tak nezbývá než zpětně měnit pravidla, účelové výklady, moralizovat, vyvolávat nekritické emoce atd.. zkrátka nepolitická politika..

Prostě já mám dojem, že v pohádkách má být zlo a dobro interpretováno jednoznačným padouchem a kladným hrdinou ..a to mi v těch moderních pohádkách prostě chybí..

12 6
možnosti
ZD

Přesný popis skutečnosti na rozdíl od prapodivných ocitů autora.

1 1
možnosti
TK

"oligarcha vlastnící polovinu potravinářského a chemického průmyslu v zemi, média a kdo ví co ještě, je zároveň předsedou nejsilnější strany a premiérem. To totiž v demokratickém světě nebylo vůbec běžné"

USA nepovažujete za demokratickou zemi? Tam je mužem číslo 1 prezident a má mnohem větší pravomoci.

A co se týče svěřeneckého fondu, jaké byste si představoval jiné řešení? Reagoval na zákon přímo napsaný proti němu formálně korektně. Ale vám by se jistě více líbilo, kdyby Agrofert rozdal chudým, nebo ho v noci podpálil..:-)

2 3
možnosti
ZD

Je otázkou jestli je autor tak neznalý nebo hraje účelovou hru. V dnešní době, kdy je každý informován píše články, které by snad mohly ovlivnit malé děti, které se teprve rozkoukávají. Popisujete aktuální situaci v USA. Další zemí s aktuálně "výživnou" situací je Izrael.

Nabízím adresu zajímavého blogu, kde je na rozdíl od autorových slovních manipulací dost reálných otázek : https://hurka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=717009

0 0
možnosti
PA
JK

Autore,Vaše doporučení koho mám volit?

Mám s tím docela velké problémy.Děkuji.

2 0
možnosti
Foto

Já budu volit ODS.

4 1
možnosti
LH

Tak ideální je najmout si pro svoje levoty politické žoldáky. Babiš si to šel jen udělat sám

3 1
možnosti
JA

... protože "žoldáci" přestali poslouchat, Kalousek hodil do oposmlouvy II. vidle ...

0 0
možnosti
OT

Souhlas, ale když píšete "Říkám si, že je možná dobře, že se něco takového u nás stalo, ale opravdu dobré to bude jen tehdy, pokud se to stane odstrašujícím případem" jste moc velký a naprosto nerealistický optimista. Stačí se podívat na Ratha. Kolik let mu už jeho případ zničil? A vzal si z toho někdo ponaučení? No někdo možná ano, ale jen výjimečně.

0 0
možnosti
Foto

Nemyslel jsem ani tak poučení pro potencionální "pachatele" , ale spíše pro voliče, kteří by na základě této zkušenosti mohli více zvažovat nejen obecné sympatie politiků a stran, ale také to, jaká je podstata zvolené strany a kým je politik, který ji reprezentuje.

4 0
možnosti