Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, mě jenom překvapuje, že převládá názor, že se bojuje o voliče Miloše Zemana. Podle mého to není pravda, protože ty voliče už má dávno Babiš. Ty dva hrobníky české demokracie volili z převážné většiny titíž lidé.

1 0
možnosti
JM

J62a90n 67M38a81r62e43k

14. 10. 2022 2:24

Nedovedu pochopit.že vůbec tam u vás počítáte s Babišem na úřad prezidenta...agenta StB

1 0
možnosti
DR

Naopak. Jak ho nemusím tak doufám, že kandidovat bude. Poněvadž i když nebude zvolen, tak svou účastí ve druhém kole aspoň vyřadí z boje Nerudovovou a Fischera. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Někteří spekulují, že ANO by jako svého kandidáta na prezidenta mohlo navrhnout Martina Stropnického, který je momentálně naším velvyslancem v Izraeli. Nemýlím-li se, tak Martin Stropnický už jednou v minulosti projevil o tuto kandidaturu zájem, ale tehdy ho Andrej Babiš nepodpořil, takže s ní sešlo. Někteří zlí jazykové tehdy říkali, že Martin Stropnický by byl zcela bez šancí, protože drtivá většina voliček by se nedokázala smířit s představou, že by se první dámou měla stát Veronika Žilková. Tato překážka už dnes zřejmě pominula, ale pochybuji, že by byl Stropnický ještě ochoten sehrát roli loutky Andreje Babiše.

4 0
možnosti
JK

Tak na to si vůbec nevzpomínám.

0 0
možnosti
MB

Hnutí ANO zdospělovatělo. Nablýskaný povrch slibů - se pokrývá prachem. Dědictví pochmurné - Nové kauzy šmelin, utracené prachy státního rozpočtu bez účelných investic. Hlavně žádné reformy a rezervy. Soudruh Bureš se ocitá na koupališti. Sedí na své skluzavce zmaru. Pod ním je temná vodní plocha. Tu napustil plavčík Kott. Plavat moc neumí. Zvyklý, že za něj kraulují ti druzí. Hrozba utonutí je reálná. Přesto fandové jsou. Oslepeni jeho září. Drží palce a volají - "Adré, do toho - jeď "! Já s nimi kupodivu souhlasím,. Taky fandím - Už se z té skluzavky odlep. Zaplavej si a v klidu chládku plavky osuš. Pak bude skutečně lépe ... :-)

5 0
možnosti
PD

P74e16t33r 92D31r73a67p98a51l

13. 10. 2022 12:06

strategie "všichni proti babišovi" se ukázala v senátních volbách na kroměřížsku, kde si občané chytře zvolili místo kandidátky za ANO proputinovskou deziniformátorku v barvach okamury...a to se, Horste, vyplatí

1 0
možnosti
Foto

Ono se to nevyplatí, ale je to jedno. Okamurova nebo Babišova.:-/

1 0
možnosti
JA

J35a56n 42A10b60r74t

13. 10. 2022 12:05

Je zde skupina cca 25% voličů, kteří "nebudou" mít svého Andreje jako kandidáta. K někomu se musí přiklonit a tím se jedná o významnou volební skupinu. Pro mnoho voličů by jiná osobnost než Babiš a ještě k tomu nepolitik z hnutí ANO např. Stropnický byla mnohem přijatelnější než Babiš a kdo ví jak budou volit ve druhém kole....

0 0
možnosti
KT

Jak to, že nevidíte jediný rozumný důvod k volbě Alenky pávice. Který státník má takové krásné fotky s pávy a každý den jinou barvu vlasů, které si operativně upravuje sama. Na známkách by vypadala neobvykle a měli bychom každou chvíli nové.

10 0
možnosti
Foto

Nejhorší na světě jsou hlupáci, kteří to o sobě vědí, ale nevadí jim to. Její rozhodná slůvka, kterými komentuje prakticky vše, jsou ozdobou večerních relací. Bohužel, obsah těchto vět je obtížné rozklíčovat, myslím, že to ani nelze.

9 0
možnosti
MM

Alenku mám rád, když razantně máchá rukama a uhrančivým pohledem sděluje jak oni to všechno dělali skvěle a současná vláda špatně, v lepším případě pozdě.

Jen mám obavy, že moc přibírá na váze, já mám radši štíhlejší.

5 0
možnosti
Foto

Představa, že by současného presidenta vystřídal jedinec podobné morální výbavy je úděsná. Naše zem toho vydrží hodně, ale neměla by se ta struna příliš napínat....R^

8 0
možnosti
Foto

Co nás nezabije, to nás posílí. A zabilo? Ne, posílilo! :-)

1 0
možnosti