Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

V podstatě horujete pro novou oposmlouvu, která politickou scénu dovedla tam, kde je.Rv

1 0
možnosti
Foto

Nemáte pravdu, oposmlouva bylo něco zcela jiného, než velká koalice.

0 0
možnosti
RE

Kvalitní lidé do politiky spíš možná ani nechtějí být.

0 0
možnosti
RJ

Spíše se obávám koalice ANO+SPD+ tichá podpora KSČM

Já budu volit ODS, byť předseda je fakt slabý a necharismatický - mně by asi nejvíce v čele vyhovoval Blažek.

Udženija, Černochová, Klaus Jr. mi v Praze přijdou jako dost silná sestava, ovšem co jsem teď viděl ty nové volební billboardy ODS, tak to jsou takové obecné cancy, není to úderné ani kreativní, takže mám dost obavy...

0 0
možnosti
Foto

Pražská ODS je standardně silná, byť mám výhrady, které jsou však spíše osobního rázu. Blažek OK, Klaus jr. expert- našeptavač. Té kampani však chybí charisma lídra, jakým byl, přes všechny svoje obsese, "pan profesor".

0 0
možnosti
JA

já to stejně ODS asi dám, původně jsem chtěl SSO, ale vypadá to, že opět přes 5% nepřelezou

1 0
možnosti
PS

Pravice a levice jedno jest. Hlavně, aby ve vedení státu byli lidé se zdravým rozumem. "Rozumní" jich mají dost, pokud ovšem někdo chce doopravdy přeměny...R^

0 1
možnosti
Foto

Naše názory a smýšlení jsou v podstatě stejné. Já to ale nyní stále vidím spíš na velkou koalici proti Babišovi. Už také proto, že by to byla i koalice proti Zemanovi.

6 0
možnosti
Foto

R^Je to pro mě z hlediska současného rozdělení sil nejpřijatelnější varianta. je však otázka jak by duhová koalice fungovala ve vládě a ve sněmovně.

0 0
možnosti
MB

Vděčně vzpomínám na svého děda. Jako živno, dal 1 hlas křesťanům a druhý živnostníkům, tehdy naprosto přirozené , stavu střední, samostatné třídy. Doba se změnila - nicméně i já vidím své místo na pravém středu. Vpravo jako výraz odpovědnosti - začít u sebe, střed jako i uznání prvku solidarity. Pokud ODS, (jistě, bývalé snadály), je propojeno s Živnostenskou stanou, za pokus to stojí. Jednorázové spolky shora - Ano + Okamura k ničemu - co když jeden spadne z výšky hnízda čapího ... !? ČSSD stojí u očistné vaničky - své tradiční místo má. Nutno zaujmout mladé - koho nepodpoří, je ztracen ! Např. i Hrad ..., nicméně Piráti zde šanci mají. Nu a rudá třešeň na dort ! Putující exponát Valašského muzea republikou - odkaz revolučních tradic a zmaru ! ... :-)

2 0
možnosti
AR

Ano, že kvalitních lidí ve vyšší politice je dost málo. Ovšem různých tzv. politiků, zcela nekvalitních, bude opět před volbami dostatek. Ukázkou toho bude, kolik miniaturních pidistraniček bude na podzim kandidovat.

0 0
možnosti
Foto

Já nevím, třeba se do politiky hlásí i vhodní kandidáti, ale současný stav politiky jedny semele a druzí (ti charakternější) utečou.

1 0
možnosti