Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Me zaujmul blogere Vas nazor, ze cesti vyvozci (napr. zemedelskych stroju) nepravem Honduras ignoruji. Proto by me zajimalo, jak si takovy vyvoz predstavujete. Ja, pomeru neznaly, se domnivam, ze vyvoz je mozny jenom tehdy, je-li vyvazet komu. Mam dojem, ze Vase "vyvozni" predstava je detinsky naivni. Pouze u zbrani bych si umel vyvoz predstavit, protoze zakaznikem by mohl byt (platici) stat.

0 0
možnosti
LT

Podle mé dětinsky naivní představy má Honduras přes 8 miliónů obyvatel, kterým je možno něco prodat. Bohatší obyvatelé latinskoamerických zemí i veškeré obchody a banky investují velké prostředky na soukromé ochranky a drahá bezpečnostní zařízení (často i vlastní zbraně)  - odtud jeden z návrhů na vývoz. Ovocné plantáže patří velkostatkářům či zahraničním investorům, kteří prostředky na zemědělské stroje určitě mají. To stejné platí pro doly. Naopak platební morálky honduraské vlády bych se spíše bál. 

Až budete mít další podobně inteligentní příspěvek, jsem k dispozici.

0 0
možnosti
Foto

J14a11n 30R48ý60z67n58a19r

15. 2. 2014 19:34

Zajímavý blog, zajímavý článek a zajímavé informace. Díky.

R^

1 0
možnosti
TP

Zajímavých informací ze zahraničí není nikdy dost. Díky pane autore. nenechte se odradit nízkou karmou a pište nám dál.

2 0
možnosti
FS

Ano, pane Turečku, mohly by tam opět zajet nějaké české blondýny. Ony přece mají právo si jezdit tam, kam se jim zachce (to zde zaznělo nedávno při jedné smutné diskuzi).

0 0
možnosti
MT

Zni to jako idealni misto na trampovani, kempovani, čundrovani i s dobrodruzstvim a adrenalinem, napříč cele země. 8-o :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Po semestru na Univerzitě v Buenos Aires, aktuálně v posledním ročníku VŠE v Praze. Zimní semestr 2013 jsem strávil na Katolické univerzitě v Santiagu de Chile.

Zaměřuji se na ekonomiku, politiku, dějiny a nerovnost v rozvojových zemích, v prvé řadě Latinské Americe. Svými články chci přispět k lepšímu povědomí Čechů o tomto překrásném regionu, neboť naše média jej opomíjí. 

Zamilován do Latinské Ameriky a jedné Chilanky, podnikl jsem několik cest do Chile, Argentiny a Uruguaye, projel křížem krážem Bolívii, prošel Velikonoční ostrov a navštívil Peru a Dominikánskou republiku.

Seznam rubrik