Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

14. 4. 2011 14:32
abychom to zjednodušili

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet...

0 0
možnosti
PJ

bez_tolerance_hlouposti

14. 4. 2011 13:34
tato zeme potrebuje jedine

Vladu se silnym mandatem. Bohuzel pri soucasnem politickem spektru vec temer nemozna. Pokud totiz mate tesnou vetsinu, i takova tuctova kachle, jako je Koci, muze jednoduse vsechno znicit. A vysledek. Od voleb tam ti kaspari sedi zbytecne a nikdy nic nestihnou dotahnout do konce.

Mozna by nebylo spatne, kdyby volby do PSP probihaly taktez dvoukolove.

0 0
možnosti
PH

petrph

14. 4. 2011 14:42
Re: tato zeme potrebuje jedine

a nestačila by vláda, která nebude dělat hovadiny??? I 101 členná vládní koalice se může udržet,pokud má jasný cíl se kterým se ztotožní jak všichni její členové, tak veřejnost a provádí jí takovým způsobem, který je zase pro všechny průchozí a příjatelný. Je vysoce pravděpodobné, že i Topolánkova vláda se mohla udržet déĺe, pokud začal Julínek dělat zdravotní reformu rozumným způsobem, od definování základů,standardů, optimalizace sítě nemocnic, počtu lůžek, aaž nakonec došel k nějakým poplatkům, možná i vyšších ale jen o omezených extrémních případech . Namísto toho s čím začal, tím také on i vláda skončili, na poplatky.

¨Podobně, Nečasova vláda měla plnou pusu plánů a pak začala poplatky, daněmi, snižováním státních dávek. Po skutečných reformách dalších pár měsíců nic.A nyní pro změnu opět pan Heger s poplatky. Svůj silný mandát proflákala leda na to, že odmítá brát na zřetel stanovisko tripartity a opozice. A na většině bodů reforem se už nedokážou shodnout ani mezi sebou

0 0
možnosti
C

carolusI

14. 4. 2011 12:51
Ta nanynka

přece jen udělala jednu užitečnou věc. Poodhalila jaká žumpa je naše politická scéna. Zlodějiny, lži,  rvačka o koryta jsou běžné prostředky všech politiků bez rozdílu stran. Pohádky, které předkládají nám voličům jsou opravdu jen pohádky. Doufám, že to otevře oči i naivkům, kteří se nechávají opít různými ideologiemi.

Pokud nemilosrdně nevyženeme z politiky lháře, lepší to nebude.  Lež je totiž prvním krokem ke krádeži a k cestě do pekla.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

14. 4. 2011 12:17
.

Řekla jste - ,,hůj"...?8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1073x
Není mi jedno co se kolem mne děje.