Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MerylZ

6. 5. 2011 18:59
Typickým příkladem je Kubice

Když pominu fakt, že je dost skandální a zarážející, že tento člověk, s jehož pomocí ODS zmanipulovala volby, byl zvolen do této funkce, tak první věc, kterou udělal, byla, že se zbavil všech náměstků a dosadil tam svoje kamarádíčky. Jak má potom ta policie vypadat, když se tam každého půl roku provádějí takové nesmyslné rošády?

0 0
možnosti

3lipy

6. 5. 2011 20:45
Re: Typickým příkladem je Kubice

Hlavně, že neměnil nábytek:-)

0 0
možnosti

Saltos Alim

6. 5. 2011 18:48
Nemusí být

Že každý špás něco stojí je nesporné, a platí  pro obyčejný život  i pro vládnutí. Přitom ovšem nastupuje automaticky otázka proč a jak. Mluvit o demokracii u nás je dost problematické, nevládne lid ale partaje.. A ty si demokracii vysvětlují po svém. Podle Solženycina není demokracie hrou partají. V tomto stylu myslet na vyrovnaný poměr příjmů a výdajů státu zůstávalo na okraji zájmů, ukazují  to objevované aféry rozhazování a vyhazování financí neuvěřitelným způsobem - ale vše "podle zákona". Problém rozpočtu jako základní se má nyní řešit zvyšováním příjmů a to zejména růstem daní. Kupodivu o podstatném snižování výdajů se téměř nemluví, a když tak na úkor příjmů běžných lidiček, nikoliv jak by bylo potřebné, mezi jiným omezením výdajů na partaje, volby, parlament, řady zbytečných institucí a tak dále. Prostě  demokracie nemusí být vždy nejdražší, ale.....8-o

0 0
možnosti

Bílý rytíř

6. 5. 2011 18:20
V pořadu Krásný ztráty

to trefně popsali právník Václav Láska a matematik Karel Janeček. Řeč byla o tom, že u nás nikdo za nic nemůže, ono se to samo, za chybná rozhodnutí, která nás stojí miliardy, nenese nikdo zodpovědnost. Politik je maximálně odvolán a dostane jiné koryto. Proč? Protože není vůle trestat. Kdyby zavřeli jen jednoho vysokého politika, který svou chybou zavinil ztrátu několika milionů, nastartoval by se dominový efekt a to, že by začal mluvit. Mluvit o tom, jak si naši politici hrají do ruky. Je to chobotnice, kde je každý provázán s každým. Ten odsouzený by neměl už co ztratit, tak by se rozmluvil. O to ale naši "demokratičtí" politici nestojí a tak se ani nestane, že by někdo za svou chybu nesl trest. Zákony u nás platí je pro obyčejné lidi a to je ta obrovská chyba. Dokud se to nezlomí, budeme stále odíráni a oni se nám budou smát. 

 

0 0
možnosti

Bílý rytíř

6. 5. 2011 18:24
Re: V pořadu Krásný ztráty

Říká se, že nás komunisté 40 let vedli do pekel. Dnešní mocní našli zkratku.

0 0
možnosti

mmaaxxxoo

6. 5. 2011 17:43
.....

Máte na fotce Kalouska, ovšem výměnu slušného nábytku za přepychový, také pěkně drahý, to zařídil Rath. Rath, by měl být objektem vaší poznámky. Ne jen tak plivnout na Kalouska.

0 0
možnosti

hamry

6. 5. 2011 18:05
Re: .....

Rath nebo Kalousek oba tam jsou stejně dlouho.Rath nebyl k dispozici.

0 0
možnosti

iluminat

6. 5. 2011 17:20
tak to zlevneme a vratme se do diktadury!

Jen se natisknou listky s jednou partaji, poslusne a povine se nandaji do uren a vyhraje se zase na 120% Hura!

0 0
možnosti

hamry

6. 5. 2011 17:37
Re: tak to zlevneme a vratme se do diktadury!

Je to úplně jedno,jestli jedné strany nebo dvou stran,v konečném důsledku to výjde na stejno,ale jenom dráž.

0 0
možnosti

hafusak2

6. 5. 2011 16:55
Vyřešit to lze dvěma způsoby:

1. Absolutistická monarchie,

2. Diktatura s vládou jedné strany.

Co se Vám více líbí?

0 0
možnosti

dampfer

6. 5. 2011 16:49
Samozřejmě

že za císaře byli v poradním jeho sboru bohatí a  moudří šlechticové---jejich cílem byla sláva,,--,, za demokracie jdou do vlády stovky funkcionářů a statisíce úředníků -- obvykle chudých, a desítky vlezlých Slováků == za jedním logickým cílem--- zbohatnout !!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1073x
Není mi jedno co se kolem mne děje.