Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

1. 4. 2011 1:11
Dvě poznámky

1. Sašovi jte opravdu u pr...

2. Od koryta a z boje se neutíká.

:-P

0 0
možnosti
LK

Ludanek

31. 3. 2011 23:29
Nevíme všechno

HAHAHA lidičky, naše reakce jsou upřímné, ovšem jen na základě informací, které jsou nám poskytnuty! Nevěřím tomu, že jedna strana je čistá a tak může druhou vyzývat k akci a odstoupení nějakého svého pověřence. Nevidíme do zákulisí a vzájemných si vyřizování účtů - z toho co nám média poskytla - co takhle pomsta Kalouska za to, že mu Vondra šlápl na kuří oko a odřízl od financí jeho kámoše ze státních zakázek? Vondry se nezastávám, ale u nás čest politika jaksi neexistuje a většina se řídí podle informací, které jsou nám sděleny. Bohužel. ;-(Rv

0 0
možnosti
B

Belisana

1. 4. 2011 0:18
Re: Nevíme všechno

ono by myslim uplne stacilo stanovit konkretni postihy za konkretni pochybeni, a to hmatatelne. Bud financni, nebo karierni, a to pro veskere uredniky beze zbytku! Vzdyt oni nemaji zadnou odpovednost, na rozdil od "beznych" pracujicich.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

31. 3. 2011 18:48
Ale,ale,

milý autore,pan ministr má imunitu! A nakonec jedno upozornění-dejte si POZOR!!(občánku!);-€

0 0
možnosti
JT

Akatek

31. 3. 2011 18:59
Re: Ale,ale,

Bojim, bojim... Vždycky se dá včas zmizet:-)

0 0
možnosti
K

kenalovz

31. 3. 2011 18:30
Vondra kontra Kalousek

Dávám karmu, ačkoliv se Vám tam vloudila chyba. Kalousek poslal kontrolu na Vondrovo působení ve funkci ministra pro Evropské záležitosti a nikoliv na Ministerstvo obrany. Podle toho, co je známo o Kalouskově působení na MO v době, kdy byl ekonomickým náměstkem  a MO bylo plně v moci Lidovců (tedy KDU-ČSL), tak by měli odejít ze svých poistů oba, ale to by musel kníže zaujmout nekompromisní stanovisko a nikoliv Kalouska hájit s tím, že ho uhlídá. Máslo mají na hlavě oba a hroší kůži taky.Máme to, co jsme si zvolili. A Nečas je obyčejná nula, která se bojí o svoji pozici, tak se do toho neangažuje, aby náhodou nepadla jeho vláda.

0 0
možnosti

studánka

31. 3. 2011 18:17
Ale, ale, pane Trnovče,

asi jste si za posledních 20 let nevšiml, že úkolem politika není pracovat, ale hloupě žvanit. To, co politici, jako zástupci politických stran (nikoliv občanů) předvádějí, nelze při nejlepší vůli nazvat prací a smysluplnou už vůbec. S racionálním výstupem "práce" politika jsem se ještě nesetkal, ať se jedná o činnost ministra, poslance či obecního zastupitele. Možná je to tím, že do politiky jdou lidé, jinak v občanském životě neúspěšní, kteří tam ovšem mají nezaslouženou možnost vydělat nicneděláním velké peníze. A přesně a právě proto to v ČR takto vypadá. Tady je příčina. Troufám si tvrdit, že při existenci většinového volebního systému by skoro žádný ze současných politiků zvolen nebyl. To je také jediný rozumný důvod, proč se politici většinovému systému brání a lživě se vymlouvají na nějaké tradice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
Běžný člen vymírající střední třídy, smýšlením pravičák se sociálním cítěním...