Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky! Fake news našich komunistů jedou již dlouho na plné kule!

:-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Váš příspěvek je skvělý. Lidé jako vy jenom potvrzují, jak velkou pravdu má pan Trizuljak. Vy být můj příbuzný, tak se k vám nehlásím, i kdyby mi za to platili:-/,.

5 0
možnosti
KB

K10a21r34e34l 36B50o51k

24. 11. 2018 10:14

Velice dobře napsáno. Karma.R^

6 0
možnosti
Foto

Pane Trizuljaku, napsal jste to celé dobře, ale toto: "Stačí položit si otázku, kým byl Václav Havel nejvíce nenáviděn před rokem 1989. A zda se nenávist týchž lidí nepřenesla i do útoků na Havla po roce 1989.", to je svatá pravda.

Ono se říká, že nic nesblíží lidi víc, než společný nepřítel. Když to malinko otočím, tak nic neukáže na charakter lidí víc, než to, s kým se spolčí proti společnému nepříteli, v tomto případě s komunisty. :-)R^V

6 0
možnosti
Foto

pokud je mi známo, tak nejvíce je Václav Havel obviňován z toho, že rehabilitoval komunisty a legitimizoval předchozí režim, tím že třeba přísahal na Ústavu ČSSR. Jinak řečeno, úzkostlivě zachovával sametovost, respektive heslo Nejsme jako oni.

Naopak já si proto Havla vážím a děkuji mu za to.

0 1
možnosti
JD

Tak především se dostal Havel k moci díky fake news dezinformací o smrti Martina Šmída. Zápal plic si uhnal, když po nějakém mejdanu na Vysočině skončil namol v potoce. Za svá funkční prezidentská období absolvoval deset operací(!) a jeho léčba po nich zabrala celé jedno volební období, kdy nebyl schopný vykonávat funkci prezidenta. To mu ovšem nezabránilo podvádět svou umírající ženu s jistou hérečkou. A co třeba jeho volba prezidentem v roce 1998, kdy museli zavřít na pár dnů do vazby Sládka, aby ho vůbec mohli rozdílem jednoho hlasu zvolit prezidentem. Je třeba tyto věci neustále připomínat, stejně jako třeba jeho prezidentskou milost kámošce a podvodnici Chadimové nebo amnestii otcovrahu Odložilovi.

1 9
možnosti
JD

mínusy od pokryteckých havlohrobků se daly čekat;-D

0 0
možnosti
Foto

Když slyším Havel ,vybaví se mi před očima 3000 mrtvých v Jugoslávii. Místo aby masakru zabránil ,tak to obhajoval.

2 10
možnosti
Foto

Blahoslavení, chudí duchem :-/

2 0
možnosti
PK

Víte pane autore občas máme své vzory, ale posléze pod tíhou dalších info postupně měníme názor. VH byl celebrita a hrdinou sametu. Po jeho odchodu se objevily info,které mu nebyly nakloněny, zprvu jsem je bagatelizoval, ale to racio jádro tam bylo. Rád Vám přepošlu jen na ukázku některé články. Co mě však nepotěšilo v přímém přenosu byly pseudointelektuální výrony o humanitárních válkách a humanitárním bombardování, dokonce byl aktivní prostřednictvím výzev, které podepsal bez ohledu na umírněnější postoj české vlády. V době, kdy na spřízněnou Jugoslávii dopadaly tříštivé kazetové bomby a uranové střely, bylo to zvlášť cynické. Zde musím odkázat na zcela rozdílné hodnocení Klause, který si zachoval zdravý rozum. Havel místo toho se stal pátou kolonou revanšistické politiky, kterou uplatňovaly státy Osy proti Jugoslávii a zejména slovanským Srbům.Rv

5 5
možnosti
AR

R^Napsal jste to dobře!!

7 0
možnosti
Foto

Díky!

A přeji Vám i všem v diskusi zúčastněným hezký víkend.

0 0
možnosti
Foto

Tak moment, přece jsem nepsal, že VH něco pošpinil, napsal, že je nesmysl hovořit něco pošpinění:

"Pokud chcete mluvit o pošpinění svátku 17. listopadu, začněte u Havla.

Já jenom, abyste si uvědomil, jakou 13. komnatu otevíráte." ˇ

Řeč byla o Vašem článku.

0 3
možnosti
Foto

Na druhou stranu je třeba si uvědomit, co by se stalo kdyby ČSSD vystoupila z vlády nebo vláda jako celek padla. Váš president by jmenoval znovu Babiše a ten by vytvořil vládu s Okamurou. Opět za podpory bolševiků.

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale tady se nechytám. Neměl jste v úmyslu napsat tento příspěvek k jinému článku? Zcela záměrně se vyhýbám komentování současných parlamentních šarád, natož chování našeho současného prezidenta. Děkuji za pochopení, vše v dobrém.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1034
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 1179x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy