Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc pěkná exkurze do tvé fotografické kuchyně Marku. Trifidi jsou uvaření moc pěkně. Ta duha se ti moc povedla, i když jsi ji nevyrobil.

0 0
možnosti
Foto

Mirku, trifidi jsou lepší vaření, než nakvašení ;-D

Dík za zastavení ;-)

0 0
možnosti
Foto

:-):-):-) Ba právě :-):-):-)

A prý jsem ty kytky "vařil za živa", to mě pobavilo ;-D

0 0
možnosti
Foto

Nádhera. Takhle zblízka jsem duhu snad ještě neviděl... R^

0 0
možnosti
Foto

Je přiblížená teleobjektivem, ale stejně, takhle se mi ještě nikdy předtím nenatrefila...

Díky! :-)

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^krása, nejvíce podmořský svět a duha:-)

0 0
možnosti
Foto

Díky moc za zastavení a příznivý komentář :-)

0 0
možnosti
Foto

J18a57n40a 79M39a43j95o70v77á

13. 6. 2014 20:26

MarkuR^, asi se k vám nastěhuji, neva?

(na blog)

0 0
možnosti
Foto

Na blog klidně ode dneška :-):-):-)

Díky!

0 0
možnosti

... jen vzdychnu po způsobu Alex ... aaaaaaach .-)

1 0
možnosti
Foto

"aaaaaaaach!" by mohlo být vynikající téma na některé příští fotomatiné.

To jsem nedávno zvolal nad "double", které se mi povedlo v kuchyni. Dva připálené hrnce během přípravy jednoho oběda ;-D

(Ani se to nedalo vyfotit k tématu hrnečku, vař ;-))

0 0
možnosti
Foto

Je pár fotoblogů, které mi mohou být inspirací a i se z nich učit, tento to splňuje

1 0
možnosti
Foto

Martine, moc obdivuji Vaše systematické "mapování krajiny". Taky se mám hodně co učit

0 0
možnosti
Foto

Stejně milé je Vaše zastavení, díky! :-)

0 0
možnosti
Foto

Marku opozdit se jetě neznamená něco pokazit:-)...tady když to neni o hodinu na rande8-o:-)...skvělé:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jaromíre, jako profláknutý prokrastinér a notoricky zpozdilý opozdilec mohu jen souhlasit ;-D

0 0
možnosti