- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Moc pěkná exkurze do tvé fotografické kuchyně Marku. Trifidi jsou uvaření moc pěkně. Ta duha se ti moc povedla, i když jsi ji nevyrobil.
Mirku, trifidi jsou lepší vaření, než nakvašení
Dík za zastavení
... i tak může být navařeno
Ba právě
A prý jsem ty kytky "vařil za živa", to mě pobavilo
Nádhera. Takhle zblízka jsem duhu snad ještě neviděl...
Je přiblížená teleobjektivem, ale stejně, takhle se mi ještě nikdy předtím nenatrefila...
Díky!
krása, nejvíce podmořský svět a duha
Díky moc za zastavení a příznivý komentář
Marku, asi se k vám nastěhuji, neva?
(na blog)
Na blog klidně ode dneška
Díky!
... jen vzdychnu po způsobu Alex ... aaaaaaach .-)
"aaaaaaaach!" by mohlo být vynikající téma na některé příští fotomatiné.
To jsem nedávno zvolal nad "double", které se mi povedlo v kuchyni. Dva připálené hrnce během přípravy jednoho oběda
(Ani se to nedalo vyfotit k tématu hrnečku, vař )
Je pár fotoblogů, které mi mohou být inspirací a i se z nich učit, tento to splňuje
Martine, moc obdivuji Vaše systematické "mapování krajiny". Taky se mám hodně co učit
Stejně milé je Vaše zastavení, díky!
Marku opozdit se jetě neznamená něco pokazit...tady když to neni o hodinu na rande...skvělé
Jaromíre, jako profláknutý prokrastinér a notoricky zpozdilý opozdilec mohu jen souhlasit