Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občas si takhle připadám i v nějaké z těch módních samoobslužných drogérií pane Trizuljaku. Tam sice nezvou na Facebook ale u kasy Vás zahrnou letáky na všechno. Zdravím :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Dano, moc děkuji za zastavení a přeji hezký den

0 0
možnosti
Foto

Na šroubky a vruty nejradši Rousek nebo Ferona, tam si člověk v klidu nabere do pytlíčku, většinou mám ale nejdřív cestu kolem Hutníka. Sice pultovka, ale dá se. Když už někdy plechovou halu, tak si vybíráme tu s oranžovým bobrem ve znaku. Tam se na prodavače dá narazit a většinou i má přehled, co se kde nachází. Dřív jsme zkoušeli různé firmy a často se stejnými zkušenostmi, jako Vy.

1 0
možnosti
Foto

Dík za zastavení. Ta epizoda mě spíše pobavila. Byl jsem kupovat speciální tmel, o němž plus-mínus vím, kde a jak ho najít, ale i to je sport, protože ten obchoďák úmyslně mění místa, aby zákazník nemohl jít najisto a musel se v uličkách motat. Ovšem měl jsem taky v hlavě jedny přesně specifikované šroubky, tak jsem se zkusmo zastavil u regálu. Fakt bezvýsledně, jak píšu (s nadsázkou) v blogu. V železářstvích s pultovkou nemám problém domluvit se s prodavačem a většinou se najde všechno, co sháním.

2 0
možnosti
Foto

R^v Ikea jsem byla jednou, ta vynucena procházka všemi sektory bez možnosti úniku mě úplně znechutila. Ale tak se dělá business. Nepotřebuješ, ale vidíš něco levné, tak koupíš. Marku, fajn blogR^

1 0
možnosti
Foto

:-)R^:-)

Přeji hezký den, Alžběto :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Nerad tam chodim, byva tam moc lidi a fronty u kas. Ale fakt je, ze tam clovek sezene prakticky vsechno, co potrebuje:-)

2 0
možnosti
Foto

Dík za zastavení, Honzo :-)

1 0
možnosti
VV

Ja mam nejradsi pani Zach v Allach nebo pana Pruchu v Nepomuku. Kdyz potrebujete jeden sroubek zmizi nekde a prinesou vam ho. nemusite si jich koupit hned stovku jako v tech rajich kutilu.

A za clanek diky i karma.

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za odezvu. Je fakt, že mnohem raději chodím do menších specializovaných obchodů. Občasná návštěva oněch plechových monster mě vždy přivede k úžasu a pak píšu reakce směřující k humorné nadsázce.

0 0
možnosti
Foto

J51a83n67a 18M78a82j60o18v75á

26. 6. 2018 22:16

to je pak výhoda být holčička (klidně obstarožní). Bezradně trhnu rameny, zvednu obočí...a prodavači se zhmotní a pomůžou .-))

1 0
možnosti
Foto

Jasně, to je krásný způsob :-) R^ :-)

0 0
možnosti
PK

Chodím většinou do Hornbachu Řepy a většinou OK. Na šrouby je tam největší odbornice žena a klobouk dolů. Na co vzpomínáte, pane Trizuljaku - Na Rotta na Rynečku či železářství u Anděla? Něco se v to našem kapitalismu "nepovedlo" ale tady je to obrovský pokrokR^

0 0
možnosti
Foto

Mám svá (menší) železářství, ale i jiné specializované obchody kam chodím. Ale s prominutím, naštěstí ta slušná a profesionální atmosféra v nich nemá nic společného s někdejším nebesky překrásným seriálem "Žena za pultem"

Z toho, jak se podařilo, že se obnovuje duch menších soukromníků / živnostníků / obchodníků / řemeslníků / zemědělců i přesto, že byli tak krutě drceni za vlády komunistů, se mohu jen těšit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1035
  • Celková karma 21,10
  • Průměrná čtenost 1178x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy