Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jednou - a velice rád - děkuji těm vzácným čtenářům, kteří pochopili téma blogu. Přeji krásnou neděli a klidné, pohodové léto.

0 0
možnosti
Foto

Páni, migrofob, migrostraš....nová "správňácká" móda....

Mí kamarádi z Cizinecké policie by se bavili....kdyby nebyli tak vyčerpaní protože je jich 40% pod stav a někteří odcházejí raději od Policie (speciálních jednotek) než by za těch podmínek co panují dále pracovali.

Chrání i vás a pana Hornera.

Přála bych zrovna vám dvěma týden v jejich kůži. MUDRLANTI.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, že jste přesně pochopila smysl mého blogu. Příklad s Cizineckou policii jen dokládá, že naši politici zneužívají strašení migranty (mechanizmus "migrostraš") k volebním ziskům. A že jejich sliby o tom, že naši zemi před migranty ochrání, jsou jen prázdnými tlachy. Protože jinak by přeci posílili cizineckou policii, přidali jí na finančních prostředcích, postarali se o nábor nových sil a hlavně o zlepšení pracovních podmínek. Což evidentně nedělají, takže normálně prachsprostě "neříkají pravdu" ;-D

Velice děkuji za cenné informace a přeji vše dobré

0 0
možnosti
Foto

Jo, a nemáte pravdu, když tvrdíte, že "Naštěstí byl z blogu iDNES stažen ostudný článek, který už ve svém nadpisu strkal všechny migranty kompletně do jednoho pytle jako nějaký lidský odpad. Bylo tam o nich cosi jako"negramotní magoři, kriminálníci a posttraumatičtí šílenci"

Článek lze nalézt zde: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672666

Díky Vám jsem si ho našla a přečetla. No a při tom jsem zjistila, že na rozdíl od Vašeho poměrně nekoherentního, plochého a planého sdělení, obsahuje celou řadu ozdrojivaných faktů. Skutečnost, kterou nastiňuje jeho nadpis "Do Evropy proudí psychicky nemocní, analfabeti a kriminálníci z Afriky" je zcela neoddiskutovatelná. Nelze totiž popřít, že se mezi přišedšími hojně vyskytují analfabeti, kriminálnící i psychicky nemocní. Zavřeme-li před tím oči, situace se k lepšímu nezmění.

2 1
možnosti
Foto

A to je záležitost lidské mysli...pravdu máte z určitého úhlu pohledu oba. Pokud budeme totiž paušalizovat a nálepkovat, budí to skutečně pocit bolesti v těch, co přichází z dobrého motivu nebo prostě oblblí mafiánkskou rétorikou. Na druhou stranu jsou statistiky neúprosné a skutečně maximum lidí je takových, jak se píše a nemáme moc šancí jim pomoci. Byla jsem v migračním centru v Itálii, mluvila s migranty, lidmi centra i lidmi okolí a ti lidé i s dobrými záměry přišedší a chtějící práci nemají šanci a tak jejich duch upadá...lépe by jim bylo v jejich zemích, kde mají šanci se alespoň o něco pokusit...je to hodně bolavé to takto napsat, ale je to bohužel tak. Koukněte na mé starší články k tomu, pokud byste potřebovali více podrobností.

2 0
možnosti
Foto

Hluboce děkuji vzácným diskutujícím, kteří pochopili, o čem je tento konkrétní blog. A přeji všem krásné léto.

6 0
možnosti
PP

Je ušlechtilé, že chcete pomáhat dobrým lidem, ale nikdo je neumí rozpoznat stejně tak, jako to neumí imigrační úředníci, ani Evropská komise, která ocenila budoucího teroristu. Ještě větší problém však kultura nových lidí, pokud ohrožuje bezpečnost hostitelské země.

"Muslimové považují své náboženství za nadřazené naší kultuře a tam jsou kořeny islamismu i terorismu. Měl jsem (v Anglii) muslimy profesory i spolužáky a všichni považovali své náboženství za nadřazené západní kultuře, bez vyjímky." -- Alexander Tomský, politolog a profesor evropských politických dějin.

2 0
možnosti
Foto

Mně je úplně jedno, jak by si nás někdo v cizině onálepkoval. Nálepky jsou světem nálepkujících, vypovídají především o nich samotných.

Ale nebojte, v cizině neumějí česky, tak nevědí, co si tu píšeme. No a ten, kdo by jim eventuálně překládal, stejně přeloží právě to, co se mu hodí. Takže i když se budete snažit sebevíc, abyste neskončil ve stejném pytli jako ostatní, skončíte v něm taky.

3 1
možnosti
JH

J49a67n 26H80a54r88v73a61n

3. 8. 2018 16:34

V diskusích pod články týkajících se imigrace v německých novinách jednoznačně převažuje názor "na východě ještě mají rozum"

4 1
možnosti
Foto

Když se objevila ptačí chřipka u jedné padlé labutě byla uzavřena oblast několika km čtverečních a byly vybíjeny hromadné chovy drůbeže. Když se vyskytla nemoc prasat na Moravě nastal podobný poplach a byla nasazena policie a armáda na likvidaci divočáků v místě výskytu nákazy. Úřady si uvědomují nebezpečí, které hrozí v případě rozšíření a reagují jen na náznaky choroby. Lidé, kteří cestují do tropů jsou zdraví ale přesto se nechávají očkovat proti tamním nemocem. Říká se tomu prevence. A stejná prevence je potřeba i v případě migrace. Migranti ze zemí mimo EU přechodem hranice porušují zákony. A ten, který ho poruší jednou, nebude zákon respektovat ani jindy. Jejich chování v zemích pobytu to potvrzuje.

5 2
možnosti
VV

Skoda,

ze se o prevenci drive nevedelo tolik jako dnes. Vami popsane se melo aplikovat kdyz se objevil prni komunista.

3 0
možnosti
PP

Jak by se nám líbilo, kdyby se v Česku začaly objevovat problémy podobné těm ze studie švédské Univerzity obrany, která vykresluje varovný obraz současné radikalizace muslimů ve společnosti a upozorňuje na problémy multikultralismu i provázanost náboženství s kriminalistou? Zdroj: https://goo.gl/bvuU6Q

9 0
možnosti
Foto

Zlomový den v historii společnosti se vždy určuje zpětně. Zcela jistě můžeme ale již v této chvíli říci, že migrační krize bylo to období které negovalo lidský kredit, který naše země získala v zahraničí v devadesátých létech minulého století.

To, že se politické soupeření změnilo v bezostyšné nemorální drancování hlouposti našich občanů je smutkem této doby. A to konkrétní datum? Myslím si, že to bude první Zemanovo zvolení prezidentem. Ustavení nejvyššího populisty do funkce. Od této chvíle padly poslední morální zábrany, vše je povoleno. Migranti jsou tak jejich vítaná a zneužitá munice.

Jak jen zajistit, aby lidé prozřeli a tito populisté se stali zdrojem obecného opovržení? U komunistů to trvalo 40 let a i tak, jak je vidět, ani u nich to není důsledné.

Pěkný den do Čech a Moravy.

8 2
možnosti
Foto

R^R^R^

Také Vám přeji pěkný den. Letní, pohodový, pokojný

3 0
možnosti

J48a32k64u26b 33Š55o34l77c

3. 8. 2018 14:12

Je záhada, proč nám sem ze západu ty migranty furt cpou, když jich tam mají pět a půl.

2 1
možnosti
VV

Rad bych videl to cislo, kolik migrantu vam z toho zapadu nacpali. Opet se domnivam, ze jednoduse pisete neco o ce vubec, ale vubec nic nevite.

Proc? to si nedovolim hodnotit, ale podezreni mam.

2 0
možnosti
MK

No, tak něco se děje. Ještě před půl rokem zde byly články od autora -ert, sl. Barochove. Tento týden pak Rozstrel. A pak najednou včera - pan Vodička. Kdo čte pravidelně, ví, že mezi články je obrovský rozdíl a ještě před pul rokem by mě nevěřila, že se Vodickuv koment může uveřejnit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1034
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 1179x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy